Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor boiler en kachel onderhouden:

Boiler en kachel onderhouden

Ik woon sedert 2 jaren in een huurhuis en heb net vernomen dat de boiler en gaskachel moeten onderhouden worden om de 2 jaren. De boiler is merk Vaillant, de gaskachel is Bell Straler A89.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Aarschot (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor boiler en kachel onderhouden uit heel België:

Elektrische thermostaat plaatsen

Thermostaat accumulatie kachel met dagelement vervangen. Graag thermostaat die men op afstand kan bedienen via wifi. Ook elektrische boiler meer schakelen van op afstand.

Vervangen verwarming door warmtepomp

Huidige situatie: Momenteel wordt de woning voor pakweg 98% verwarmd via de kachel op hout die aangesloten is op de centrale verwarming. Heel af en toe wordt de brander op stookolie opgezet, om het water sneller op temperatuur te brengen. Doorgaans is de watertemperatuur rond de 40-45°C. De overgedimensioneerde radiatoren zijn op de lage watertemeparuur voorzien. Het sanitair warm water wordt verwarmd door een elektrische boiler. Extra gegevens: • Totale oppervlakte woning: 160m² waarvan 80m² benedenverdieping, 80² bovenverdieping. De bovenverdieping wordt zelden verwarmd. • Huis ouder dan 140 jaar, geen spouwmuren, buitenmuren gelijkvloers niet geïsoleerd, bovenverdieping langs de binnenkant geïsoleerd, dak geïsoleerd en gelijkvloers plafonds 100% en vloer 50% geïsoleerd.

Onderhouden boiler en kachel

Onderhoud Junker doorstroomboiler en een gaskachel

Zonneboiler Emmeti herstellen

De leiding op het dak van de panelen naar de boiler lekt en dient terug hersteld te worden. Ook dient de glycol vermoedelijk vervangen te worden. Het water warmt niet meer op door de panelen, wel door het gebruik van de pellet kachel. De boiler is van het merk Emmeti, geïnstalleerd in 2010.

Complete CV installatie plaatsen

Complete cv installatie aanleggen: Momenteel verwarmen wij ons huis met enkel een pellet kachel, ook aparte boiler voor warm water. Wij zoeken iets moderner, en rendabel. Wij zijn nog niet aangesloten op het gasnetwerk. Alle opties welkom, ter plaatse komen kijken, bespreekbaar.

Nazicht kachel Wellstraller en boiler

Nazicht en keuring Wellstraller en boiler.

Pellet kachel prijs en advies

Vakantiewoning met enkel elektrische verwarming (1 accumulator)<;Er is wel nachttarief. Schouw in living (met open keuken)met houtkacheltje. Boiler voor warm water met elektriciteit. Graag zuinigere vorm van verwarming ruimtes en water. Pellet kachel in living met soort radiators in badkamer en 2 slaapkamers ?

Plaatsen van kachel

Plaatsing nieuwe kachel ter vervanging standaard gaskachel + elektrische boiler