Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Bertem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Bertem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Bertem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Bertem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Bertem:

Leidingen en radiatoren plaatsen

1) plaatsen van leidingen voor een lavabo in 5 slaapkamers 2) plaatsen van leidingen en plaatsen van een nieuwe badkamer 3) plaatsen van de nodige leidingen voor een keuken. 4) plaatsen van 3 radiatoren en de nodige leidingen

Waterleidingen vernieuwen

Wij hebben een totaalrenovatie. Maar tijdens de werken zij wij gestoot op gelaste leidingen met lekken. Graag vakmanvoor totaalvernieuwing van de leidingen. Is dringend daar we geen water meer hebben.

Boiler vervangen of indien mogelijk herstellen

Boiler is verstopt of versleten want na 1 bad nemen is er voor het tweede bad geen warm water meer . Graag nazicht en of plaatsen nieuwe boiler.

Nazicht verwarmingsketel

Nazicht van huidige ketel en of vervanging ervan Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout) brander is 4 jaar oud, ketel is 40 jaar oud.

Keuring verwarming-aanpassing indien nodig

Chauffageketel in appartement te oud; afgekeurd tijdens 2-jaarlijkse controle. Gelieve nazicht en aanpassing indien nodig het is 25 jaar a 30 jaar oud. Advies graag. PS: verlof van 12/07/2016 tem 3/08/2016.

Vloerverwarming te plaatsen

Plaatsen van vloerverwarming.Verwarming op gas (waterpomp). Het betreft een renovatiewoning.Plannen ter beschikking.

Douchecabine plaatsen

Installatie van nieuwe douchecabine na afbraak van oude cabine Complete cabine met hand- en regendouche en thermostatiscke kranen 6 jets

Onze badkamer is een jaar geleden ...

Onze badkamer is een jaar geleden geplaatst. Helaas door aannemers waar we nu mee in proces liggen. De douchebak in PVC was namelijk niet ondersteund met isomo of pootjes en dus doorgezakt. bovendien was de afvoer van de douche aangesloten op die van de wc waardoor er bij verstopping van de wc (te smalle buizen) walgelijkheden uit de siffon van de douche kwamen. oude douchebak is uitgebroken e nu twijfelen we tussen een metalen bak of (geprefereerd) ingetelgelde douche

airco voor veranda 30m2 hoogte 2.50m dak ...

airco voor veranda 30m2 hoogte 2.50m dak half glas half plat dak. airco moet kunnen verwarmen en kunnen koelen. slijpwerk, wordt door mij voorzien moet .Via dakhoed wordt de buitenunit op het plat dak van de veranda geplaatst op ongeveer 5m van de binnenunit