Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor leidingen en radiatoren plaatsen:

Leidingen en radiatoren plaatsen

1) plaatsen van leidingen voor een lavabo in 5 slaapkamers 2) plaatsen van leidingen en plaatsen van een nieuwe badkamer 3) plaatsen van de nodige leidingen voor een keuken. 4) plaatsen van 3 radiatoren en de nodige leidingen
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Bertem (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingen en radiatoren plaatsen uit heel België:

Combiketel en leidingen plaatsen

Combiketel op aardgas installeren. Leidingen die naar radiatoren leiden plaatsen.

Volledige cv installatie plaatsen en radiatoren en leidingen

Nieuwe cv installatie plaatsen. Nieuwe radiatoren plaatsen. Nieuwe ketel plaatsen. Nieuwe leidingen plaatsen.

Condensatieketel aardgas plaatsen

Condensatieketel op aardgas plaatsen en aansluiten. Vermoedelijk zullen er ook leidingen moeten worden doorgetrokken worden. In bijna iedere kamer staan radiatoren maar niet aangesloten, te ouderwets of gewoon te klein voor ruimte waar ze in staan. Advies geven ivm radiatoren of vloerverwarming.

Complete centrale verwarmingsinstallatie uitvoeren

Complete centrale verwarmingsinstallatie in 3 appartementen. Ook leidingen moeten gelegd worden. Graag in elk appartement 2 radiatoren en een condensketel. Gastellers zijn reeds aanwezig.

Waterleidingen en CV vernieuwen

Wij willen graag: 1. de centrale verwarming (radiatoren en leidingen) vernieuwen en ook van mazoutketel naar gascondensatieketel veranderen. 2. de waterleidingen naar badkamer, keuken en wc's vervangen. Het gaat over een woning van jaren 60.

Cv leidingen vervangen en vernieuwen gasketel + aardgaskachel

De cv-leidingen naar de radiatoren vervangen behalve die van de badkamer. Ook vernieuwen cv-ketel en vervangen van de radiator in de living. Ook de aardgasradiator in de living mag vervangen worden. Het betreft een appartement op de 6e verdieping aan de kust met 2 slaapkamers en 6 radiatoren.

Complete CV systeem vervangen

De hele installatie moet worden vervangen (behalve de cv-gestookte boiler). Ook de leidingen naar de radiatoren moeten worden vervangen. 12 radiatoren. CV-ketel op gas. Opstelplaats in de kelder met rookgasafvoer door het bestaande rookgaskanaal. Momenteel een open systeem, maar ik wil een gesloten systeem. Ook moeten de waterleidingen naar badkamer, keuken en wc's worden vervangen. Het gaat om een vrijstaande woning die leeg staat en waar al veel uit weg gebroken is. Het huis bestaat uit 2 etages en een kelder

Volledig nieuwe gasleidingen leggen

Volledig nieuwe leidingen leggen voor gas. Verwarmingsketel plaatsen. 11 Radiatoren vervangen. Het betreft een woning van 1930 waar momenteel mazout ligt.