Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Betekom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Betekom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Betekom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Betekom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Betekom:

Lek in regenwaterput herstellen

Lek in regenwaterput in gemetste baksteen op ongeveer halve hoogte. Is een put van +/- 8 kubieke meter. Opsporen lek en dichten.

Onderhoud verwarmingsketel + thermostatische kraan bad vervangen

Ik had graag een onderhoud van mijn verwarmingsketel gehad (Weishaupt thermo condens). Daarnaast is de thermostatische kraan van ons bad aan vervanging toe. We krijgen enkel nog warm water en de temperaturen kloppen niet meer met wat aangegeven staat op de kraan.

Regenwaterput vervangen en installatie van regenwaterrecuperatiesysteem

Uitgraven van twee betonnen regenputten (1000 L en 5000 L) in voortuin Plaatsen van nieuwe regenput van 10000 L plus heraansluiten regenafvoeren en overloop via infiltratie. Installatie van regenwaterrecuperatiesysteem in kelder Optioneel: herstellen van oprit en paden in klinkers Optioneel: inspectie en eventueel herstellen van vuilwaterafvoer

Verwarmingsketel onderhouden

Onze Weishaupt hogerendements verwarmingsketel heeft een onderhoud nodig. Daarnaast maakt onze boiler regelmatig een piepend geluid.

Warmtepomp plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor een warmtepomp te plaatsen. Mogelijkheden te bespreken met de vakman. Wij hebben vloerverwarming. We stoken momenteel op mazout.