Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor lek in regenwaterput herstellen:

Lek in regenwaterput herstellen

Lek in regenwaterput in gemetste baksteen op ongeveer halve hoogte. Is een put van +/- 8 kubieke meter. Opsporen lek en dichten.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Betekom (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lek in regenwaterput herstellen uit heel België:

Reinigen en herstellen regenwaterput

Regenwaterput van 10.000L reinigen en herstellen. Er zit een lek in.

Dakgoten vervangen of herstellen

* reparatie lek op lasnaad dakgoot achteraan huis * controle eventueel lek dakgoot vooraan (verbinding dakgoot / afvoerbuis) * plaatsing van 2 bladvangers (afgelopen jaar zijn er 11 mussen in mijn regenwaterput terecht gekomen. Hopelijk is dit een oplossing) * bestaat er een ? zodat er géén mus-nesten kunnen gemaakt worden onder mijn dakpannen Indien nodig kan ik u een foto opsturen van het huis.

Herstellen regenwaterput

Wij zoeken iemand die onze waterput 10.000L kan herstellen. Waterput is altijd leeg. Bij onze aankoop hebben ze ons laten weten dat er ergens een lek zit.

Lek regenwaterput te herstellen

Onze regenput lekt en staat momenteel leeg. Het is een vierkante gemetste put van 3mx3m, hoogte 1m80. Hoogte overloop: 1m45 ; mangat 50cmx50cm. We zouden graag onze regenput opnieuw kunnen gebruiken.

Lek regenwaterput herstellen

Waterput herstellen. Lekt vermoedelijk want kelder staat onder water.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Wij zoeken iemand die onze waterput 10.000L kan reinigen en herstellen. Waterput is bijna altijd leeg. Filter is in orde, maar ergens zit een lek of barst.

Uitkuisen en opnieuw dichten bestaande regenwaterput

Herstellen van lek in regenwaterput. Er bevinden zich meerdere lekkages vrij laag in de put. Hij is ongeveer 1,5 meter diep, 1 meter breedt en 1,8 meter lang. Het is een oude vierkanten regenwaterput. Een stuk zit alsook onder onze keukenmuur en ik zou niet graag hebben dat daar ook een lek komt.

Regenwateropvang in kelder te maken

Onze regenwaterput (ca 2 m³) is lek. We zoeken toch regenwater te kunnen hergebruiken - ofwel herstellen put of alternatief in waterzak/tank in de kelder & filter/pomp alsook te bezien: omleiding huidige RW-aflopen (rijwoning in de stad - beperkte toegang)