Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Boortmeerbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Boortmeerbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Boortmeerbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Boortmeerbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Boortmeerbeek:

Herstellen rioolleiding

Herstellen rioolleiding van 15m. Zit verstopt en is kapot.

Lek onder ligbad herstellen

Als we het water uit het ligbad laten weglopen is in het toilet eronder water dat lekt. Graag had ik dit laten herstellen

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp Grundfos herstellen. De pomp slaat meerdere malen uit en aan na doortrekken van de wc.

Gasketel onderhoud

Jaarlijks onderhoud van gasketels "Junkers"

Hybride warmtepomp plaatsen

We willen van ons mazoutverwarming overstappen naar een andere systeem. We willen graag een milieuvriendelijk systeem, maar omdat wij de bestaand radiatoren niet direct willen vervangen, zou verwarming op warmtepomp alleen voor ons huis niet mogelijk zijn. Een hybrid systeem van aardgas en warmtepomp lijkt ons interessant. Bestaat de mogelijkheid op termijn volledig naar de warmtepomp over te schakelen, als men bvb een vloerverwarming plaatst.

Airco plaatsen

Splitairco 2.5Kw voor slaapkamer a Afstand 10m

Verwijderen oude mazoutbrander en afsluiten leidingen

Een bestaande (nog actieve) mazoutbrander moet uit de kelder worden verwijderd. Uit dienst stellen, leidingen afsluiten en alles verwijderen.

Plaatsen van combiketel

Vervanging ketel + vervanging boiler. Graag een combiketel plaatsen.

Vervangen defecte ketel

Vervanging van verwarmingsketel door condensatieketel omwille van defecte ketel. Nu verwarmingsketel op gas met doorstroomboiler.

Plaatsen van cv ketel-boiler

Plaatsen van cv ketel en boiler warm water. Adres later vakman.