Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Boutersem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Boutersem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Boutersem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Boutersem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Boutersem:

Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler Buderus vervangen. Huidige boiler verbruikt veel energie. Er is ook veel kalk in het water. Zonnepanelen zijn aanwezig.

Vloerverwarming leggen nat systeem leggen

Alleen staande woning 210m², klassiek warmteverlies +/- 15kW, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie.

Onderhouden gasketel Wolf uitvoeren

een veiligheids kabel moet opnieuw aangesloten worden en algemeen onderhoud.

Onderhoud gasketel Wolf uitvoeren

Schouwaansluiting van 1 m met een bocht vervangen en beveiliging aansluiten/(NOK)-type:3. Onderhoud ketel Wolf uitvoeren.

Septische put installeren

Voor de start van onze bijbouw moeten we eerst de septische put verplaatsen.

Gasleiding doortrekken

Het gas van de kelder naar de keuken brengen, voor verbouwingswerken.

Split airco plaatsen voor vier kamers

Split airco plaatsen voor 4 kamers : zolderkamer 56,20 m² ,matig geïsoleerd ,kamers 1 ste verdieping : kamer 1 39,35 m² matig geïsoleerd, kamer 2 37,20 m² matig geïsoleerd, gelijkvloers 36,50 m² zeer matig geïsoleerd

Airco plaatsen in nieuwbouwwoning

Airco om het huis te koelen, weet niet wat er op de markt is, het is een nieuwbouw woning en het huis is veel te warm. De oppervlakte van het huis is ongeveer 140 m² te koelen.

Sanitaire nutsvoorzieningen installeren

Wij willen het sanitair laten installeren voor een te renoveren woning van 170 m². Men moet eerst en vooral de bestaande afvoer en sanitaire aanvoer wegnemen. In plaats moet er een nieuwe afvoer in Geberit silent komen, en men moet dit nog inwerken in de muur waar nodig. Ook moeten er nieuwe sanitaire aanvoerleidingen in Comap multiskin komen. Ook doorboringen van vloerplaat met diamantboor moet gebeuren. In kelder leidingen tegen plafond in opbouw leggen. Tot slotte voorziening van volgende aftakpunten : keuken, buitenkraan, wc, lavabo wc,bad, douche, lavabo, wasmachine.

Ventilator van de kachels vervangen

De ventilator in 2 kachels moet worden vervangen. De kachels zijn 30 jaar oud Siemens