Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Dilbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Dilbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Dilbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Dilbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Dilbeek:

Onderhouden zwembad en nazicht van defekte waterverwarmer

Zwembad klaarzetten voor zomer (last van algen) + nazicht van waterverwarmer van het merk Duratech dat een defekt vertoont (start open ventilator draait maar valt uit naar een paar minuten) Met oog op het vervangen van de bijna volledige technische installatie in het voorjaar van 2020

Dab regenwaterpomp herstellen

DAB regenwaterpomp valt na enkele seconden uit, ook na reset. De citerne is gisteren geruimd en gekuist, bijgevuld met proper water, de pomp blijft uitvallen.

Zonneboiler plaatsen

Plaatsing van zonneboiler en 2 panelen op het dak. Huidige verwarming is met gas

Onderhoud doorstromer Junkers

Graag een onderhoud van een doorstromer Junkers, Probleem: bij afname tijdens het douche blijft de temperatuur niet constant (warm/koud)

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Wij willen graag een stuk parket leggen op onze bestaande tegelvloer. +/- 20 a 25 vierkante meter. We zouden dan een van de hoofdradiators weg kunnen doen waardoor we meer ruimte krijgen voor de indeling van ons salon.

Onderhoud wellstraler gaskachel

onderhoud en regeling van drie gaskachels . een toestel gaat altijd uit.

Controle en onderhoud gascasette Well Straler

Betreft onderhoud en nazicht op een gascasette Well straler . Bij ventilatie knop maakt na een tijde onaangenaam geruis. Blijkbaar zal de geplaatste kachel ietwat los zitten in de schouw.

Betonnen regenwaterput dichten 3000 l

Oude regenwaterput in beton, vult zich maar tot de helft. Wij willen deze regenput waterdicht maken. Het is een 3000 liter.

Installeren pelletkachel en inox buis plaatsen

We hebben een pelletkachel gekocht en er zou een dubbelwandig (diameter 80) rookkanaal moeten geplaatst worden. Plafond is hoog genoeg om minstens 2m te stijgen in de woning, zou dan nog een gat naar buiten moeten geboord worden.

Nieuw ondergronds sas / aansluiting op riolering vervangen

Vooraan aan de garage komen verschillende aflopen van water (wasmachine, badkamer, condensatie gasverwarming) bij elkaar alvorens af te vloeien naar de riool. Dat kruispunt of sas ( gemetste versie )tussen binnen-buizen en buiten-riolering is versleten en moet vervangen worden. Er ontbreekt vooral een Klep om de slechte geuren tegen te houden.