Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor elektrische vloerverwarming plaatsen :

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Wij willen graag een stuk parket leggen op onze bestaande tegelvloer. +/- 20 a 25 vierkante meter. We zouden dan een van de hoofdradiators weg kunnen doen waardoor we meer ruimte krijgen voor de indeling van ons salon.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Dilbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische vloerverwarming plaatsen uit heel België:

Elektrische vloerverwarming leggen

Het betreft de vernieuwing van de verwarming in ons huis waarbij we de living en optioneel de slaapkamer(s) willen voorzien van infrarood vloerverwarming.

Herstellen elektrische vloerverwarming

Osporen van een onderbreking in een elektrische vloerverwarming met kabels op kiekendraad en ingegoten in de beton met chappe en tegel er boven met een hoogspanningsgenerator.

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Elektrische vloerverwarming plaatsen voor een renovatieproject. Living en keuken te doen , dit is ongeveer 40 m². Ook graag schatting wat het verbruik zou zijn.

Elektrische vloerverwarming leggen in badkamer

We hadden graag onze badkamer gerenoveerd en het zou de bedoeling zijn om hier vloerverwarming in te voorzien. De werken staan gepland maart - april 2019. 3m60 x 2m35.

Elektrische vloerverwarming leggen

Een elektrische vloermat in de inkomhal (accumulatie) is onderbroken. Kan u deze onderbrekling dedecteren en herstellen? De hal bevindt zich vooraan aan de straatkant op de gelijkvloerse verdieping.

Elektrische vloerverwarming leggen

We willen in onze nieuwbouwwoning in de gang en toilet graag iets voorzien om bij te verwarmen. We dachten aan infrarood vloerverwarming.

Elektrische vloerverwarming leggen in nieuwbouw

Nieuwbouw: Een infrarood of elektrische vloerverwarming leggen in een nieuwbouw ongeveer 100 m². Het is op de eerste verdieping, voor een woning en de zaak.

Egaliseren vloer en parket leggen in café

Ongeveer een oppervlakte van 40 m² (gelijkvloers) egaliseren met een dunne sneldrogende chappe, en na aanbreng van elektrische vloerverwarming (matten) door de loodgieter, zou er een samengestelde parket moeten gelegd worden. Dit is voor een café.