Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Halle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Halle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Halle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Halle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Halle:

Waterleiding doortrekken van badkamer naar zolderverdieping

Waterleiding van badkamer op 1ste verdiep doortrekken naar zolderverdiep. Men wil graag op zolder 1 wastafel en 1 douche installeren. Zolder is afgewerkt en is momenteel slaapkamer en bureau. Nieuwe doucheruimte zou exact boven de huidige badkamer zijn.

Installatie waterpomp

Wij zouden onze regenwaterput willen aansluiten aan ons toilet.

Riolering vernieuwen

Er zou een PVC rioleringsbuis van 14m lang vernieuwd moeten worden die door de tuin en oprit loopt en de oude moet weggenomen worden. Bij het onderzoeken van de rioleringen van de toezichtput rechts van de woning richting straat heeft een camera inspecteur op verschillende plaatsen vastgesteld dat er boomwortels door de buizen groeien die lekken en verstoppingen veroorzaken. De afvoerleiding bevindt zich in zeer slechte staat en is nog is gres, deze moet dus vervangen worden.

Onderhoud waterpomp

De waterpomp die zie in de keukenkast bevind. Heeft denk ik een deffect of een onderhoud nodig. Wanneer er de laatste maand water wordt gevraagd. Springt ze niet altijd vanzelf op. Handmatig komt ze dan wel in gang. Maar dat is niet normaal ze soms wel en soms niet opspringt.

Gasketel Junkers onderhouden

Tweejaarlijkse onderhoud voor een Junkers ketel met attest.

Nieuwe muurketel plaatsen

Nieuwe muurketel te plaatsen op gelijksvloer voor warm water en cv. Verwarming op aardgas in een woning.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel verwarmen wij enkel ons water met stookolie. De brander hiervoor is dringend aan vervanging toe. Daarom willen wij overschakelen naar een milieuvriendelijke manier om ons water te verwarmen. Het zou ook moeten dienen voor de wandverwarming (bijverwarming).

Lek dichten in afvoer wasbak en toilet herstellen

Onderaan de wasbak aan de afvoer in badkamer sijpelt water bij gebruik en ook toiletten dienen hersteld te worden er sijpelt ook water uit, en de toilet staat los.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren in rijwoning

Installeren van een LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken voor het verwarmen, koelen (airco) Rijwoning met een oppervlakte van 65 m² De beneden buitenunit kan eventueel op plat dak worden gemonteerd.

Warmtepomp en vloerverwarming plaatsen

Geothermische warmtepomp met vloerverwarming en zonneboiler combineren. Is een nieuwbouwproject. Werken starten in mei.