Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor waterleiding doortrekken van badkamer naar zolderverdieping:

Waterleiding doortrekken van badkamer naar zolderverdieping

Waterleiding van badkamer op 1ste verdiep doortrekken naar zolderverdiep. Men wil graag op zolder 1 wastafel en 1 douche installeren. Zolder is afgewerkt en is momenteel slaapkamer en bureau. Nieuwe doucheruimte zou exact boven de huidige badkamer zijn.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Halle (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterleiding doortrekken van badkamer naar zolderverdieping uit heel België:

Doortrekken van waterleiding

Waterleidingen doortrekken van gelijkvloers naar 1ste verdiep waar badkamer komt. Waterbestendige gipsplaten plaatsen. Bad met geïntegreerde douche, wastafel en toilet plaatsen in die badkamer. Centrale verwarming installeren op 1ste verdiep voor badkamer en 3 andere ruimten, dus 4 basis radiatoren. Centrale verwarming is op gas.

Waterleiding trekken naar eerste verdieping

Wij zouden graag een badkamer hebben onze eerste verdieping. Hiervoor moeten we de leidingen van beneden naar de eerste verdieping laten doortrekken. We willen graag een bad, douche én wc boven. We vroegen ons ook af of het slim is dit onmiddellijk te combineren met het laten steken van leidingen voor centrale verwarming.

Doortrekken waterleiding

Waterleiding van woning naar garage laten doortrekken.

Doortrekken van waterleiding

Ik zou graag een aansluiting voor wasmachine in de hal hebben. De waterleiding zou ik willen laten doortrekken van de pompbak in de geïnstalleerde keuken. In bijlage een foto van de keuken met aanduiding van plaats waar de hal zich bevindt.

Doortrekken van waterleiding

Doortrekken van waterleiding van de keuken naar de zaal. (afstand ±3-4 m) in een handelspand gelegen op de gelijkvloers.

Waterleiding doortrekken van badkamer naar zolderverdieping

Waterleiding van achter een lavabo in de reeds afgewerkte badkamer van een huis verder doortrekken naar de nog niet helemaal afgewerkte zolder. Hiervoor moet er ook een gleuf in de muur worden gemaakt en dergelijke. Verder moet er op de zolder een valse muur, gyproc of osb gezet worden als basis voor een sierwand. Deze is te voorzien van een steekdeur zodat de luchtfilter toegankelijk blijft.

Bijbouw bijplaatsen

Bijbouw plaatsen: ongeveer 40 m2 . Beton gieten, vloer leggen, elektrischiteit doortrekken, waterleiding steken, bouw van plaatsen, vloerbekleding, isolering, muur... kortom een volledige bijbouw.

Keuken uitbreken en voorbereiding maken voor nieuwe keuken

Plaatsing keuken is voorzien week. Huidige keuken moet uitgebroken worden + tussenwand in Gyproc gesloopt + afkoppelen radiator in die wand. Verder moet muur opnieuw bezet worden en bestaand regelwerk afgebroken. Tenslotte ook doortrekken nieuwe waterleiding vanuit kelder.