Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Herent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Herent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Herent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Herent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Herent:

Uitkuisen en opnieuw dichten bestaande regenwaterput

Herstellen van lek in regenwaterput. Er bevinden zich meerdere lekkages vrij laag in de put. Hij is ongeveer 1,5 meter diep, 1 meter breedt en 1,8 meter lang. Het is een oude vierkanten regenwaterput. Een stuk zit alsook onder onze keukenmuur en ik zou niet graag hebben dat daar ook een lek komt.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Het betreft een open zolderappartement met twee gesloten slaapkamers en sanitair. Totale oppervlakte circa 110 vierkante meter. Alles is goed geïsoleerd. Nu is er een Cv verwarming op mazout en elektrisch toestel

Gastoestel Junkers onderhouden

2 jaarlijks onderhoud Junkers toestel uitvoeren. Het gaat om een gastoestel.

Onderhoud verwarmingsketel Valliant en nakijken WC

Onderhoud verwarmingsketel: merk Vaillant en type Eco Tecplus. Toilet nakijken, spoelt niet goed door.

Bestaande installatie vervangen door zonneboiler

Doel is om de bestaande installatie met warmwatervat op gascondensatieketel te vervangen door zonneboiler. Afstand tussen plat dak en warmwatervat is slechts 2 meter.

Thermokoppel vervangen van een Buderus ketel GB 132-24

Thermo koppel van de warm water ketel (GB132-24/24K) dat doorgeeft naar de thermostaat installeren.

Wachtbuis leggen gas

Boren 70 cm diep onder eerste ruimte met 4 m lengte tussen rooilijn en kelder. Plaatsen wachtbuis 110 mm voor gasaansluiting.

Gaslek herstellen

Gisteren heeft Eandis bij ons een kleine gaslek vastgesteld. De lek bevindt zich niet in het gedeelte waar zij voor tussenkomen, dus we zoeken een externe partij om de gaslek boven (niet in de kelder) te komen detecteren en te herstellen.

Herstellen Ariston verwarmingsketel

Onze Ariston verwarmingsketel blokkeert heel vaak waardoor de verwarming niet aanslaat en we geen warm water hebben. Soms lukt het als we hem even aan en uit zetten, maar dat kan soms erg lang duren. Het is geen vernieuwde ketel. We zoeken dus echt iemand die met de oude Ariston ketels overweg kan. Op aardgas.

Onderhoud van een Viesmann ketel

Onderhoud van verwarmingsketel merk Viessmann.