Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nest thermostaat installeren:

Nest thermostaat installeren

Installeren van een nestthermostaat. In het bezit van een gasketel.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Heverlee (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nest thermostaat installeren uit heel België:

Nest thermostaat uitbreiden met 2de thermostaat + nazicht ketel ondersteuning meerdere zones

Ik zoek de huidig aangesloten Nest thermostaat op onze Vaillant ketel uit te breiden met een tweede Nest thermostaat en daarbij ook meteen onze ketel te laten nakijken en instellen voor ondersteuning van meerdere zones indien mogelijk, zodat er een tweede kamer apart kan geregeld worden van temperatuur

Installatie NEST thermostaat

Het aansluiten van een NESt thermostaat v3 op een bestaande CV ketel Vaillant ecoplus? Dit ter vervanging van Honeywell CM937 thermostaat.

Nest thermostaat installeren

ik zou de bestaande draadloze thermostaat (Buderus RC35) van de Buderus verwarmingsketel (type : Logamax plus GB 142 30, gaswandketel) willen vervangen door een draadloze NEST thermostaat. Reden : het zender bereik van de huidige thermostaat is onvoldoende, waardoor we verplicht zijn om de thermostaat binnen een cirkel van ca maximaal 5 tot 6 meter van de ketel te zetten. Betreft een gerenoveerde rijwoning. Het gewenste zenderbereik zou rond de 20 meter moeten zijn.

Nest thermostaat installeren + onderhoud ketels

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij en mijn buurvrouw onze aardgasketels een onderhoud kan geven. Bij mij persoonlijk moet er ook tegelijk een Nest Thermostaat geïnstalleerd worden.

Thermostaat Nest plaatsen

Ik wil een volledige Nest installatie op mijn verwarming + een camera, allen te bedienen via smartphone. De installatie moet in mijn studio komen op de zeedijk. Momenteel is er een oude thermostaat met 2 elektrische radiatoren.

Nest slimme thermostaat installeren

Wij hebben een CV van Itho-Daalderop hier thuis en we zouden graag een slimme thermostaat installeren, van Nest. Deze kopen we zelf aan.

Nest thermostaat installeren

Ik zoek naar een installateur van NEST thermostat maar ook Nest security cameras. Is al aangekocht. De security cameras ook al aangekocht. Enkel het installeren.

Nest thermostaat installeren

Ik heb een thermostaat aangekocht van Nest en zoek een vakman om deze te installeren.