Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Holsbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Holsbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Holsbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Holsbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Holsbeek:

Septische put vernieuwen en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Oude septische put uithalen en nieuwe plaatsen. Afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering. Extra wachtbuis voor aansluiting voor later plaatsen.

Vloerverwarming leggen

Ik zoek iemand om in een bestaande woning vloerverwarming te leggen door de bestaande chape in te slijpen. Er staat een nieuwe ketel en de bovenverdieping wordt verwarmt via radiatoren. Het gaat over een oppervlak van 25 m².

Regenwaterpomp Grundfos herstellen

De pomp slaat meerdere malen uit en aan na doortrekken van de wc.

Nieuwe pomp voor oude regenput plaatsen + onderhouden

We hebben een huis gekocht dat in 2000 gerenoveerd is. Er zit een regenwaterput die momenteel niet gebruikt wordt. Er is een pomp aanwezig om de toiletten te kunnen voorzien van regenwater, maar deze hebben wij nog niet in werking gezet wegens opmerkingen van de oude eigenaar. We zouden nu vooral de regenput willen gebruiken voor water voor in de tuin. Ik had dus graag (nieuwe?) pomp voorzien met aansluiting aan een kraantje voor buiten

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Renovatie van badkamer, momenteel enkel elektrische bijverwarming. Wens om hier 1 lucht/lucht warmtepomp te plaaten + bijkomend in de aangrenzende open ruimte. De open ruimte is de overloop van de bovenverdieping en wordt gebruikt als speelkamer/bureau/tv-kamer. Er is hier momenteel geen verwarming. Er is geen centrale verwarming in de woning, de woning wordt verwarmd (gelijkvloers) met elektriciteit, gecombineerd met zonnepanelen. De bovenverdieping bevindt zich onder het dak.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Momenteel word er een mazoutketel gebruikt van 40kW , op dit moment is de mazouttank nier meer gekeurd (mag niet meer bijgevuld worden) en dus zou er oftewel een nieuwe mazout tank moeten komen of een volledig nieuw systeem. De mazout ketel heeft zijn beste tijd ook gehad, dus is nu de moment om is te kijken of het nog de moeite is om verder te investeren in de bestaande mazout installatie of voor alternatieven te kijken. Het gaat over een praktisch niet geïsoleerd, oude vrijstaande woning. Ik weet niet in hoeverre een warmte pomp zelfs maar een mogelijkheid is zonder grote isolatiewerken aan de woning.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Warmtepomp + zonneboiler plaatsen en aansluiten, vloerverwarming ( plaatsen we zelf) 100m² en 7 radiatoren om nog eens 100m² te verwarmen ( deze hangen reeds).180m² geveloppervlak geïsoleerd met 14 cm houtwolplaat en 14 cm houtwol tss spanten, dak 12 cm pur + 18 cm rotswol, vloer 10 cm pur platen (RD4.5). Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen

Onderhoud Eurocondens delta 35

Ik zou graag een vakman vinden voor het tweejaarlijks onderhoud van deze gasketel. Tevens moet hij ook worden afgesteld tgv de overschakeling naar rijk gas die volgende week plaatsvindt.

Renovatie van de verwarmingsinstallatie

Wij willen onze verwarming vernieuwen. Oude chauffages verwijderen en nieuwe chauffages plaatsen ofwel vloerverwarming (eetplaats, hall, badkamer, 5 kamers). Nieuwe liedingen dienen ook doorgetrokken te worden en plaatsing van verwarming op andere plaatsen.

Onderhoud Regess zonneboiler

Ik zoek een firma om onderhoud te doen aan een zonneboiler merk REGESS type SU300