Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor aardgasleiding binnen brengen voor aansluiting gasconvector:

Aardgasleiding binnen brengen voor aansluiting gasconvector

Ik heb buiten een aansluitingskast voor aardgas; Nu zou ik reeds één leiding binnen willen brengen en in die ruimte een gasconvector willen plaatsen. Aansluiting en aankoop gasconvector.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Huldenberg (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardgasleiding binnen brengen voor aansluiting gasconvector uit heel België:

Graafwerken voor het leggen van een aardgasleiding

Omschrijving: Wij gaan aardgas tot binnen laten, leggen maar er moet een sleuf + put gemaakt worden voor de mensen van Eandis dit komen aansluiten , lengte van de rooilijn tot huis is 350 cm , wat is de prijs hiervoor ,de mensen van Eandis willen een sleuf die 70 cm diep is en tegen het huis een werkput van ongeveer 1 meter x 1 meter en 1 meter diep , graag de prijs hiervoor en daarna ook het terug dichtmaken en herleggen. Foto ter beschikking.

Aardgasconvector met muuraansluiting plaatsen

We zijn volop bezig met het renoveren van de keuken. Daarom dient er een aardgas convector met muuraansluiting geplaatst te worden. De installateur dient ook de convector te leveren. Tevens dient de aardgasleiding verlengd en aangepast te worden. Dit liefst op korte termijn, daar er binnen enkele weken een nieuwe aanbouwkeuken geplaatst wordt.

Aardgasleiding te plaatsen

Aardgasleiding plaatsen vanaf de aardgasteller die in de garage staat tot aan de muuringang waar het gasfornuis staat. Lengte ± 15 m. De leiding is opbouw via beugels op de muur of op de houten dragers van de garage. Ook een aftaking naar beneden voor een aardgas CV ketel (ketel wordt pas binnen twee jaar geplaatst).