Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor zonneboiler plaatsen:

Zonneboiler plaatsen

Leveren en plaatsen van zonneboiler , capaciteit : 2/3 personen. Woning is 10 j. oud Gebouw in gebruik. Plat dak.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Huldenberg (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler plaatsen uit heel België:

Zonneboiler plaatsen voor zwembad op te warmen

Momenteel willen wij een zwembad plaatsen met warmtepomp. Om onze energie rekening te beperken, willen we een zonneboiler plaatsen om mee het zwembad te verwarmen. Het is een groot zwembad van 65 m³. Deze installatie zou komen op het dak van het tuinhuis achteraan in de tuin waar de pomp installatie van het zwembad komt. Ik veronderstel dat bij huiselijk gebruik van een zonneboiler er een opvangvat is voor het verwarmde water.

Zonneboiler plaatsen

Aankoop & plaatsing zonneboiler op zolder. Is het mogelijk? Indien dit mogelijk is zouden we dit graag laten uitvoeren.

Zonneboiler plaatsen

Een zonneboiler combi voor het verwarmen van de woning en van het sanitair water. Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Stookolie (mazout). Deze tank is al verwijderd.

Zonneboiler plaatsen

Wij starten met een renovatieproject en 'oude ketel' kan bijkomende ruimten niet mee verwarmen, wij zijn geneigd , indien dit kan, een zonneboiler combi te laten plaatsen. Wij zijn een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen. Er zijn wel enkele mogelijkheden om de boiler te plaatsen, toch is dit beperkt.

Zonneboiler plaatsen

Open bebouwing - renovatieproject. Dak zal binnenkort worden vervangen naar golfplaten. Zuid-west georiënteerd dak. Doel: warm water en verwarming woning.

Metalen zwembad plaatsen in tuin

Metalen ovalen zwembad van 7m x 3.5m x 1.5m installeren. Moet voor 60cm in de grond zitten. Voorzien van zandfilter, pomp, warmtewisselaar voor bestaande zonneboiler en warmtepomp. Warmtepomp dient enkel om bij te verwarmen bij goed weer in periode van mei tot september.

Zonneboiler plaatsen

We hebben een pelletkachel (ökofen) die een vat aanstuurt en waar al leidingen voor een zonneboiler zijn op aangesloten. De leidingen zijn al naar buiten gebracht en dienen enkel nog aangesloten te worden op de te plaatsen zonneboiler(s). De montage dient te gebeuren tegen een verticale muur. De oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler is zuid-west.

Zonneboiler plaatsen

Ik heb een bestaande installatie van 11 jaar oud en zou graag willen weten of het mogelijk is om een zonneboiler te laten plaatsen.