Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor gebruik regenwater voor wc en wasmachine:

Gebruik regenwater voor wc en wasmachine

Wegens werken in de straat gescheiden afvalwater en regenwater. Mogelijkheid ook regenwaterput te gebruiken voor wc en wasmachine. Graafwerken op privéterrein worden uitgevoerd door aannemer werken in de straat. Enkel leggen van leidingen, filter en pomp. Werken moeten einde juni gebeuren, wanneer de graafwerken op privéterrein uitgevoerd worden.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Kapellen (Vl-Br) (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebruik regenwater voor wc en wasmachine uit heel België:

Regen Waterpomp herstellen

Na het doortrekken van het toilet of bij gebruik van regenwater duurt het zeer lang eer de regenwaterpomp (Matrix Hermes) aan slaat om het reservoir bij te vullen (duurt minuten). Ook bij het gebruik van de wasmachine, komt er niet snel genoeg water in de machine ... daardoor valt de machine in een foutcode omdat er geen water is.

Een waterpomp plaatsen (alle voorzieningen zijn er al, juist monteren )

Zouden graag een waterpomp 'Domina 45" 140/45 B 11 AUT laten plaatsen in ons appartement . Wat zou de kostprijs pomp en plaatsen zijn . Ze is momenteel verwijderd. Zouden ook willen dat je ze ieder jaar komt nazien. De pomp zorgt ervoor dat het regenwater voor sanitair gebruik wordt . Momenteel gebruiken we leidingswater . Hebben een put van 10.000 Liter regenwater . De pomp is op een gemakkelijk plaats te monteren en na te zien . Het gebouw is 6 jaar oud ! Zouden graag een offerte hebben :nieuwe pomp, plaatsen en nazicht ieder jaar .

Probleem doorspoelen toilet op regenwater

Bij het doorspoelen van het toilet, maakt het toilet een slurpend geluid bij het vullen van het reservoir. Ik maak gebruik van regenwater. De regenwaterpomp is reeds ontlucht en er is water opgegoten, maar dit lost het probleem niet op. Dit probleem doet zich niet voor als ik het toilet overschakel op stadswater.

Aansluiting gebruik regenwater voorzien en waterput reinigen

Ik zou graag onze regenpomp laten nakijken, legen van regenput en reinigen. Er liggen reeds buizen voor de aansluiting te maken maar men moet dit nog aansluiten.

Wilo Pomp herstellen

Sinds kort heb ik mintens 1x per week problemen met mijn wilo regenwater pomp. De pomp zelf slaat na gebruik wel af, maar het lijkt alsof er ergens lucht in de leidingen zit. Overlaatst kreeg ik ook de melding droogpomp, maar dit is maar éénmalig voorgekomen. Graag had ik dit toch willen laten nakijken.

Vochtprobleem detecteren en behandelen

Een buitenmuur vertoont doorslaand vocht. Ook de binnenmuur vertoont vochtige blazen. Op zoek naar de vermoedelijke oorzaak van de vochtsymptomen (zowel binnen als buiten) op de muur onderaan de autodoorgang van Kipdorp 40 hebben we geen onmiddellijke oorzaak kunnen detecteren. De nabijgelegen HVAC schacht is droog en ook de nabijgelegen keuken op de eerste verdieping vertoont geen lekkage. Aan deze keuken zien we wel een oude schoorsteen die niet meer in gebruik is, maar vermoedelijk word deze schacht gebruikt voor afvoer van regenwater. Wij hebben het dak waarvan dit regenwater afkomt helaas niet kunnen inspecteren bij gebrek aan een geschikte ladder. Er bestaat een grote kans dat de oorzaak te vinden is bij dit dak of oude schacht. Een andere mogelijkheid is een douche die lekt.

Regenwaterputten kuisen en nieuwe pomp plaatsen

Wij willen ons regenwater weer gebruiken en er zijn twee putten van elk 7000 liter die men moet opknappen, uitkuisen. Ook moet men een nieuwe regenwaterpomp plaatsen en dit opnieuw aansluiten. Het is voor gebruik van toiletten, wasmachine, tuin.

Regenwaterput plaatsen

Wij bezitten een halfopen bebouwing. Dakoppervlakte bedraagt ong. 75-80 vierkante meter. Graag wensen wij een regenwaterput te laten plaatsen in de ruimte naast het huis, waar ook de riolering en afvoerbuizen van het regenwater liggen. De ruimte is 2,75m breed en ongeveer 15m lang (ruimte naast voorhof + ruimte naast huis), exacte plaats te bepalen naargelang gemak voor de werken. We geven voorkeur aan een dompelpomp (stiller) eventueel met de optie om automatisch de put bij te vullen). Voorts dient binnen de waterleiding binnen aangepast te worden zodat de 2 tuinkranen + wasmachine + wc gebruik maken van het regenwater.