Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor gebruik regenwater voor wc en wasmachine:

Gebruik regenwater voor wc en wasmachine

Wegens werken in de straat gescheiden afvalwater en regenwater. Mogelijkheid ook regenwaterput te gebruiken voor wc en wasmachine. Graafwerken op privéterrein worden uitgevoerd door aannemer werken in de straat. Enkel leggen van leidingen, filter en pomp. Werken moeten einde juni gebeuren, wanneer de graafwerken op privéterrein uitgevoerd worden.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Kapellen (Vl-Br) (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebruik regenwater voor wc en wasmachine uit heel België:

Plaatsen en aansluiten extra waterput

Regenwaterput van 10.000L plaatsen tussen afvoer van regenwater en bestaande regenwaterput. Pomp in put plaatsen voor gebruik van water in huis.

Regenwater pomp vervangen

Wij hebben een regenput maar onze pomp werkt al jaren niet meer. We leggen ze af omdat ze blijft oppompen. Ik veronderstel dat we een nieuwe pomp moeten installeren. Ik wil ook dat die enkel voor gebruik regenwater voor de tuin gaat dienen. Niet zoals vroeger ook voor wc en wasmachine. Er zal dus wat moeten verlegd worden.

Ontkoppelen regenwater/sanitair afvalwater en aanleg regenwaterput

Regenwaterafvoer van een alleenstaande woning afkoppelen van de afvoer van het sanitair water Installeren van een regenwaterput (graven + heraanleg oprit en terras) Aansluiten van regenwaterinstallatie voor gebruik buiten (kraantje) en binnen (wasmachine + kraantje)

Waterpomp plaatsen

Waterpomp plaatsen waardoor we gebruik kunnen maken van ons regenwater en leiding voorzien voor wc en wasmachine.

Regenwaterinstallatie plaatsen

Er is een bestaande waterput en er is aansluiting naar de kelder, van hier dient een volledige installatie te komen om gebruik te maken van regenwater.

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Mijn regenwaterpomp slaat niet meer aan. Ik gebruik het regenwater om het toilet door te spoelen. Ik heb gelezen dat de pomp een filtersysteem heeft , maar ik zie nergens een filter hangen. De regenwaterpomp is van het merk Wilo.

Regen Waterpomp herstellen

Na het doortrekken van het toilet of bij gebruik van regenwater duurt het zeer lang eer de regenwaterpomp (Matrix Hermes) aan slaat om het reservoir bij te vullen (duurt minuten). Ook bij het gebruik van de wasmachine, komt er niet snel genoeg water in de machine ... daardoor valt de machine in een foutcode omdat er geen water is.

Een waterpomp plaatsen (alle voorzieningen zijn er al, juist monteren )

Zouden graag een waterpomp 'Domina 45" 140/45 B 11 AUT laten plaatsen in ons appartement . Wat zou de kostprijs pomp en plaatsen zijn . Ze is momenteel verwijderd. Zouden ook willen dat je ze ieder jaar komt nazien. De pomp zorgt ervoor dat het regenwater voor sanitair gebruik wordt . Momenteel gebruiken we leidingswater . Hebben een put van 10.000 Liter regenwater . De pomp is op een gemakkelijk plaats te monteren en na te zien . Het gebouw is 6 jaar oud ! Zouden graag een offerte hebben :nieuwe pomp, plaatsen en nazicht ieder jaar .