Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Keerbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Keerbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Keerbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Keerbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Keerbergen:

Verwarmingsketel herstellen

De verwarming valt veel uit en deze moet zo snel mogelijk hersteld worden. Gas ketel van het merk Vaillant

Chaffoteaux et Maury verwarmingsketel onderhouden

Vanochtend merkte ik plots dat de ketel uitgevallen was en er enkele druppels uit lekten. Graag herstelling en onderhoud uitvoeren.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Opvangen regenwater (3000 of5000l), graven put, installeren van tank, aansluitingen enz...graag volledige installatie van regenwaterrecuperatiesysteem bij bestaande woning. links van woning naast garage waarin alle aansluitingen zijn.

Vervangen van bestaande mazouttank door regenwaterput

Ik wens mijn mazouttank te vervangen door een tank voor recuperatie van regenwater, met de bijhorende grondwerken en aansluitingen. De mazouttank heeft een capaciteit 5000 l en zal in de herfst geen functie meer hebben vermits ik overga op aardgas.

Boren van een waterput

Graag willen wij een waterput laten boren in ons tuin. Het moet dienen om planten te besproeien.

Put slaan en grondwaterpomp installeren

Grondwaterpomp installeren voor bijvulling zwembad en besproeiing tuin. Nog te bespreken waar de put moet komen . 5000L of meer

Pelletketel plaatsen

Ik wil stilaan afscheid nemen van mijn oude mazout CV + warm water ketel, en ben een pellet ketel aan het overwegen.

Herstellen ontspanner gastank

Na keuring van onze propaan gastank, hebben we een afkeuringsverslag ontvangen omwille van probleem dichtheid leiding. Het betreft een lek aan de ontspanner. We wensen dit te laten herstellen.

Regenwaterpomp Storing Wilo fc304 herstellen

De waterpomp staat in storing en slaat niet aan .

Sanitair aanleggen in nieuwbouw

Voor een nieuwbouw cascowoning zijn wij op zoek naar iemand die het volledige sanitair kan aanleggen.