Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kessel Lo:

Vloerverwarming infrezen

In een bestaande woning die opgeknapt gaat worden zouden wij graag vloerverwarming leggen. Zeker op de begane grond, maar eventueel ook op het eerste verdiep. 32m² + 12m² + 10m² + 15m² + 16m² Alle verdiepen hebben een betonnen vloer. Er zouden ook direct leidingen naar de zolder moeten gelegd worden.

WC vervangen

We willen graag 2 WC vervangen. 1 ter vervanging van en ingebouwde WC waarvan het drukpaneel om door te spoelen niet meer werkt en 1 waarvan een scharnier van de bril gebroken is.

Plaatsen kachel of inbouwhaard

Inbouwhaard of kachel plaatsen in living. Schouw aanwezig maar gesloten met gyproc.

Aansluiten regenwaterput

We hebben een regenwaterput in de tuin, hij zou moeten aangesloten worden. Er ligt al een socorex darm van de put tot in de kruipkelder.

Regenwaterpomp installeren

Er moet juist nog een water pomp installatie gebeuren met filter en aansluit stuken dan ontkoppelen van van water leiding. Als dit mogelijk is zou ik dit graag in mijn regenwaterput laten installeren. Alles staat momenteel in een gemeenschappelijke ruimte en ik wil dit niet.

Lekdetectie uitvoeren en herstellen

Ik heb een onverklaarbaar lek in mijn woonkamer. Hoogstwaarschijnlijk bevindt het lek zich in de waterafvoer van mijn buren, doorheen de gemeenschappelijke muur. Het gaat er om dat we het lek opsporen en een bestek voor reparatie van de schade kunnen opmaken om voor te leggen aan de verzekering.

Gasketel Bulex nakijken

Gasbrander werkt nog, maar krijg de woonruimte niet voldoende verwarmd, maar heb wel degelijk warm sanitair water Gasketel Bulex

Oude regenwaterput legen en afloop verleggen naar riolering

Oude gemetste waterput is gebarsten en geeft vocht in kelder buurman. Put is overbodig (waterton in de tuin), dakwater mag dus rechtstreeks naar riolering lopen. Resterende water wegpompen en bezinksel verwijderen.

Plaatsen van regenwaterput

Voor onze woning te Leuven hebben wij de plaatsing nodig van een regenwaterput (7500l) in de voortuin. Vereist zijn onder meer, dompelpomp, benodigde filters voor gebruik van het water voor WC, Wasmachine en vaatwas. Een aparte mag gemaakt worden voor bijkomende filters die het water ook bruikbaar maken voor gebruik in de douche.

Waterpomp herstellen

Ontluchten leidingen collector waterpomp( ESPA onderwaterpomp met externe drrukregelaar) Plaatsen van extra kraan op de waterleiding Er is lucht in de leiding getrokken na de drukvermindering aan in de tuinslang. Kan deze leiding ontlucht worden. Kan heel de pomp en externe drukmeter nagezien worden.