Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kessel Lo:

Plaatsen van twee nieuwe toiletten

In ons huis wouden we graag de twee bestaande toiletten vervangen door nieuwe. Deze toiletten hebben we nog niet gekocht, maar zijn op zoek naar 'normale' modellen (geen inbouw- of hangtoiletten).

Kleine gaslek herstellen

Detectie van kleine gaslek door Fluvius, hoogstwaarschijnlijk in de berging van het huis. Dit laatste volgens de metingen uitgevoerd door FLUVIUS.

Zonneboiler plaatsen

Nieuwbouwproject Matexi in Wilsele Plaatsen van een zonneboiler voor sanitair en warm water. Ruwbouw staat er al.

Installeren grond - water warmtepomp

Momenteel wordt mijn woning verwarmd met stookolie. Ook warm water. Graag zie ik dit anders, zuiniger en milieuvriendelijker. Het is een bestaande rijwoning van de jaren 60 in goed staat met een tuin aan de achterzijde.

Thermostatische kranen vervangen

Plaatsing van 3 thermostatische kranen aan chauffages ter vervanging van oudere normale kranen. We beschikken zelf niet over het materiaal.

Herstellen afvoerbuis in woning

Herstellen van een afvoerbuis. De rubber tussen 2 ellebogen in de afvoerbuis sluit niet goed meer af : zie 2 foto's in bijlage. Bij dalende temperaturen begint deze te lekken.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil een warmtepompboiler laten installeren ter vervanging van een klassieke elektrische boiler.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Op dit moment heeft dit huis een verwarming met warme lucht. Dit wil zeggen dat er in de kelder een ketel staat die met gasbrander wordt opgewarmd, en die geeft de warmte af (gravitatie) via een buizensysteem naar de leefruimtes. Ik dacht een oplossing te vinden met een warmtepompsysteem, die op een gelijkaardige manier de warmte via het bestaande buizensysteem naar de leefruimtes zou brengen. In de zomer zou dit systeem dan ook voor airco kunnen dienen.

Onderhoud Vaillant Ecotec pro

Wij hebben een gerenoveerd huis gekocht met een Vaillant ecotec pro ketel. Wij hebben geprobeerd deze op te starten maar krijgen steeds melding F28 of F29. De gasteller lijkt ook niet te draaien.

Mengkranen herstellen

Sinds enige tijd geeft een van de mengkranen lauw water ipv warm water. De ketel werkt naar behoren en andere kranen in huis geven beduidend warmer water. Graag nakijken van de kranen.