Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kessel Lo:

Lekdetectie uitvoeren en herstellen

Ik heb een onverklaarbaar lek in mijn woonkamer. Hoogstwaarschijnlijk bevindt het lek zich in de waterafvoer van mijn buren, doorheen de gemeenschappelijke muur. Het gaat er om dat we het lek opsporen en een bestek voor reparatie van de schade kunnen opmaken om voor te leggen aan de verzekering.

Gasketel Bulex nakijken

Gasbrander werkt nog, maar krijg de woonruimte niet voldoende verwarmd, maar heb wel degelijk warm sanitair water Gasketel Bulex

Oude regenwaterput legen en afloop verleggen naar riolering

Oude gemetste waterput is gebarsten en geeft vocht in kelder buurman. Put is overbodig (waterton in de tuin), dakwater mag dus rechtstreeks naar riolering lopen. Resterende water wegpompen en bezinksel verwijderen.

Plaatsen van regenwaterput

Voor onze woning te Leuven hebben wij de plaatsing nodig van een regenwaterput (7500l) in de voortuin. Vereist zijn onder meer, dompelpomp, benodigde filters voor gebruik van het water voor WC, Wasmachine en vaatwas. Een aparte mag gemaakt worden voor bijkomende filters die het water ook bruikbaar maken voor gebruik in de douche.

Waterpomp herstellen

Ontluchten leidingen collector waterpomp( ESPA onderwaterpomp met externe drrukregelaar) Plaatsen van extra kraan op de waterleiding Er is lucht in de leiding getrokken na de drukvermindering aan in de tuinslang. Kan deze leiding ontlucht worden. Kan heel de pomp en externe drukmeter nagezien worden.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Installatie buitenunit op dak, plaatsen van module binnen + boiler. Is enkel voor het aansturen van sanitair en vloerverwarming. Wil ook mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van 3 airco's. Appartement.

Gaskachels onderhouden

Ik wil graag een onderhoud laten doen aan mijn 3 gaskachels. Gaat om ketels van het merk Flandria.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Vloerverwarming is een must, we overwegen met koeling te nemen om oververhitting tegen te gaan. Het huis zal ongeveer 130 m2 zijn op het gelijkvloers. Heeft het zin om de eerste verdieping ook vloerverwarming te nemen om te kunnen koelen? Halfopen bebouwing.

Driewegklep boiler vervangen

Het witte hendeltje in de driewegklep in onze boiler, Remeha Quinta 35c, blijft steken waardoor er een geklop door het hele huis te horen is. We zoeken een vakman om de driewegklep te vervangen of te repareren.

Zonneboiler plaatsen

Bestaande hoge rendement ketel willen we vervangen door condensatie ketel met zonneboiler. Half vrijstaande woning waar 3 mensen in wonen. Dit voor sanitair warm water, verwarming woning