Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kessel Lo:

Installeren grond - water warmtepomp

Momenteel wordt mijn woning verwarmd met stookolie. Ook warm water. Graag zie ik dit anders, zuiniger en milieuvriendelijker. Het is een bestaande rijwoning van de jaren 60 in goed staat met een tuin aan de achterzijde.

Thermostatische kranen vervangen

Plaatsing van 3 thermostatische kranen aan chauffages ter vervanging van oudere normale kranen. We beschikken zelf niet over het materiaal.

Herstellen afvoerbuis in woning

Herstellen van een afvoerbuis. De rubber tussen 2 ellebogen in de afvoerbuis sluit niet goed meer af : zie 2 foto's in bijlage. Bij dalende temperaturen begint deze te lekken.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil een warmtepompboiler laten installeren ter vervanging van een klassieke elektrische boiler.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Op dit moment heeft dit huis een verwarming met warme lucht. Dit wil zeggen dat er in de kelder een ketel staat die met gasbrander wordt opgewarmd, en die geeft de warmte af (gravitatie) via een buizensysteem naar de leefruimtes. Ik dacht een oplossing te vinden met een warmtepompsysteem, die op een gelijkaardige manier de warmte via het bestaande buizensysteem naar de leefruimtes zou brengen. In de zomer zou dit systeem dan ook voor airco kunnen dienen.

Onderhoud Vaillant Ecotec pro

Wij hebben een gerenoveerd huis gekocht met een Vaillant ecotec pro ketel. Wij hebben geprobeerd deze op te starten maar krijgen steeds melding F28 of F29. De gasteller lijkt ook niet te draaien.

Mengkranen herstellen

Sinds enige tijd geeft een van de mengkranen lauw water ipv warm water. De ketel werkt naar behoren en andere kranen in huis geven beduidend warmer water. Graag nakijken van de kranen.

Huidige ketel vervangen door combiketel

Vervangen van aardgas verwarmingsketel - groot model 13 jaar oud door een combi ketel. Voor verwarming en warm water. Het gaat om plaatsing in een bel etagewoning uit 1954. Er is een aparte ruimte voor de verwarmingsketel achter in de garage voorzien. Er zijn twee etages die verwarmd moeten worden plus een zolder. Een totaal te verwarmen oppervlakte van 120 m².

Reinigen en herstellen regenwaterput

Wij hebben een oude, bakstenen waterput (5kube) die maar tot een bepaalt niveau vult. We zouden graag willen dat we zijn volledige volume terug zouden kunnen gebruiken.

Herstellen waterpomp Wilo

Onze waterpomp Wilo Fluidcontrol is stil gevallen en we krijgen hem zelf niet terug opgestart.