Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting:

Voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting

Momenteel is er een mazoutinstallatie en willen naar een gasinstallatie. Gasaansluiting zou langs de linkerkant langs de oprit van de woning moeten komen. Gleuf graven, leidignen leggen en installatie aansluiten.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Korbeek-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting uit heel België:

Voorbereidende werken aardgasaansluiting

Voorbereidende werken uitvoeren voor aardgasaansluiting die geplaatst word.

Gieten van beton voor tuinhuis 3m op 4m

Betonplaat gieten van 3m x 4m om tuinhuis op te zetten. Voorbereidende werken worden reeds gedaan.

Dakramen plaatsen en mogelijks asbest verwijderen

3 Fakro dakramen plaatsen. Voorbereidende werken uitvoeren. Momenteel goed geïsoleerd leien onderdak met vermoedelijk asbest. Metaaldakpannen liggen erop. Men wenst van zolder mooie slaapkamers te maken met meer licht dan nu het geval is met 3 dakramen naast bestaande dakkapellen.

Voorbereidende werken gasaansluiting uitvoeren

Ik zoek een aannemer voor het uitvoeren van de voorbereidende werken voor een aansluiting van aardgas in een bestaande woning volgens de richtlijnen van Fluvius. Dit houdt het uitgraven van een sleuf in + het maken van twee putten (één aan de gevel, één aan de rooilijn). De afstand rooilijn - gevel bedraagt 6 meter. De sleuf ligt grotendeels in onverharde zone (beplanting mag beschadigd worden). Voor de put aan de gevel dienen klinkers en een fundering in zandcement opgebroken te worden.

Voorbereidende werken gasaansluiting

Bij deze had ik graag een offerte aangevraagd voor voorbereidende werken voor een gasaansluiting: - Graven van een put 1m x 1m x 1m - Sleuf van minstens 70 cm diep (zie bijlage voor rooilijnplan) Ondergrond is beton/tegels.

Draadpanelen plaatsen

Het gaat over de achterzijde van de tuin. Het is ongeveer 22 lopende meter in één rechte lijn (geen hoeken). Voorbereidende werken en grondnivellering wordt door onszelf uitgevoerd. Hoogte paneel: 1.7 of 2.0 meter. Kleur : zwart/anthraciet.

Ruwbouw zetten

We zouden graag een ruwbouw laten zetten. Uit te voeren werken, te vinden in de meetstaat: voorbereidende werkzaamheden, grondwerken, funderingen, grondwerken in beton, prefab draagvloeren, bouwconstructies in metaal, metselwerk en rioleringsnetten.

Voorbereidende werken aardgasaansluiting uitvoeren

Voorbereidende werken aardgasaansluiting. Afstand voorgevel - rooilijn: 6 meter. Rechte PVC buis van 110 leggen vanuit de kelder naar de rooilijn op +- 70 cm diepte + gat boren in de kelder naar de gegraven gleuf. Montageplaat plaatsen voor gasmeter;