Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting:

Voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting

Momenteel is er een mazoutinstallatie en willen naar een gasinstallatie. Gasaansluiting zou langs de linkerkant langs de oprit van de woning moeten komen. Gleuf graven, leidignen leggen en installatie aansluiten.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Korbeek-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting uit heel België:

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolieerde betonvloer gieten voor 2 terrassen. 1 terras is 24.5 m² en 2 de terras is 34 m² dikte van 20 cm voorzien. Voorbereidende werken zijn klaar. Enkel storten en polieren

Betonnen afsluiting plaatsen

Rechte muur van 24,5m lang. Het terrein varieert in hoogte van 40 tot 90cm. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...). Geen andere voorbereidende werken nodig.

Voorbereidende werken voor metalen deur te plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn werken kan uitvoeren aan onze deuropening voor het plaatsen van een stalen deur. Het plafond dient verstevigd te worden en de plinten dienen verwijderd te worden. Voorbereidende werken voor het plaatsen van de stalen deur.

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting sleuf graven

Voorbereidende werken voor een aardgasaasluiting. Graven of doorspuiten van sleuf en wachtput, plaatsen wachtbuis. Lengte sleuf ongeveer 8 meter,

Voorbereidende werken uitvoeren om aardgas aan te leggen

Nieuwe gasinvoer te graven. Afstand 27 m.

Gras inzaaien voor een grote oppervlakte

Ik kocht een stuk bouwgrond met weiland, totale oppervlakte 35 are. Weiland en achterste deel bouwgrond zouden moeten ingezaaid worden. Naast het zaaien moet men ook de voorbereidende werken uitvoeren.

Leggen van betonnen vloerplaat voor tuinhuis

Wij willen een tuinhuis laten plaatsen van 595*540 en zouden een betonplaat willen van 7.20 op +/- 6.50. Halfopenbebouwing op +/- 30m van de straat. Voorbereidende werken ook uit te voeren.

Keerwanden plaatsen voor in de tuin

Plaatsen van L elementen over een lengte van 26 meter. Afmetingen elementen : 60 x 50 x 40 cm. Elementen dienen enkel geplaatst te worden met graafmachine voorzien van klem, voorbereidende werken voor stabiele ondergrond reeds gedaan.