Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Landen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Landen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Landen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Landen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Landen:

Aansluiting voor aan- en afvoer water vaatwasmachine aanleggen en keukenkraan vervangen

Aansluiting voor aan- en afvoer van water voor vaatwasmachine aanleggen in keuken van oud rijhuis. Vaatwasmachine komt vrijstaand te staan naast spoelbak/gootsteen. Ook keukenkraan moet vervangen worden.

Sanitair en verwarmingsketel installeren.

Sanitair en verwarming installeren in het huis. Aansluiten op riolering aan de straatkant. Afvoer en de nodige kranen installeren. Afstand tot riolering is enkele meter, huis ligt aan de straat. Daarnaast een verwarmingsketel op gas installeren, inclusief radioatoren in 3 kamers.

Onderhouden immergas doorstromer

Graag zou ik het jaarlijks onderhoud van onze gasbrander laten uitvoeren.

Onderhoud 17 gasketel De Dietrich

Het onderhoud van 17 gasketels van De Dietrich Dit is in 1 appartementgebouw.

Lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw installeren

Een lucht water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw met een oppervlakte van 100 m² wanneer het enkel voor de gelijkvloers is en 200 m² wanneer het voor zowel beneden als boven is. In combinatie met een vloerverwarming.

Saneren van ketel

Onze mazoutketel moet opgevuld worden nu we overgeschakeld zijn op aardgas.

Condensatieketel + gas + ontkalker plaatsen

Plaatsen en aansluiten van nieuwe gastcondensator + boiler +ontkalker voor sanitair en verwarming.

Wasbak en kraan vervangen in badkamer-leidingen aanpassen

Ik wil de kraan en wasbak laten vervangen. Dat is in de badkamer. Er hoeven ook leidingen aangepast te worden. Ter plaatse komen kijken.

Onderhouden gasketel Ferroli

De gasketel HR gasketel Ferroli ecoconcept 35 kw heeft onderhoudsbeurt nodig.

Verwarmingsketel plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen. Huidige ketel is oud en er dient een nieuwe ketel geplaatst te worden. Stookolie (mazout) Interesse in HR ketel.