Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor aansluiting voor aan- en afvoer water vaatwasmachine aanleggen en keukenkraan vervangen:

Aansluiting voor aan- en afvoer water vaatwasmachine aanleggen en keukenkraan vervangen

Aansluiting voor aan- en afvoer van water voor vaatwasmachine aanleggen in keuken van oud rijhuis. Vaatwasmachine komt vrijstaand te staan naast spoelbak/gootsteen. Ook keukenkraan moet vervangen worden.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Landen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiting voor aan- en afvoer water vaatwasmachine aanleggen en keukenkraan vervangen uit heel België:

Verbinden waterafvoer wasmachine met riolering

Nieuwe aansluiting voor afvoer wasmachine in kelder. Wateraanvoerkraantje reeds aanwezig, er zou dus enkel een verbinding met de daar hangende rioolbuizen moeten gemaakt worden.

Herstellen goot (zink/epdm) en afvoer

Dakgoot in zink en EPDM herstellen. Aansluiting goot naar afvoer herstellen. Momenteel heeft men waterinsijpeling waar dakgoot en afvoer samenkomen.

Vloerverwarming droog systeem aanleggen

20m² Vloerverwarming droog systeem aanleggen. Betreft gelijkvloers van een woning. 28m² Topvloer aanleggen. Momenteel oneffen betonnen vloer in keuken. Aansluiting voor wasmachine en droogkast met afvoer plaatsen, dit zal door de betonvloer geboord moeten worden en in kelder op op waternet moeten aangesloten worden. Gat in vloer naar kelder dat nu met hout is afgewerkt maar graag een mooiere oplossing die bij de aan te leggen topvloer past.

Septische put vernieuwen en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Oude septische put uithalen en nieuwe plaatsen. Afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering. Extra wachtbuis voor aansluiting voor later plaatsen.

Scheiden hemelwater van afvalwater

De overloop van de regenwaterton dient afgekoppeld te worden van de aansluiting naar de riool. Ligt aan de voorkant van het huis onder de voortuin. Verder dient 1 regenwaterpijp die momenteel is aangesloten op de riool te worden aangekoppeld aan de regenwaterton afvoer. Deze afvoer ligt aan voorkant huis en onder de oprit. Deze dient dus opgebroken te worden. Aangezien deze regenwaterpijp ook dienst doet als ontluchting van de sceptische put, dient ook een ontluchting voorzien te worden. Een tweede mogelijke optie zou zijn dat ook de sceptische put zou afgekoppeld worden en dat het afvalwater rechtstreeks op riool zou worden aangesloten. Stabilisé en klinkers dus moet open gebroken worden.

Terras aanleggen

Het plaatsen van een terras (exclusief tegels) van 13m x 4m aan de achterzijde van een woning. Plaatsen nieuwe stabilisé en afvoer (aansluiting mogelijk aan beide zijkanten van het terras). Plaatsen nieuw terras 13m x 4m (waarschijnlijk tegels 80x80). Afbraak huidig terras en stabilisé (9m x 3m) en uitgraven nieuw terras. Woning is een open bebouwing,toegang langs poortje (80cm) aan zijkant huis. Eventueel een grotere doorgang mogelijk,maar dan moet er een stuk haag verwijderd worden.

Aanpassingswerken sanitair en elektriciteit voor nieuwe keuken

Leidingen toevoer en afvoer water verplaatsen. Huidige spoelbak word door opstelling nieuwe keuken die aangekocht is een inductie kookplaat. huidige inductie word door opstelling nieuwe keuken een spoelbak. Stekker van aansluiting oven en inductie verplaatsen. Stopcontact plaatsen voor nieuwe dampkap. Ook word er in de nieuwe keuken en vaatwasser geplaatst. Huis is van 1994.

Installeren van badkamermeubelen X2O

Alle meubels en materialen zijn door ons reeds aangekocht via X2O Uit te voeren werken: Plaatsen van: - douchebak - douche ( open langs beide kanten) - glaswand ( 2 bevestegingstaven in muur, 1 profiel voor op douchebak zelf te bevestigen) - vrijstaand bad - thermostatische kraan + sproeier - wastafel - plinten - afzuigsysteem - spiegels + verleggen lichtpunten - wegwerken van leiding daar de nieuwe wasbak maar 1 afvoer heeft en er nu 2 wasbakken waren - afwerken van muur achter het bad met lalengo houtstrips - recht maken van betegelde muur waar douchebak aan moet komen ( lichte kromming onderaan) - opvullen van aansluiting gipsen wand en betegelde douchemuur - plaatsen van elektrisch afzuigingssysteem ( elektriciteit reeds aanwezig) - plaatsen van plinten