Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Leuven:

Vervangen van een elektrische boiler

Mijn appartement heeft een electrische boiler (100l) die vervangen dient te worden. Alle aansluiting e.d. zijn al aanwezig. De boiler bevindt zich in de badkamer, ligt zijdelings (rust op een frame vastgemaakt aan de muur) dicht tegen het plafond voor plaats te sparen.

Gaslek dringend herstellen

Zaterdag is een gaslek vastgesteld in een klein appartementsgebouw in Leuven centrum, waar ik mede-eigenaar en (niet-professionele) syndicus ben. Eandis is opgeroepen en heeft dit voorlopig gedicht, maar gezegd dat dit binnen de paar dagen degelijk hersteld moet worden. Er is dus een veiligheidsrisico en een dringende herstelling nodig. Het lek situeerde zich bij een koppeling in de leiding, net na de meter. Dit stuk zou dus dringend vervangen moeten worden.

Water - water warmtepomp plaatsen

Het betreft een vrijstaande nieuwbouwwoning op een verkaveling. Het terrein is vlak en gemakkelijk toegankelijk. Op het moment dat de boringen uitgevoerd moeten worden, zal het terrein nog niet bebouwd en volledig vrijgemaakt zijn. Er werden nog geen sonderingen uitgevoerd, dus de grondwaterstand en het type grond is niet gekend. info over 3 diepteboringen op gemiddelde diepte.

Onderhoud Ferroli verwarmingsketel

Twee jaarlijkse onderhoud van een Ferroli gasverwarmingsketel

Condensatieketel plaatsen

We hebben op dit moment een gas wandcondensatieketel van Chaffoteaux Eurocondens delta van 11 jaar oud. Deze heeft het laten afweten, problemen met de circulatie vermoedelijk door kalk. Graag een nieuwe condensatieketel plaatsen, geen voorkeur voor een bepaald merk.

Waterverwarmers onderhouden en ontkalken

Ik moet volgens mijn huurcontract 1x per jaar de verwarming en waterverwarmers onderhouden en waterverwarmers ontkalken. Aangezien dit elk jaar moet gebeuren. Nu ben ik op zoek naar een vaste loodgieter die dit jaarlijks kan komen doen.

Grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw

Voor nieuwbouw woning in Tienen, waar we graag een bodem-water warmtepomp hadden geplaatst. De oppervlakte van de grond is 600 m² en de totale oppervlakte van de te bouwen woning is 200 m² (=gelijkvloers+1 verdiep)

Herstellen van wilo fluidcontrol 304

De pomp wilo fluidcontrol 304 blijft draaien en valt op regelmatige basis uit. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.

Kranen vervangen

Ik wil de kraan in de keuken en de badkamer laten vervangen.

Nazicht van verwarmingsketel Weishaupt

2 jaarlijks nazicht van de ketel en de verwarming valt altijd uit. De ketel moet worden onderhouden en ook worden nagekeken. Ketel, onderhouden en nakijken Het is een ketel van het merk Weishaupt.