Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Leuven:

Bulex toestellen onderhouden

Bulex toestellen onderhouden. Het gaat om het toestel Renova Bulex f24 thermatek. De ene staat de druk op 0 en wil niet verhogen met de draaiknop onderaan. Bij de andere zit de draaiknop vast. De druk is onder 1 bar.

Lekkende gres afvoerbuis vervangen in de kelder

In de kelder van het huis loopt een gres afvoerbuis, die lekt waar de stukken aan elkaar gekoppeld zijn. Dit lek is vroeger al eens hersteld, door er extra mortel op te smeren, maar lekt nu terug. Het is niet duidelijk waarvan de buis afkomstig is dus het achterste gedeelte zal moeten blijven zoals het is. Waar de buis richting riolering gaat is ze reeds vervangen door een PVC buis.

Vervangen regenwaterpomp

Regenwaterpomp is kapot en moet vervangen worden.

Grundfoss regenpomp herstellen

Regenwaterpomp merk grundfoss lekt aan de ingang van de pomp

Vervangen staand toilet door hangtoilet

Ik wil graag mijn oude staande toilet laten vervangen door een hangtoilet en de achterwand laten afwerken. (Appartement 1ste verdieping, lift aanwezig )

Reparatie DAB Aquaprof Basic

Onze DAB Aquaprof Basic pomp is aangesloten op twee WC's (beneden en boven) en een buitenkraantje. Nadat we gisteren thuis kwamen lukte het nog twee keer om de WC door te spoelen. Daarna spoelde de WC niet meer door omdat de pomp niet reageert om de vraag naar water. Ook wanneer het buitenkraantje opengezet wordt reageert de pomp niet en komt er niets uit. Op het schermpje brand het rode lichtje na de driehoek met uitroepteken. Ook na reset of uittrekken van stekker gaat dit lampje na een tijd terug aan. De drukmeter blijft heel de tijd op nul.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

We zouden graag een Luch-Water-warmtepomp plaatsen. De buitenunit kan geplaatst worden vanachter in de tuin (achter de uitbouw), de binnenunit kan op gelijkvloers geplaatst worden (technische ruimte) of in de kelder (naargelang het makkelijkste). We zouden vloerverwarming leggen op het eerste verdiep (dit verdiep bevat een kleine badkamer, wc, 2 slaapkamers) en op het gelijkvloers. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Renovatieproject - Rijwoning.

Convectoren te plaatsen met lucht - water warmtepomp

Betreft volledige renovatie in het centrum. Volledige isolatie van dak gevels en vloeren. Driedubbel glas. Willen Jaga lt convectoren met dbe plaatsen

Vervangen van een elektrische boiler

Mijn appartement heeft een electrische boiler (100l) die vervangen dient te worden. Alle aansluiting e.d. zijn al aanwezig. De boiler bevindt zich in de badkamer, ligt zijdelings (rust op een frame vastgemaakt aan de muur) dicht tegen het plafond voor plaats te sparen.

Gaslek dringend herstellen

Zaterdag is een gaslek vastgesteld in een klein appartementsgebouw in Leuven centrum, waar ik mede-eigenaar en (niet-professionele) syndicus ben. Eandis is opgeroepen en heeft dit voorlopig gedicht, maar gezegd dat dit binnen de paar dagen degelijk hersteld moet worden. Er is dus een veiligheidsrisico en een dringende herstelling nodig. Het lek situeerde zich bij een koppeling in de leiding, net na de meter. Dit stuk zou dus dringend vervangen moeten worden.