Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Leuven:

Airco plaatsen

Airco kopen en plaatsen. Betreft een ruimte van 100-120m2. Verluchtingsgat reeds aanwezig.

Airconditioning plaatsen

Airconditioning plaatsen in slaapkamer van appartement. Wandunit moet in slaapkamer van 16m² komen. Buitenunit komt langs andere kant van de muur 2m verder op terras maar bovenaan net onder terras van bovenburen. Hoogte tussen de 2 terrassen is 2.6m dus buitenunit max. 50-60cm hoog.

Onderhouden gaskachel

Onderhoud van 2 gaskachels en schouw waar die kachels op zijn aangesloten. Merk van de kachels ken ik helaas niet vanbuiten.

Septische put afsluiten en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Septische put afsluiten en aansluiten op riolering. Afstand tot de riolering is een 2 à 3 meter.

Plaatsen van cv installatie op aardgas in ouder rijhuis

Plaatsen van cv installatie op aardgas, in ouder bestaand rijhuis. ik kan eventueel meehelpen. 1 cv ketel, 6 radiatoren, leidingen ,enz

Bulex toestellen onderhouden

Bulex toestellen onderhouden. Het gaat om het toestel Renova Bulex f24 thermatek. De ene staat de druk op 0 en wil niet verhogen met de draaiknop onderaan. Bij de andere zit de draaiknop vast. De druk is onder 1 bar.

Lekkende gres afvoerbuis vervangen in de kelder

In de kelder van het huis loopt een gres afvoerbuis, die lekt waar de stukken aan elkaar gekoppeld zijn. Dit lek is vroeger al eens hersteld, door er extra mortel op te smeren, maar lekt nu terug. Het is niet duidelijk waarvan de buis afkomstig is dus het achterste gedeelte zal moeten blijven zoals het is. Waar de buis richting riolering gaat is ze reeds vervangen door een PVC buis.

Vervangen regenwaterpomp

Regenwaterpomp is kapot en moet vervangen worden.

Grundfoss regenpomp herstellen

Regenwaterpomp merk grundfoss lekt aan de ingang van de pomp

Vervangen staand toilet door hangtoilet

Ik wil graag mijn oude staande toilet laten vervangen door een hangtoilet en de achterwand laten afwerken. (Appartement 1ste verdieping, lift aanwezig )