Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Londerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Londerzeel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Londerzeel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Londerzeel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Londerzeel:

Lucht - water warmtepomp te plaatsen

Nieuwbouwproject. Vloerverwarming in bijna alle ruimtes (190m²) bad en douche dus er moet voldoende warm water voor handen zijn.

Grundfos regenwaterpomp nakijken herstellen

We hebben net een huis gekocht waarin een Grundfos waterpomp is in geïnstalleerd. Deze is echter afgekoppeld geweest door de vorige eigenaars. Graag nakijken van de pomp en herstellen, en terug aansluiten.

Nieuwe complete CV installatie plaatsen

De complete CV installatie op gas moet vervangen worden in een huis.

Afvoerleidingen nakijken en herstellen

Aks ik op de bovenverdieping het bad laat leeglopen stel ik vast dat in de kelder het water van de muur loopt. Dit onder de plaats waar de afvoerbuis door de muur gaat. Op zoek naar een vakman die de leidingen kan controleren en herstellen waar nodig.

Keukenkraan vervangen

Ik wil de keukenkraan laten vervangen. Het adres zal aan de vakman worden meegegeven.

Reparatie DAB aquaprof basic pomp

Pomp werkt niet goed meer waardoor twee van de drie toiletten niet meer van water voorzien worden.

Nieuwe gasketel met boiler installeren

Vervanging van hout/mazout ketel door een gasketel, nieuwe boiler en aanleg gas. Graag advies.

Wc plaatsen

Oude wc uitbreken en nieuwe plaatsen.

Ledigen en verwijderen of volstorten septische /regenwater put

Naast de woning ligt een put onder een oud terras. Het oude terras moet verder worden afgebroken. De put komt te hoog om een nieuw terras op te leggen, dus moet de put ofwel afgebroken/volgestort worden of verlaagd worden en veilig afgesloten worden. Momenteel staat de put vol water, maar er komt geen enkele buis meer in uit.