Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lovenjoel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Lovenjoel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lovenjoel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Lovenjoel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lovenjoel:

Plaatsen en aansluiten regenwaterput

Plaatsen en aansluiten regenwaterput 7500l in oprit naast het huis

Complete CV installatie plaatsen

Huis van jaren 50 waar de oude cv en radiatoren verwijderd worden. Deels vloerverwarming, deels radiatoren (kamers en bureau). Sanitair wordt ook vervangen ( douche, geen bad) Radiatoren, Vloerverwarming. Met aardgas.

Vervangen van een bestaande onbruikbare douche door nieuwe douche

De douche die er nu al 22 jaar staat is in de loop der tijd wat verzakt. We hebben hem al terug proberen vast te zetten door hem onderaan op te spuiten maar dit lijkt niet goed gelukt. De douche in nu onbruikbaar, graag zo snel mogelijk een nieuwe douche plaatsen. Betegeling / voegen zijn gebarsten en laten water door en er is schimmelvorming. Graag een prijsofferte voor vernieuwing.

In november 2005 hebben we de volledige ...

In november 2005 hebben we de volledige badkamer laten uitbreken en een nieuwe installeren ter waarde van ongeveer 14000 euro Nu stellen we elke dag vast dat er meer een meer vocht van de badkamer door het plafond in het onderliggend toilet terecht komt. Het behangpapier komt los terwijl dit niet het geval was VOOR de renovatie. Wie kan ons helpen om dit probleem asap op te lossen ? Dank voor JULLIE hulp.