Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Meise te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Meise.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Meise of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Meise die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Meise:

Warm waterboiler + keukenkraan vervangen

De warmwaterboiler en de keukenkraan zijn defect en zijn aan vervanging toe.

Scheiding regen- en afvalwater

Scheiding van regen- en afvalwater voorzien.

Opsporen en herstellen van lek in waterput

Nieuwe waterput 10000liter in gebruik sinds 2012 zelfs na lange regenperiodes onvoldoende water .

Regenwaterput plaatsen en installeren regenwaterrecuperatie

Regenwaterput plaatsen en installatie van regenwaterrecuperatiesysteem.

Onderhoud van een Viesmann gasketel

Gewoon 2 jaarlijks onderhoud van de ketel : Viesman model Vitodens 333

Regenwaterput reinigen

Na aanleg oprit dient regenwaterput gereinigd te worden vooral ook omdat het water een geurtje heeft. De put moet men helemaal leegpompen en dan reinigen. Het gaat om een put van 10 000 liter en de put is heel toegankelijk.

Vervangen van geiser

Ik wil mijn geiser (30jaar oud) op aardgas in de badkamer vervangen door een nieuwe geiser. Deze dient om een douche en wasbak te verwarmen.

Onderhoud gasketel de Dietrich

Een 2-jaarlijks onderhoud op een gaswandketel van De Dietrich.

Condensatieketel en zonnepanelen

Ik wil een condensatieketel plaatsen ter vervanging van oude ketel. én ook fotovoltaische zonnepanelen plaatsen, het dak is hellend en zuidwest gericht. Graag komen kijken ter plaatse. Graag zo spoedig mogelijk de werken kunnen uitvoeren.

Plaatsen terugslagklep

Het regenwater uit onze regenput is sinds 1 week zeer vuil en lijkt rioolwater te zijn. Wij vermoeden dat er door overvloedige regenval rioolwater in onze regenput is terecht gekomen. Wij denken (maar zijn niet zeker) dat dit waarschijnlijk komt doordat er geen terugslagklep is (of deze niet goed functioneert). Wij zouden graag een offerte hebben voor nazicht of er effectief een terugslagklep ontbreekt en indien dit het geval is, voor plaatsing van de terugslagklep.