Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Merchtem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Merchtem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Merchtem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Merchtem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Merchtem:

Ferroli verwarmingsketel op aardgas herstellen

De venturi of ventilator van mijn verwarmingsketel Ferroli is stuk. Daarom is de buis naar mijn schouw afgekoppeld en werkt de verwarmingsketel. Maar ik sta op plan om mijn appartement te verkopen en zou dit dus graag herstellen voor de eventuele kopers.

Kachelbuizen plaatsen voor pelletkachel Pelka

Aanschaf pelletkachel, momenteel buizen van 150mm, deze vervangen door 80mm rookkanaal + inlaat 50mm + overloopstuk 150mm naar 80mm + rozet voor afwerking plafond. pelletkachel van het merk Pelka.

Onderhouden Faber gashaard

Onderhoud en nazicht Faber gashaard, meedenken voor inwerken warmtekamer in bureaukast

Ferroli verwarmingsketel onderhouden

Onderhoud verwarmingsketel Ferroli DOMI compact F 24 D. Het is een gasketel.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

volledig vrijstaande landelijke woning 15 jaar gerenoveerd met een geïsoleerd dak, zolder en een matige isolatie van de muren (6cm)

Warmtepomp te plaatsen

De ruwbouw staat nu volledig winddicht. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw door middel van een warmtepomp.

Verwarmingsketel plaatsen voor bureau en toonzaal

De huidige installatie (Weishaupt) is defect , verwachte capaciteit +- 150 kw. Vervangen van de ketel graag het meest voordelige voor ons bedrijf. De installatie is bedoeld om verschillende ruimtes te verwarmen waarvan bureau's en toonzaal.

Leidingen aardgas naar binnen doortrekken

We gaan onze verwarming vernieuwen en willen hiervoor de leidingen naar binnen doortrekken.

Demonteren bestaande installatie en plaatsen nieuwe condensatieketel

Demonteren van bestaande installatie, plaatsen van nieuwe mazout condensatie ketel met warmwaterproductie met herbruik van recent geplaatst cv expansievat.

Vent Axia verluchtingssysteem onderhouden

Ik wil graag mijn Vent Axia verluchtingssysteem laten onderhouden. Dit is al enkele jaren niet gedaan en ik vermoed dus dat er zeker enkele filters zullen moeten worden vervangen.