Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Tervuren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Tervuren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Tervuren of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw, lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, water - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, alternatieve verwarming installeren, water - Water warmtepomp installeren, lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, lucht - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie, lucht - Water warmtepomp plaatsen in kantoorruimte, regenwater put plaatsen en pomp installeren, cV installatie op aardgas plaatsen, boren van put in achtertuin

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Tervuren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Tervuren:

Stookolieketel vervangen door een gasinstallatie met condensatieketel

Wij willen graag van stookolie naar een condensatieketel plaatsen. Het gaat om zo een 200 m² die we willen verwarmen. De benedenverdieping verwarmen met vloerverwarming, overige ruimtes met radiatoren.

Herstelling breuk afvoerbuis

Hoofdrioleringsbuis onder woning en naar de straatriool vermoedelijk op verschillende plaatsen lek (stenen buis die tegen plafond kelder loopt). Mogelijk herstel offerte asap door toepassen koustechniek.

Fix crack in wall and replace wall

Small crack in the wall. Wall needs to be replaced.

Nieuwe luchtverwarmingsketel op mazout

Oude luchtverwarmingsketel vervangen door een nieuwe luchtverwarming. Gestookt op mazout.

Mazouttank verwijderen en plaasten van regenwaterput

Er is een oude mazouttank naast mijn huis gelegen. Deze zou ik willen vervangen door een regenwatertank, liefst in beton. Ook zou deze gekoppeld moeten worden aan een deel van mijn installatie.

Leveren en plaatsen van HR ketel of combiketel

Leveren en plaatsen van een HR of VR combiketel, verbonden met schouw Optie 1: met boiler 100-130 L Optie 2: met doorstromer Totale te verwarmen volume: 350 kubieke meter.

Huidige verwarming vervangen en verwarming bijplaatsen

Wij hebben net een huis gekocht, beneden hebben we een grote ruimte (living, eetplaats, keuken) we vinden dat de radiatoren die er nu aanwezig zijn niet genoeg geven om de gewenste temperatuur te verkrijgen, boven verwarmt het heel goed maar beneden is het heel moeilijk om aan 20° te raken We gaan binnenkort ook dubbele beglazing laten plaatsen en zouden dan ook graag nieuwe verwarming plaatsen. We zouden dan ook graag weten hoe groot en welk vermogen we nodig hebben om deze plaats te kunnen opwarmen

Onderhoud wandgasketel Vaillant

Ik had graag een vakman voor het tweejaarlijks onderhoud van mijn wandgasketel. Betreft Vaillant

Plaatsen verwarmingsinstallatie

Renovatie rijhuis badkamer herbouwen op zolderverdieping: Plaatsen van verwarmingsketel, cv. Douche en bad-nieuwe badkamermeubel met dubbele wastafel, graag half betegelen. Gyproc plaatsen, vloeren, vals plafond. Nieuwe buitendeur plaatsen aan de tuinkant. Adres aan de vakman.

Probleem met Geberit inbouwtoilet

Ik heb al geruime tijd problemen met een Giberit inbouwtoilet. Op een bepaald moment blijft het water stromen. Ik heb al een aantal malen de elementen uit het reservoir verwijderd en terug gemonteerd en dan werkte het weer voor een tijdje. Bij de laatste poging is echter een plastieken hendel afgebroken waardoor het inbouwelemenent waarschijnlijk vervangen zal moeten worden. Ik ben dan ook op zoek naar een loodgieter of klusjesman die dit toilet kan herstellen.

Vervangen van ketel en boiler

Aparte gasketel van 1999 (Vaillant HR+) op zolder en aparte gasgeiser (Junkers)in badkamer ernaast vervangen door een combi gascondensatieketel met buitenvoeler

Condensatieketel met plaatsing

Prijs condensatieketel met plaatsing

Bestaande ketel op aardgas vervangen door condensatieketel Vaillant

Actueel: gietijzeren gasketel SIME BI therm 51 E vermogen : 32. 2 KW Te plaatsen: Condensatieketel Vaillant Ecotec plus combi VCW 346. Nom vermogen 30 KW ( of equivalent) met calormatic VRC 450 regeling. Graag zo snel mogelijk wens niet in panne te vallen.

Plaatsen van CV installatie

Voorlopig staat er in mijn appartement (gelegen op 3e/zolderverdieping) 1 gasconvector. Hoeveel zou dit kosten om centrale verwarming te plaatsen? Adresgegevens bij afspraak

Aankoop en plaatsing waterontharder

Wij hadden graag een waterontharder laten plaatsen van het type Durlem Vi50. Het water komt binnen via de ondergrondse kelder, maar de waterontharder zou in de garage geplaatst moeten worden aangezien in de kelder geen waterafvoer voorzien is. Buizen kunnen makkelijk doorgetrokken worden tussen kelder en garage.

Installeren cv installatie

Vervanging elektrische boiler en elektrische radiatoren door CV-ketel en radiatoren (3 radiatoren + mogelijkheid tot uitbreiding na inrichting zolderverdieping). Belangrijke opmerking: momenteel geen gasaansluiting beschikbaar. Werken uit te voeren naar aanleiding van installatie CV-ketel.

Gaswandketel en waterontharding

Vervanging van gaswandketel(gesloten toestel)24kw:verwarming en sanitair. Plaatsing van waterontharding op bestaande waterleiding voor ketel.

Hemelwaterinstallatie te installeren

Waterput installeren. 10000 Liter incl. Pompen en aansluiting (dubbel circuit reeds aanwezig).

Renovatie van een verwarmingsinstallatie

Wij willen onze oude verwarmingsinstallatie op stookolie renoveren en aansluiten op aardgas In het totaal zijn er 7 stookplaatsen en een grootkeuken aan te sluiten.

Gaskachel installeren

We zijn op zoek naar iemand die 2 aangekochte gaskachels kan installeren op bestaande gasaansluiting.

Warmwaterpompen herstellen

Herstelling van warmwaterpompen (Ochsner)

Keuken in veranda

Er wordt een nieuwe keuken geplaatst in een leefveranda. Er moeten nieuwe leidingen getrokken worden. Er moet eveneens een radiator komen in deze nieuwe keuken.

Vervanging gasbrander + warm watervat

In kelder van oude woning: Verwijderen van oude gasbrander + warmwatervat Aankoop en installeren van nieuwe HR gasbrander en 150L warmwatervat Rookafvoer doorheen bestaande schouw tot aan dakdoorvoer (+/- 14 m) Thermostaat in woonkamer (geen buitenvoeler)

Renovatie badkamer

Mijn oude badkamer moet vervangen worden. Bad moet afgebroken worden, lavabo moet weg, tegels aan de muur moeten weg, vloer moet weg en radiator moet weg. Dus nieuwe vloer, geen tegels meer aan de muur douche ipv bad, nieuwe radiator, nieuwe lavabo met kastje en wasmachine moet verplaats worden aan de andere kant van badkamer (ik veronderstel dus dat de waterleiding moet verplaats worden)

Air conditioning van twee kamers

Air conditioning van twee kamers