Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Tienen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Tienen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Tienen:

Kraan plaatsen en aansluiten vaatwasser

Ik heb een vaatwasser gekocht maar er is geen kraan in de keuken hier om het aan te sluiten. Een kraan plaatsen en mijn vaatwasser er op aan te sluiten!

Schouw intuberen

De CV hoogrendementsketel op gas staat in de kelder . Vochtproblemen door condens op zolderhoogte in de bakstenen schouw. De schouw loopt over kelder , gelijkvloers, twee verdiepingen en zolder. Binnenmaten schouw nu vierkant +/-18x18cm. Ketel uitgang +/-110cm Naast het bovendak gedeelte is een dakvenster. Geschat +/- 15m te intuberen.

Elektrische boiler plaatsen

Vervanging lekkende boiler van circa 200 l. Nieuwe elektrische boiler plaatsen

Chaffoteaux onderhouden

Graag in orde zetten en onderhoud van Chaffoteaux. Gasketel.

Riolering leggen en aansluiten voor een nieuwbouw

Ik ben op zoek naar iemand die de riolering kan aanleggen samen met wachtbuizen voor nutsvoorzieningen. Het is een nieuwe woning.

Waterlek herstellen - lek reeds gelokaliseerd

Geluid van lekkend water vastgesteld achter/onder mijn WC (vermoedelijk onder de grond). Om dit te verifiëren ben ik dan de watermeter gaan controleren en heb daar vastgesteld dat er om de 15 à 20 seconden 1 liter water bij kwam (zonder enig verbruik uiteraard). Vervolgens heb ik dan het water afgesloten en idd vastgesteld dat de meter dan op een constante waarde bleef staan en tevens dat het lekkend geluid wegviel. Stukje tegel weggenomen en visueel lek kunnen vaststellen (druppend water) achter de tegel. Belangrijk is wel dat ik eerst een bestek nodig heb (voor de verzekering).

Buderus stookolieketel plaatsen

IK heb een ACV stookolieketel al 45 jaar hij werkt nog,maar ik denk dat hij aan vervanging toe is. Ik wil nu een Buderus stookolieketel met boiler in.

Onderhouden van Ariston velis Evo plus 80 waterverwarmer

Mijn verwarmings ketel is 1 jaar ingebruik, en heeft nu drie maand buiten dienst geweest! Graag nazicht en afstellen.

Lucht - lucht warmtepomp installeren

Ik heb een mazoutketel. Switchen naar warmtepomp of hybride warmtepomp. Woning van 1962. Alleen dakisolatie en dubbele glas. Geen muurisolatie. Standaard radiatoren. Het gaat over een renovatieproject. Halfopen bebouwing. Muurisolatie wordt nog geplaatst.

Installeren verwarmingsketels

Voor een herenhuis dat opgesplitst dient te worden in 2 appartementen zou ik 2 aparte ketels laten installeren. Op 2 gerenoveerde slaapkamers op zolder moet er nog een verwarming geïnstalleerd worden. De oude ketel en constructie in de kelder moet weg. De boiler op zolder moet weg. Alle leidingen dienen nagekeken en of vervangen te worden. Het huis in goede staat, is reeds opgeknapt