Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Tienen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Tienen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Tienen:

Onderhouden ketel chappee aardgas

Bij het douchen krijg ik slechts kort warm water, waarna het voor lange tijd weer koud wordt. Geen aangenaam douchen dus. Ik heb een ketel van chappée. Ik ben pas verhuisd en weet dus niet wanneer deze voor het laatst is gekuist en of de opstart correct gebeurde.

Ventilatie in appartement gelijkvloers

Ik zoek dus een plaatser voor ventilatie in mijn oud appartement. Ik meen te begrijpen dat niet elke installatie overal kan en er verschillende manieren zijn. Ik zou willen weten wat bij mij de mogelijkheden zijn rekening houdend dat de werken in aanmerking komen voor de BENO pas. Als ik een geschikt persoon zou vinden wil ik benadrukken dat de werken waarschijnlijk niet meer voor dit jaar zijn.

Gasleiding laten aanleggen

We hebben pas ons huis gekocht uit 1958 en er is een klein gaslek in de oude gasinstallatie. We willen de volledige gasleiding vervangen, dus vanaf het ondergrondse vanaf de gasketel.

Onderhouden en herstellen van lek gasketel Eco tech pro vaillant

Vakman voor de grote onderhoud van onze gasketel Eco Tech pro Vaillant. We hebben ook een lek.

Plaatsen flexibel rookkanaal

Voor het plaatsen van een nieuwe houtkachel zouden wij graag een nieuw rookkanaal installeren in de bestaande schoorsteen. De totale hoogte is ongeveer een 8 tal meter schat ik. Ik vermoed dat dit langs boven met een flexibel zal moeten gebeuren.

Radiator in de badkamer opnieuw aansluiten

Ik heb zopas nieuwe radiatoren laten plaatsen door een vakman. Helaas waren er nogal wat problemen met de aansluitingen. Zo is op dit moment mijn radiator in de badkamer niet meer aangesloten. Op zoek naar een vakman voor herstelling.

Nakijken regenwaterpomp

Deze morgen een lekkage aan de regenwaterpomp DAB Aquaprof Basic 30/50. Ik heb ondertussen al drie emmers vol. Ik heb alvast het stopcontact uitgetrokken.

Condensatie gasketel de Dietrich onderhouden

Op zoek naar een vakman om een gasketel te keuren. Het betreft een De Dietrich MCR, geinstalleerd in 2010.

Kraan plaatsen en aansluiten vaatwasser

Ik heb een vaatwasser gekocht maar er is geen kraan in de keuken hier om het aan te sluiten. Een kraan plaatsen en mijn vaatwasser er op aan te sluiten!

Schouw intuberen

De CV hoogrendementsketel op gas staat in de kelder . Vochtproblemen door condens op zolderhoogte in de bakstenen schouw. De schouw loopt over kelder , gelijkvloers, twee verdiepingen en zolder. Binnenmaten schouw nu vierkant +/-18x18cm. Ketel uitgang +/-110cm Naast het bovendak gedeelte is een dakvenster. Geschat +/- 15m te intuberen.