Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor condensatie gasketel de dietrich onderhouden:

Condensatie gasketel de Dietrich onderhouden

Op zoek naar een vakman om een gasketel te keuren. Het betreft een De Dietrich MCR, geinstalleerd in 2010.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor condensatie gasketel de dietrich onderhouden uit heel België:

Gasketel vervangen

Wij willen onze oude bestaande gas cv ketel vervangen door een hoogrendement wandmodel CV ketel. Het nieuw CV wandmodel heb ik van een jong renovatie in mijn bezit ( geen condensatie ketel ). De vraag is voor vervanging en aansluiten CV. Het meenemen van de oude ketel en plaatsen van onze nieuwe ketel. Is voor de gelijkvloers.

Schouw intuberen met inox flexibel

Bestaande schouw (potstenen) intuberen voor gasketel (hoge rendementsketel, geen condensatie) ± 20 m diam 14-15 cm + herstel schouw (afdekpan afgewaaid, maar wellicht nu makkelijker om te intuberen)

Onderhoud Buderus condensatie gasketel

Eerste onderhoud van Buderus ketel Logamax Plus GB 172 24K. Gasketel

Onderhoud condensatie gasketel de dietrich

Druk van het systeem is gestegen tot 3 bar. Bovendien de aansluiting om de condensaat af te voeren sluit niet meer goed en er komt water uit als de pomp start. Dit moet nagekeken worden + onderhoud van condensatieketel gasketel De Dietrich.

Huidige ketel vervangen door condensatieketel en thermostaat installeren

Onze mazoutketel heeft het begeven en we willen overstappen naar een condensatie-gasketel. Deze zou in de kelder geïnstalleerd moeten worden. En we zouden ook graag een thermostaat installeren.

Installatie combi-gasketel in 2 appartementen

Ik heb recent een pand aangekocht in mijn straat , met 2 appartementen van een 70 m2 (2 slpk. ) elk. Beide appartementen gaan goed geïsoleerd zijn na renovatie (dak/muur/nieuwe ramen). Graag had ik een offerte gevraagd voor 2 combiketels. Elk appartement heeft op 2 punten warm water nodig hebben (douche en keuken) Voor 1 van de 2 appartementen had ik graag een beperkte inbouwdiepte van de ketel indien mogelijk. Het betreft de vervanging van 2 oude ketels (deze zijn geen condensatie). 1 van de 2 ketels zou wel aan de andere kant van de muur moeten worden geplaatst van waar het nu staat, met gebruik van dezelfde (bakstenen) schouw. De schouwen hebben geen dubbele wand.

Bestaande gasketel vervangen door een condensatie ketel

Bestaande gasverwarmingsketel vervangen Met aardgas.