Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nieuwe leiding plaatsen van gasmeter naar ketel:

Nieuwe leiding plaatsen van gasmeter naar ketel

Nieuwe leiding plaatsen van gasmeter naar ketel. In huidige leiding is een kleine lek.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe leiding plaatsen van gasmeter naar ketel uit heel België:

Vaste gasleidingen plaatsen in een stacaravan + rookafvoer conform maken

Wij renoveren een stacaravan en willen graag koken en water warmen met gas. We hebben 10 meter koperen leiding van 15mm die gebruikt kan worden, koppelingen of solderen laat ik aan de experts over. Er moet propaan komen van 2 gasflessen buiten waar er met kranen gekozen kan worden van welke fles de gas komt. De leiding moet dan doorkomen tot in de badkamer en tot in de keuken. De ontspanners en kranen hebben we niet, en moeten dus ook nog bijgeplaatst worden. Ook is de afzuiging van onze geiser niet in orde, deze dubbelwandige buis (aanvoer lucht plus afvoer rook) moet blijkbaar met een bocht van 90° naar boven verlengd worden, en er moet dan een condensvanger op de buis geplaatst worden. Er zou ook nog een drukpomp geïnstalleerd moeten worden.

Trappenhal en woonkamer renoveren

Traphal van 8.5m x 2m en woonkamer van 8.5m x 3.7m opfrissen. Tussenmuur in woonkamer verwijderen. Houten planchetten plafonds uit traphal en woonkamer verwijderen. Plafonds opnieuw afwerken met gyproc en bepleisteren. Deuropening in woonkamer dicht maken. Oude tegelvloer van 40-45m² vernieuwen. Dichte houten trap van 13 treden renoveren of nieuwe plaatsen. Stopcontacten herplaatsen of bijplaatsen. Leiding CV onder tegelvloer plaatsen. Alle lambrisering verwijderen uit traphal, opnieuw bepleisteren en enkele retouches uitvoeren.

2 vorstvrije kranen plaatsen

Plaatsing van 2 vorstvrije kranen. 1 koud water vorstvrije kraan ter vervanging van bestaande normale kraan en 1 warm water vorstvrije kraan aan te sluiten waar nu schellkraantje staat onder keukengootsteen. Aan warmwater vorstvrije kraan dient buiten een T stuk gemonteerd om naar onder een leegloop kraan te monteren en zijdelings een later te plaatsen leiding met knelkoppeling.

Gasleiding plaatsen

Ik zou een gasleiding willen leggen vanuit teller naar ketel. Moet een leiding geplaatst worden van ongeveer 17 meter lang.

Installeren van badkamermeubelen X2O

Alle meubels en materialen zijn door ons reeds aangekocht via X2O Uit te voeren werken: Plaatsen van: - douchebak - douche ( open langs beide kanten) - glaswand ( 2 bevestegingstaven in muur, 1 profiel voor op douchebak zelf te bevestigen) - vrijstaand bad - thermostatische kraan + sproeier - wastafel - plinten - afzuigsysteem - spiegels + verleggen lichtpunten - wegwerken van leiding daar de nieuwe wasbak maar 1 afvoer heeft en er nu 2 wasbakken waren - afwerken van muur achter het bad met lalengo houtstrips - recht maken van betegelde muur waar douchebak aan moet komen ( lichte kromming onderaan) - opvullen van aansluiting gipsen wand en betegelde douchemuur - plaatsen van elektrisch afzuigingssysteem ( elektriciteit reeds aanwezig) - plaatsen van plinten

Waterpomp plaatsen

Waterpomp plaatsen waardoor we gebruik kunnen maken van ons regenwater en leiding voorzien voor wc en wasmachine.

Plaatsing extra kraantje

Ik zou graag een extra kraantje willen laten plaatsen op een bestaande leiding van mijn wasmachine in de garage. Bedoeling is om hier een tuinslang aan te kunnen sluiten om sportgerief te kunnen afspuiten.

Grondwater aansluiten op toilet en filters plaatsen

Graag zou ik een nieuwe grondput langs mijn huis willen slaan, deze in de kelder aan te sluiten eventueel op een waterton(mogen jullie ook leveren), van ongeveer 100-250 liter om niet constant de pomp te horen aan slaan (onder de oprit (geklinkerd). Deze pomp zou de volledige kinderopvang van water moeten voorzien, leiding ligt er al naar daar(+-10m), wasmachine, wc en pompebakje. Tevens een kraantje naar buiten voor de plantjes en ook onze twee wc's zouden hierop aangesloten moeten worden.