Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vilvoorde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Vilvoorde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vilvoorde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Vilvoorde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vilvoorde:

Kleine sanitaire werkjes uit te voeren

Om een lekkende losse kraan te repareren in de keuken, de wasmachine deftig aan te sluiten. Boiler goedzetten dat het pijltje niet meer in het rood staat.

In onderaanneming gezocht : loodgieter

Wij doen kleine verbouwingen en hebben regelmatig verschillende vaklui nodig voor kleine werkzaamheden uit te voeren. Deze werkzaamheden gebeuren in een straal van 50 km rond Boortmeerbeek Momenteel hebben we een stukadoor nodig voor een aanbouw te pleisteren in Vilvoorde en een loodgieter voor enkele aanpassingen in twee badkamers te Zemst Termijn te bespreken

Gasketel te vervangen

Ik heb een condensatiegaswandketel Bunker van 2006 en zo goed als geen warm water meer. De warmtestraal is zeer zwak en krijg laatste 2 weken geen warm water meer uit de douche. De koude straal is wel sterk. Ik heb sinds 2 weten een waterontharder aangezien er heel veel kalk is.

Aardgasleidingen doortrekken naar de woning

Aardgas leggen vanaf de straat tot in de keuken door de living.

Regenwaterpomp herstellen

Onze regenwaterpomp valt geregeld in failure . Als we toilet doorspoelen slaagt de pomp niet aan . Stekker uit het stopcontact halen , 5 seconden wachten , opnieuw insteken helpt telkens weer om de pomp te laten draaien . Soms 3x per dag en soms niet .

Oertli gasbrander herstellen

Probleem : 1. Een verwarmingselement "werkt" niet, en 2. Probleem met thermostaat.

Ontkalken ketel

Onze ketel dient ontkalkt te worden (warm water stroomt traag). Bulex.

Vervangen van defecte gasketel in rijwoning

Vervanging van defecte gasketel (wandmodel), die zowel voor centrale verwarming (radiatoren) als voor water verwarming dient. Graag vervangen van defecte ketel. Gezinswoning (rijhuis) met 4 personen en tussen de 150 en 200 m² bewoonbare oppervlakte.

Lek in douche herstellen

Douche moet opnieuw gestabiliseerd worden en silicone aangebracht te worden. Er is een lek in douche. Nazicht en herstelling.

Vervangen inbouwtoilet

Water blijft lopen van het wc. Graag vervangen van het toilet , is een inbouwtoilet.