Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vilvoorde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Vilvoorde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vilvoorde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Vilvoorde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vilvoorde:

Regenwaterput 10000 liter plaatsen

Regenwaterput van 10.000L plaatsen. Ook grond moet nog uitgegraven worden.

Zonneboiler plaatsen

Wij wensen een zonneboiler. Er is plaats voor 3 panelen op dak (zuid-west) en eventueel nog 3 panelen op zij gevel (zuid-oost). +/-1000l boiler. Alvast bedankt.

Herstellen lek in waterleiding

Er is een lekkage in de warm waterleiding in de keukenvloer, lekdetectie is reeds uitgevoerd.

Riolering heraanleggen

Het betreft de heraanleg van de riolering. Aangezien we onze keuken gaan renoveren, moeten we ook een paar leidingen opnieuw laten aanleggen in de keuken, aangezien we met een kookeiland zitten.

Lek T-stuk vervangen

Repareren of vervangen T-stuk dat water aanvoerd naar verwarming, dit lekt lichtjes.

Condensatieketel en afzuiging plaatsen

Condensatieketel en afzuiging via de gevel naar buiten toe installeren. Leidingen zijn in orde, enkel de aangekochte ketel moet geïnstalleerd worden. Daarnaast moet er een afzuiging komen die door de gevel naar buiten loopt. In de kleine, andere badkamer komt een nieuwe douche en daar zouden normaal nog enkele korte leidingen moeten komen. Hoeveel en hoelang kan ik nu nog niet zeggen.

Kleine sanitaire werkjes uit te voeren

Om een lekkende losse kraan te repareren in de keuken, de wasmachine deftig aan te sluiten. Boiler goedzetten dat het pijltje niet meer in het rood staat.

In onderaanneming gezocht : loodgieter

Wij doen kleine verbouwingen en hebben regelmatig verschillende vaklui nodig voor kleine werkzaamheden uit te voeren. Deze werkzaamheden gebeuren in een straal van 50 km rond Boortmeerbeek Momenteel hebben we een stukadoor nodig voor een aanbouw te pleisteren in Vilvoorde en een loodgieter voor enkele aanpassingen in twee badkamers te Zemst Termijn te bespreken

Gasketel te vervangen

Ik heb een condensatiegaswandketel Bunker van 2006 en zo goed als geen warm water meer. De warmtestraal is zeer zwak en krijg laatste 2 weken geen warm water meer uit de douche. De koude straal is wel sterk. Ik heb sinds 2 weten een waterontharder aangezien er heel veel kalk is.

Aardgasleidingen doortrekken naar de woning

Aardgas leggen vanaf de straat tot in de keuken door de living.