Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wijgmaal (Vl Br) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wijgmaal (Vl Br).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wijgmaal (Vl Br) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Wijgmaal (Vl Br) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wijgmaal (Vl Br):

Viesmann doorstroomketel onderhouden

De verwarming werkt maar op halve kracht, de druk is van de ketel en het kraantje draait door. En het grootste verwarmingselement in de living blijft koud. De draaidoppen van alle verwarmingselementen zijn stuk/weggehaald omdat ze stuk waren.

Regenpijp aansluiten op riolering en dakgoot

Regenpijp aansluiten aan dakgoot en riolering.

Badkamer wc en kranen vervangen

De wc, bad/douchekraan, lavabokraan en uittrekbare keukenkraan moeten vervangen worden. Alle leidingen zijn er. Op dit ogenblik nog niets aangekocht. voorkeur Hans Grohe voor de kranen.

Radiator opnieuw aansluiten

Radiator viel van de muur om onbekende reden en de leidingen zijn gebroken. De bovenste beugels vervormd. Graag herstellen leidingen en terug plaatsen radiator.

Gaslek herstellen en toilet vervangen

Betreft gaslek herstellen en toilet vervangen: Er is een klein gaslek aan het gasfornuis in de keuken. Als ik de deuren dichthoudt dan ruikt het naar gas.. Graag wil ik dat snel laten nakijken en laten repareren. Ook moet het toilet vervangen worden, het spoelt niet goed door (ik moet 3 x doorspoelen voor alles weg is), blijkbaar ligt het aan het toilet zelf. Er is al n keer een loodgieter geweest, het zou niet gaan om een verstopping. Het is een goedkope wc. Plaatst u ook nieuwe (of tweedehandse) toiletten? Moeten wij een toilet kopen of kan u dat ook meebrengen?

Kleine sanitaire werken

Verplaatsing van een toilet en aanpassen afvoer badkamer.

Installatie van hoogrendementsketel op gas

Installatie van hoogrendementsketel op gas met voorziening van warm water in een bestaande woning Adresgegevens bij afspraak

Overstap van mazout op gas

Overstap v mazout op gas. Gasaansluiting reeds aanwezig in de woning. Installeren van condensatieketel (aansluiten van reeds bestaande radiators en sanitaire leidingen op ketel en extra leiding naar keuken voor gasfornuis.)

Waterleiding te installeren

Recentelijk heb ik een studio aan mijn woning geïnstalleerd. Er komt een nieuwe aparte wateraansluiting voor de studio en die moet worden geinstalleerd