Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wilsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wilsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wilsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Wilsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wilsele:

Aansluiten regenwaterput

Vorig jaar heb ik in mijn voortuin de mazouttank laten wegnemen en een betonnen regenwatertank van 5000 liter laten plaatsen. Deze moet nog aangesloten worden - enerzijds op de regenafvoer van het dak, anderzijds op de riolering voor de overloop. Regenafvoer en riolering liggen binnen enkele meters van de tank. De voortuin is makkelijk bereikbaar.

Zonneboiler plaatsen

We zoeken vooral advies voor de plaatsing van de boiler zelf: in de badkamer (waar we de meeste warmwaterproductie hebben), of in de stookplaats aangezien we niet zoveel ruimte hebben om dit te plaatsen.

Hangtoiletten plaatsen

Vervangen van 2 klassieke toiletten door hangtoiletten, telkens in aparte ruimte.

Waterpomp Grundfos rmq b herstellen of vervangen

Waterpomp Grundfos rmq b van 2007 herstellen of vervangen. Maakt veel lawaai. Vermoedelijk zijn de lagers het probleem. Waterpomp staat in garage grenzend aan living.

Onderhouden gaskachel DRU

ik heb een gaskachel met aparte schouw van het merk DRU, type Sirkin als bijverwarming Ik zou graag een onderhoudsbeurt laten doen. Het apparaat werkt .

Regenwaterpomp KSB herstellen

De pomp die regenwater uit put naar wasmachine en wc 1ste verd pompt, blijft maar draaien (zou automatisch moeten stoppen als water wcbak bijgevuld is of als wasmachine geen water verbruikt)

Gasleiding doortrekken

Gasleiding doortrekken van berging naar bestaand gasvuur, dit is ongeveer 8 lopende meter op de betonplaat. T-punt in wacht installeren voor toekomstig kookeiland op dezelfde leiding.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het betreft een villa uit 1984, waar momenteel het gelijkvloers volledig vloerverwarming heeft (momenteel wordt verwarmd op mazout). Er zou een grondwaterput met boring 30m diep aanwezig zijn. Vroeger werd immers dit water gebruikt (met pomp) voor de woning. Op dit moment is de woning wel aangesloten op het waternet en wordt het systeem niet meer gebruikt, ook niet voor tuinwater,... Op de verdieping wordt momenteel elektrisch verwarmd. Daar zou idealiter ook verwarming geplaatst worden.

Vloerverwarming plaatsen

Bij de renovatie van een woning zouden de bestaande klassieke radiatoren vervangen worden door vloerverwarming. Gelijkvloers op PUR isolatie +-65 m². Verdiep 1 in houtvloer 35 m². Verdiep 2 in houtvloer 35 m² . Er is een nieuwe condensatieketel aanwezig.

Afvoerbuis en waterleiding in vloer leggen

Afvoerbuis voor keuken in de vloer leggen en aansluiten op de hoofd buis. De waterleiding (koud & water) in de vloer leggen. Dit is voor een renovatie.