Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vervanging regenwaterpomp:

Vervanging regenwaterpomp

Regenwaterpomp vervangen. Huidige is 13j oud, maakt zeer veel lawaai en geeft veel trillingen door via muur waartegen ze staat.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Wilsele (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging regenwaterpomp uit heel België:

Herstelling of vervanging Grundfos regenwaterpomp

De regenwaterpomp blijft draaien, en slaat niet meer af als we de waterkraan dichtzetten

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Graag asap vervanging van mijn defecte grundfos-regenwaterpomp, en, indien mogelijk, herstel en reiniging regenwatertank.

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Mijn regenwaterpomp stuwt het water van de put niet meer rond in het huis. Mijn huidige pomp Nocchi Pentair Water Automax is 15 jaar oud en vermoedelijk aan vervanging toe.

Herstelling en/of vervanging regenwaterpomp

Mijn waterpomp is defect. Ze maakt enkel nog een licht gegrom. Het betreft een centrigugepomp Leader 230 Inoxplus. Ik zoek iemand om ze te herstellen, of indien het niet kan, een vernieuwing. Ik heb momenteel nog meer dan 7200 liter water en moet me momenteel op het stadsnet aansluiten.

Herstelling van regenwaterpomp Grundfos

Onze regenwaterpomp van Grundfos hapert regelmatig en pompt dan geen water meer op. Graag nazicht en herstel of vervanging. Moet iedere keer gereset worden, neemt moeilijk water op.

Herstellen of vervangen regenwaterpomp dab

Ik heb een regenwaterpomp van DAB type KH25/80M geplaatst in 2001. Pomp werkt nog maar heeft drukverlies en ik heb gemerkt dat die tegelijkertijd ook kraantjeswater mee door de leidingen stuurt. Graag nazicht en desnoods vervanging door nieuwe gelijkaardige pomp.

Regenwaterpomp Grundfos herstellen of vervangen

Herstel of vervanging regenwaterpomp Grundfos JP Presscontrol. Pomp werkt nog hooguit 1 dag nadat ik de pomp opnieuw heb bijgevuld, ik veronderstel door drukverlies. Pomp geïnstalleerd in 1998, gebruikt voor tuin en wasmachine en sinds kort ook voor WC beneden.

Nieuwe regenpomp installeren

Vervanging oude regenwaterpomp. -Nieuwe regenwaterpomp installeren: -Controle leidingen + terugslagklep ed in put -Aansluiting aan collector -Voorzien nodige filters