Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Waals-Brabant:

maandag 1 juni 2020

Installatie airco

We wonen op een appartement tweede verdieping en willen een airco laten installeren, enkel voor in de zomer als het te warm wordt.
maandag 20 april 2020

Voorfilter regenwaterput installeren

Wij beschikken over een regenwaterciterne die het water van de dakgoten en drainage verzamelt. Ondanks het feit dat we deze al lieten ledigen en kuisen, blijft het regenwater grijs van kleur en stinkt het. Ik heb de toevoerleiding opgegegraven en zie dat er geen voorfilter is geïnstalleerd. Vandaar dat we iemand zoeken om een voorfilter te installeren.
woensdag 27 november 2019

Herstellen defecte boiler

Herstellen boiler en/of vervangen. Het gaat om een elektrische boiler.
dinsdag 5 november 2019

Reinigen chauffageleidingen

Chauffage werkt niet er zou een extra pomp moeten geïnstalleerd worden werd ons gezegd.
vrijdag 30 augustus 2019

Cv installatie aanpassen of uitbreiden

Het gaat om de vervanging van een convector en vernieuwen van thermostaatkraan bij een andere convector. Installatie op stookolie.
dinsdag 16 juli 2019

Waterontharder plaatsen

Wij zouden graag een waterontharder plaatsen, want het leidingwater heeft een hardheid van 44,8°f. Eventueel aankoop van waterontharder zelf.
woensdag 19 juni 2019

Vaste airco plaatsen in woonkamer

Ik wil graag een vaste airco aankopen en laten plaatsen. Zou graag een degelijk, niet te groot airco kopen, die nieit teveel lawaai maakt. Plaatsing : in woonkamer.
dinsdag 26 september 2017

Kraan vervangen en toiletten ontstoppen

We hebben ons huis in juni 2017 gekocht, we hebben altijd al wat problemen gehad met de afloop, maar nu spoelen de wc's niet meer door. We hebben al van alles geprobeerd, zoals ontstopper en de put legen, maar dit lijkt niets uit te maken. Verder hebben we ook een keukenkraan dat lekt die we graag zo snel mogelijk maken.
vrijdag 15 september 2017

Onderhoud Chaffoteaux

Onderhoud van gasketel merk Chaffoteaux.
donderdag 30 maart 2017

Vervangen mazoutketel en aansluiten boiler en thermostaat regelaars plaatsen

Bestaande oude mazout CV + aangesloten boiler vervangen door condensatieketel op gas. Ook de radiator regelaars vervangen door thermostaat regelaars.