Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Waals-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Waals-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Waals-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Waals-Brabant.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Waals-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Oisquercq, Ottignies, Rixensart, Waterloo, Wauthier-Braine, Wavre uit Waals-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: uitvoeren sanitair en verwarming, gehele verwarmingsinstallatie en leidingwerk vervangen, totale vernieuwing van de verwarming, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, vloer verwarming plaatsen in bestaande woning, installeren individuele watermeters, veranderen verwarmingsinstallatie, verwarming en boiler, vervangen boiler, condensatieketel vervangen, radiatoren vervangen en verplaatsen, elektrische verwarming vervangen door CV op gas, vervangen van volledige verwarmingsinstallatie, nieuw HR ketel plaatsen, vervanging oude stookolieketel door condensatieketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Waals-Brabant:

maandag 1 augustus 2016

Kraan vervangen keuken

Kraan zelf gekocht... gewoon oude vervangen door nieuwe
woensdag 22 juni 2016

Stookolie ketel vervangen

Mijn stookolieketel is stuk en moet vervangen worden. Men raadt mij het condensatiesysteem aan. Kan er een vakman aan huis komen voor een prijsofferte? Graag van het merk Buderus.
vrijdag 6 mei 2016

Plaatsen van hangtoilet

Prijsofferte: Het systeem voor hangtoilet is reeds ingebouwd. Heb laten tegelen en nu zou de wc pot van het hangtoilet met nodige afvoer moeten worden aangesloten. Graag jullie hulp hiervoor.
vrijdag 11 maart 2016

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik wil een regenwaterput laten plaatsen + alle toebehoren + waterleidingen naar WC en wasmachine. Ik kan eventueel zelf zorgen voor de plaatsing van de regenwaterput. Kan u eens komen kijken om te zien wat er nodig is en hoe we dit best realiseren + prijsofferte
woensdag 15 april 2015

Plaatsen van warmtepomp

Plaatsen van warmtepomp :Air eau 6kw of 8kw +-50m2 verwarming + boiler
dinsdag 6 januari 2015

Aansluiting van radiatoren

Plaatsen van 7 à 8 radiatoren Apex. Ik plaats collectoren en de leidingen zelf. Prijs voor aansluiting van alle radiatoren en koppelstukken.Verwarming op mazout. Adresgegevens bij afspraak. Plaatsingen, aansluiting binnen 6 maand.
vrijdag 7 maart 2014

Nieuwe boiler + plaatsing

Onze huidige boiler is aan vervanging toe want hij lekt. We willen een nieuwe laten plaatsen van 200 liter. Dus graag een offerte voor een nieuwe boiler - 200 liter + plaatsing er van.
dinsdag 3 december 2013

Plaatsen van bubbelbad

Het plaatsen van bubbelbad met omkadering en toebehoren. Materiaal reeds aangekocht.
maandag 30 september 2013

Plaatsen van een inbouwhaard

Wij zijn op zoek naar iemand die een offerte kan maken voor het volgende: Wij zouden graag in onze bestaande openhaard een inbouwhaard plaatsen. De bestaande openhaard heeft rondom vuurvaste stenen die enkel achteraan kleine schade vertoont door veelvuldig gebruik. De afmetingen zijn : 69.6 b x 42.5 d x 54.5 h. De haard gaan dan over op een rechthoekige schoorsteen (in steen) met een opening van 20x30 op de plaats waar nu de afsluitklep zit. Wij zouden graag een inbouwhaard plaatsen van het merk INVICTA type 700 met dubbele deur.
vrijdag 26 april 2013

2 badkamers 1 toilet renoveren

Wij willen graag 2 badkamers en een toilet renoveren met inloop douche/bad. Opzoek naar iemand die het gehele project kan doen ervaring en ideeën heeft. (Tegels, loodgieter, electriciteit, plaatsen van een deur) Op niet te lange termijn in Waterloo België (onder Brussel)
maandag 1 april 2013

RIOLERING/ SEPTISCHE PUT

VOOR MIJN HUIS MOET EEN SEPTISCHE PUT ENZ AANGELEGD WORDEN EN EEN OVERLOOP MOET AANGESLOTEN WORDEN OP DE RIOLERING IN DE STRAAT. HET DOUCHEWATER EN AFWASWATER MOET OOK ZIJN (GESCHEIDEN) WEG VINDEN NAAR DE STRAAT. DE AFVOER VAN REGENWATER OP DE GROND MOET OOK VOORBEREID WORDEN. IK DOE ZELF DE AANSLUITINGEN VAN DE AFVOEREN BINNEN. WERKEN DIENEN IN OVEREENSTEMMING MET DE GEMEENTEREGELEMENTEN TE GEBEUREN.
donderdag 14 maart 2013

Trapleuning installeren

16 treden, 1 kwart draai trap. houten trap leuning - werd gekocht als 'stair kit' (houtsoort - sapele). Het 'probleem' is dat de trap uit hardsteen is (graniet). dus, heb ik gekozen voor een trapleuning met zwevende balustrade. hoogte van bodem tot hoogste trede (verdieping) is 282 cm.
zondag 7 oktober 2012

Badkamer installeren

Wij zoeken naar een loodgieter die onze badkamer in gereedheid kan brengen. We hebben zelf reeds het materiaal aangekocht. - installatie van een bad - installatie van een douche - installatie van twee meubels met waskommen - verplaatsen (vernieuwen) van een bullex. In tweede instantie willen we de keuken renoveren, dus eventueel kan reeds rekening gehouden worden met deze tweede stap, door de leidingen daaraan aan te passen.
vrijdag 21 september 2012

Reparatie van aansluiting naar riool

Er groeien wortels in de afvoerpijp die van het huis naar het straattriool gaat. Deze buis ligt ongeveer 6 meter diep en ik zoek een bedrijf die dit kan repareren. Er is reeds een video / foto gemaakt van het probleem.
zondag 4 september 2011

Aanleggen vloerverwarming

aanleggen vloerverwarming in de leefruimte en keuken, ±100m²
donderdag 23 december 2010

plaatsen van cv beneden- en ...

plaatsen van cv beneden- en bovenverdieping .2 livings,eetkamer,keuken,slaapkamers
maandag 7 december 2009

Voor mijn renovatieproject had ik graag ...

Voor mijn renovatieproject had ik graag een idee gehad van de prijs voor de verwarming en loodgieterij. Dit zijn de criteria: Verwarming: - Vloerverwarming voor een totale oppervlakte van 188m² - Ketel op pellets + boiler - kachel in de living met connectie naar de boiler voor warm water Loodgieterij: - Algemene aansluiting op het water (waterleiding loopt tot vlak voor de woning) - Pomp + verbinding regenwater voor de wasmachine, het buitenkraantje en de toiletten - Aansluiting wasmachine + lavabo in de berging - 1 kraan in de keuken en verbinding voor vaatwasser - Buitenkraantje - Toilet + lavabo - 1e badkamer: 2 lavabos, bad, douche en toilet - 2e badkamer: 1 lavabo, douche en toilet
zondag 21 december 2008

er bestaat vandaag in de leefruimte een ...

er bestaat vandaag in de leefruimte een houtkachel. We hadden deze graag vervangen door een inbouwcassette op dezelfde plaats.
dinsdag 29 juli 2008

Airconditioning plaatsen in drie ...

Airconditioning plaatsen in drie slaapkamers op de 1e verdieping. De buitenunit kan op het plat dak, naast het hellend dak. De leidingen kunnen op de zoldervloer gelegd worden. te koelen oppervlak: - 1 x 15 vierkante meter - 1 x 25 vierkante meter - 1 x 20 vierkante meter - 1 x 10 vierkante meter (in optie) Specificaties airconditioning energiezuinig tochtvrije werking in de comfortmodus effectieve zuivering en geurverdrijving. Horizontale en verticale autoswing-functie en + 3D-luchtstroom programeerbare binnenunits voor het aanslaan op bepaald uren Fluisterstille werking binnen-/buitenunit ... Mvg Tom Vanderbiest
zondag 24 september 2006

Révision, remplacement installation ...

Révision, remplacement installation chauffage exsitante chaudière au gaz années 1980, placement de nouveaux radiateurs, air conditionné dans 1-2 chambres
woensdag 3 mei 2006

installatie airco

installatie airco
zondag 21 augustus 2005

A/ Démontage et évacuation de l'ancienne ...

A/ Démontage et évacuation de l'ancienne chaudière et de l'ancien boiler B/ Chaudière gaz : 1 chaudière murale à condensation BUDERUS (ou équivalent) GB112-43kW avec boiler à pose libre 200 litres 1 kit raccordement ventouse 1 socle en polyuréthane 1 thermostat d'ambiance IRT30 1 purgeur automatique 3/8 3 vannes à billes 4/4 Tuyaux et accessoires pour raccordement chaudière Main d'oeuvre pour pose, tuyautage et raccordement de la chaudière Tuyaux et accessoires pour raccordement sanitaire et raccordement égoût Main d'oeuvre raccordement sanitaire C/ Tuyautage gaz : Tuyautage et raccordement gaz à la chaudière Tuyaux, colliers, vanne gaz et petits accessoires D/ Conduit de cheminée en PE : 10m
donderdag 26 februari 2004

Test MDS

Test MDS
vrijdag 31 januari 2003

Entretien chauffage, chaudière.

Entretien chauffage, chaudière.
donderdag 9 augustus 2001

Nieuwe brander en ketel c.v., vervangen ...

Nieuwe brander en ketel c.v., vervangen van een vijftal radiatoren, verplaatsen van radiatoren, vloerverwarming in een vergaderzaal 8 x 6, waterleiding aanpassen, sanitair vernieuwen, ventilatie, afvoer Voor hetzelfde project zoeken we eveneens een aannemer voor de grote verbouwingswerken: 3 drie garages afbreken en een vergaderzaal bouwen van 8 x 6 m². Eveneens grote partij ramen vernieuwen en vervangen + schilderwerken buiten en binnen + vloerbedekking + stukadoorwerken en 'crepie'; herstelling en nieuw + dakbedekking plat dak. Eveneens tuinontwerp en uitvoering

Partners

Partners van Casius