Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Nivelles te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Nivelles.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Nivelles of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Nivelles die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Nivelles:

Reinigen chauffageleidingen

Chauffage werkt niet er zou een extra pomp moeten geïnstalleerd worden werd ons gezegd.

Cv installatie aanpassen of uitbreiden

Het gaat om de vervanging van een convector en vernieuwen van thermostaatkraan bij een andere convector. Installatie op stookolie.

Waterontharder plaatsen

Wij zouden graag een waterontharder plaatsen, want het leidingwater heeft een hardheid van 44,8°f. Eventueel aankoop van waterontharder zelf.

Vaste airco plaatsen in woonkamer

Ik wil graag een vaste airco aankopen en laten plaatsen. Zou graag een degelijk, niet te groot airco kopen, die nieit teveel lawaai maakt. Plaatsing : in woonkamer.

Kraan vervangen en toiletten ontstoppen

We hebben ons huis in juni 2017 gekocht, we hebben altijd al wat problemen gehad met de afloop, maar nu spoelen de wc's niet meer door. We hebben al van alles geprobeerd, zoals ontstopper en de put legen, maar dit lijkt niets uit te maken. Verder hebben we ook een keukenkraan dat lekt die we graag zo snel mogelijk maken.

Onderhoud Chaffoteaux

Onderhoud van gasketel merk Chaffoteaux.

Vervangen mazoutketel en aansluiten boiler en thermostaat regelaars plaatsen

Bestaande oude mazout CV + aangesloten boiler vervangen door condensatieketel op gas. Ook de radiator regelaars vervangen door thermostaat regelaars.

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Regenwaterpomp werkt niet meer - The pomp slaagt aan maar er komt geen water uit. - Er zit lucht in de pijp - De waterput zit vol - We hebben de pomp meermaals gereset, maar dit helpt niet.

Kraan vervangen keuken

Kraan zelf gekocht... gewoon oude vervangen door nieuwe

Stookolie ketel vervangen

Mijn stookolieketel is stuk en moet vervangen worden. Men raadt mij het condensatiesysteem aan. Kan er een vakman aan huis komen voor een prijsofferte? Graag van het merk Buderus.