Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in West-Vlaanderen.

467 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen van sanitair en chauffage, vloerverwarming en CV installatie, cV plaatsen, vervangen kranen naar thermostatische kranen (60 radiatoren), centrale verwarming op gas, vervangen bestaande ketel met boiler, combiketel plaatsen, ketel en radiatoren plaatsen, cV doortrekken van gelijkvloers naar 1e verdiep, condensatieketel plaatsen in renovatiewoning, vervangen huidige ketel, cV op aardgas plaatsen, nieuwe ketel en brander plaatsen, aansluiten kachel met inox buis en schouwsteen vernieuwen, plaatsen nieuwe CV ketel en nieuwe dubbelwandige buis in schouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

woensdag 24 mei 2017

Condensatieketel plaatsen

Zou een nieuwe wandketel condensatie willen installeren met doorstromen van warm water. ( zonder boiler) Advies graag welke soort condensatieketel.
dinsdag 23 mei 2017

Onderhouden HR ketel en zonneboiler

Onderhoud hogerendementsketel + zonneboiler en controle/afregeling van het volledige systeem (warmwater en vloerverwarming).
maandag 22 mei 2017

WC herstellen

Ik veronderstel dat het vlottermechanisme stuk is, er blijven druppels in de waterbak vallen waardoor water in het toilet stroomt
donderdag 18 mei 2017

Aansluiten kachel met inox buis en schouwsteen vernieuwen

Klein arbeidershuisje met schouw die ik graag zou zien met een gaskachel en een gaspijp tot boven op mijn schouw. Eventueel ook de schoorsteen te vernieuwen, mooi te maken.
donderdag 18 mei 2017

Onderhoud aardgasketel nodig

Onderhoud van een De Dietrich aardgasketel.
donderdag 18 mei 2017

Douche cabine en WC plaatsen

Ik zoek een vakman die mij een douchecabine kan plaatsen en hang-wc kan plaatsen.
dinsdag 16 mei 2017

Ontkalken warmwaterleiding

De leiding van het warm water naar de badkamer heeft een verminderd debiet. Dit is een koperen leiding van 15 mm die bestaande was en niet weer vervangen bij de renovatie. Deze leiding dient te worden ontkalkt(max 5 lopende meter) en kan afgesloten worden tot de nieuwe leidingen.
dinsdag 16 mei 2017

Omschakeling naar gasverwarming

Momenteel verwarming op stookolie. Gasleiding aanwezig, momenteel enkel om te koken. Brander aan vervanging toe. Bij vervanging is overschakeling naar verwarming naar gas met boiler zeker een optie.
maandag 15 mei 2017

Herstelling van gaskachel Well Straler

Ik heb een gaskachel waarvan de bediening op afstand niet meer goed werkt, het werkt maar binnen de 30 cm meer. Batterijen vervangen heeft niks opgebracht dus denk dat het aan de ontvanger ligt. Een onderhoud mag terwijl ook gedaan worden. Type is Well Straler K98.
maandag 15 mei 2017

Nazicht drukverlies waterpomp

Druk in pomp valt telkens weg waardoor we geen water meer hebben.
maandag 15 mei 2017

Wifi-kamerthermostaat installeren

Ik zoek een vakman voor de installatie van een wifi-kamerthermostaat voor een(bestaande)accumulatieverwarming. Deze wifi-kamerther-mostaat moet ons toelaten de accu's op te starten of uit te schakelen en de temperatuur te regelen via een app op de pc of gsm.
maandag 15 mei 2017

Pomp aansluiten

Heb vuilwaterpomp gekocht maar de pvc buizen passen niet op de vorige buizen. Aansluiten pomp en buizen aan te passen.
zondag 14 mei 2017

Aanleggen van sanitair en chauffage

Vakman gezocht voor: - plaatsen warmtepomp (lucht/water) - leidingen - plaatsen wandchauffage - plaatsen hangtoilet Ruimtes: - keuken - living - bureau betreft renovatie - tijdstip werken = eind juni (zie plan in bijlage)
zondag 14 mei 2017

Boiler vervangen

Defecte boiler verwijderen vervangen door nieuwe van +/- 100 liter met veiligheidsklep.
vrijdag 12 mei 2017

Nieuw sanitair plaatsen

Wij renoveren onze woning. Een deel renoveren van de bestaande woonst en een deel nieuwe aanbouw. Graag hadden wij een offerte gekregen voor het vernieuwen en aanleggen van nieuwe sanitaire leidingen en radiatoren.
vrijdag 12 mei 2017

Condensatieketel nieuwe leidingen

Graag had ik een condensatieketel gewilt, alsook 7 ruimtes verwarmd gewilt. 3 ruimtes van 16 vierkante meter, 2 van 20 vierkante meter, 1 van 10 vierkante meter en 1 van 40 vierkante meter Graag een gedetailleerde offerte, met plaatsing ketel, leidingen en alle toestellen aub, en BTW aan 6procent aub, aangezien het een oude woning betreft.
vrijdag 12 mei 2017

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Aankoop en plaatsen van een nieuwe condensatieketel voor cv en aftapwater.
vrijdag 12 mei 2017

Leggen gasleiding binnen

Gasleiding bijleggen 25 m enkel naar ketel moet geattesteerd worden.
woensdag 10 mei 2017

Doorstromer vervangen

Nieuwe doorstromer op aardgas voor badkamer (gesloten toestel) kopen en monteren. Geen cv-ketel.
dinsdag 9 mei 2017

Nazicht elektrische CV ketel Vaillant

Tegen 15 juni verhuis is uit mijn huidig huurappartement. Bij de plaatsbeschrijving dien ik een attest voor te leggen van nazicht van de cv-ketel. Merk Vaillant.
dinsdag 9 mei 2017

Reinigen gaskachel

Oude gaskachel zou gereinigd moeten worden.
maandag 8 mei 2017

Ketel en rookafvoer plaatsen

Plaatsen van ketel en rookafvoer langs gevel hoogte pl/ min 8 m . Voor gezin van 5 pers.
vrijdag 5 mei 2017

Remplacement WC - WC vervangen

Mon WC est vieux et il coule. Je voudrai le remplacer mais nous sommes là que pendant les weekends. Mijn toilet is oud en het stroomt. Ik zou willen vervangen, maar we zijn hier enkel in het weekend.
donderdag 4 mei 2017

Nazicht regenwaterpomp KSB en eventueel filter

Sinds enkele maanden slaat de pomp van tijd tot tijd af. Daar we dachten dat de filter verstopt was of de put te vuil , hebben we die laten kuisen. Wat zien we nu, dat de aanzuigmond en filter niet meer aan de vlotter vast zit en het water op de bodem op zuigt. De pomp slaat nog altijd van tijd tot tijd af.
woensdag 3 mei 2017

Nazicht leidingen

Moeilijk weglopen van water in de keuken en vaatwas waar het blijft staan.

Partners

Partners van Casius