Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in West-Vlaanderen.

319 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: renovatie appartement Gent, plaatsen van ketel en radiatoren, plaatsen elektrische verwarming, vernieuwen van CV installatie, installatie verwarming met radiator, cV installatie op pellets en vloerverwarming, nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen, gas binnenbrengen, nieuwe aansluiting en toestellen, overschakelen naar pellets, mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte, volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen, vervangen CV installatie, van stookolie naar aardgas, advies verwarmingsmogelijkheden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in West-Vlaanderen:

woensdag 18 januari 2017

Vervangen van de ketel

Vervangen van de aardgasketel. Is aan vervanging toe.
dinsdag 17 januari 2017

Aansluiten van dubbelwandige inox buis houtkachel

Graag had ik een dubbelwandige inox buis in mijn schoorsteen laten plaatsen, het betreft een houtkacheltje. De uitgang van kacheltje is diameter 130. Ter plaatse komen kijken.
maandag 16 januari 2017

Placement plaque gyproc

Wil de oude ketel vervangen door nieuwe vervangen om minder verbruik te hebben en had graag woordje uitleg gekregen.
zondag 15 januari 2017

Nieuwe cv

Prijsofferte voor nieuwe centrale verwarming.
zaterdag 14 januari 2017

Vernieuwen van bestaande regenwaterinstallatie (filters, pomp, enz)

Vernieuwen van bestaande regenwaterinstallatie (filters, pomp, enz)
donderdag 12 januari 2017

Ontkalken van gasboiler

Graag zou ik een offerte krijgen voor het ontkalken van een gasboiler 100 liter merk Vaillant
woensdag 11 januari 2017

Plaatsen van aardgasconvectoren

Plaatsen van twee aardgasconvectoren op eerste verdiep van een rijwoning gelegen te gistel
woensdag 11 januari 2017

cv op hout gecombineerd met andere brandstof

Ik wens een prijsvoorstel voor CV op hout, gecombineerd met een andere brandstof, bij voorkeur aardgas. Geen voorstander van zonnepanelen of warmtepompen. Huidige verwarming = elektrisch - accumulatoren. Te verwarmen ruimten: living 45 m² - keuken 20 m² - badk 10 m² - slk 20 m² - slk 15 m². Alles is beneden. In de living is schoorsteen voorzien voor houthaard (evt. Houtkachel of speksteenkachel met CV? ), in garage is schoorsteen voor brander). Graag prijsofferte en advies.
dinsdag 10 januari 2017

nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren

Nieuwe condensatie ketel plaatsen en installeren.
dinsdag 10 januari 2017

Pellet kachel prijs en advies

Vakantiewoning met enkel elektrische verwarming (1 accumulator)<;Er is wel nachttarief. Schouw in living (met open keuken)met houtkacheltje. Boiler voor warm water met elektriciteit. Graag zuinigere vorm van verwarming ruimtes en water. Pellet kachel in living met soort radiators in badkamer en 2 slaapkamers ?
dinsdag 10 januari 2017

Hoofdwaterleiding vervangen in appartementsblok met 10 verdiepingen.

De huidige galvansé hoofdwaterleidingsbuizen deels horizontaal gelegen tegen het kelderplafond en deels vertikaal in een koker gelegen dienen vervangen en verwijdert te worden. Men dient op elk verdiep de huidige aansluitingen in de koker af te koppelen en na het plaatsen van een nieuwe hoofdwaterleiding deze terug aan te aan te sluiten . Om dit te kunnen uitvoeren dient men vooreerst op elk verdiep toegangsluiken te plaatsen in de kokermuur. (holle bricksteenmuur van 10 cm) Deze dient hiervoor stofvrij uitgeslepen te worden om een toegangsluik van het type Gyproc Prolock steel wand RF 30 met extra isolatie te kunnen plaatsen. Als nieuwe hoofdwaterleiding dient er een meerlagenbuis van 2" of 50 mm geplaatst te worden. De totale lengte ervan is 40 m met 11 aftakpunten.
maandag 9 januari 2017

Vervangen huidige waterleiding

Onze waterleiding heeft nog dubbel gebruik nl. regenwater en stadswater. Graag zagen wij de leidingen gescheiden met zo weinig mogelijk kapwerk.
zaterdag 7 januari 2017

Vervangen huidige installatie

Verwijderen huidige installatie. Plaatsen nieuwe.
vrijdag 6 januari 2017

Nieuwe aansluiting en toestellen

Nieuwe aansluiting en toestellen (3 accumulatoren) voor gasverwarming in plaats van electriciteit
vrijdag 6 januari 2017

Onderhoud wellstraler kachel

Mijn Well Straler kachel slaat steeds uit na enkele seconden uit als ik mijn keuken wil verwarmen
vrijdag 6 januari 2017

Onderhoud boiler

Voor het tweejaarlijkse onderhoud van de boiler zijn wij op zoek naar een betrouwbare firma om dit te laten uitvoeren.Boiler : ACV
donderdag 5 januari 2017

Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte

Starten van nul en de werken van A tot Z... We willen een mazoutketel 3000L Warm water blijft elektrisch Verwijderen van de accumulatoren en meenemen Graag advies hierover en een prijsofferte.
woensdag 4 januari 2017

Accumulatietoestellen voor living

Accumulatietoestellen voor living 50 m² nu verwarmen wij ook met dit type toestellen - Graag documentatie en prijzen van toestellen. Verschillende modellen. Advies en prijsofferte. Ook thermostaat plaatsen want die is ook aan vervanging toe.
maandag 2 januari 2017

Vernieuwen van gasverwarming

Onze Brink gasverwarming werkt niet meer. Onze gasman heeft onze een nieuwe aangeraden maar we staan open voor andere voorstellen dan Brink. We zouden ook Graag onze kamers elk apart via ipad/iphone aansturen om warmte af te geven... Aangezien het winter is zijn we dringend op zoek naar verwarming maar dit is duur dus willen we alle opties overwegen. Een verwarming koop je ook niet ieder jaar aan. Nu hebben we houtkachel en gashaard maar smorgens is het maar fris om op te staan met 10 graden... Misschien ook goed om te weten dat we zonnepanelen hebben.
zaterdag 31 december 2016

Vernieuwen verwarming en sanitair

Wij willen een oude woning totaal renoveren en willen centrale verwarming voorzien. Graag hadden wij hiervoor verschillende prijsoffertes opgevraagd.Verwarming op gas. Leidingen te vernieuwen.
vrijdag 30 december 2016

Houtcasette vervangen

We willen onze oude casette haard met hout vernieuwen.
donderdag 29 december 2016

Regenwaterpomp herstellen vervangen

Regenwaterpomp herstellen of vervangen.
woensdag 28 december 2016

Sanitair leidingen vernieuwen

Vervangen van water leidingen voor aanvoer en afvoer in de keuken
dinsdag 27 december 2016

Vernieuwen douche

Mijn douche zou vernieuwd moeten worden. De gehele badkamer werd reeds geschilderd, maar de douche moet eens deftig aangepakt worden. Ik zou graag een nieuwe douchebak plaatsen, de wanden van de douche 'vernieuwen' alsook de kraan.
zondag 25 december 2016

Verwarmingsketel vernieuwen

Nieuwe verwarming ketel plaatsen en radiator aan passen

Partners

Partners van Casius