Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
666 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

dinsdag 2 januari 2018

Condensatieketel plaatsen

Vandaag stook ik met een klassieke brander op aardgas. Door defect zou ik willen omschakelen naar een condensatieketel op gas. Op aardgas.
maandag 1 januari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Huidig toestel op zolder afgekeurd rendement te laag. Op aardgas. Nieuwe verwarmingsketel.
zondag 31 december 2017

Afvoer lavabo herstellen

Water lavabo loopt nauwelijks weg omdat pvc-afvoersysteem waarschijnlijk slecht werd gemonteerd zijn. Ik zou dit graag zo spoedig mogelijk laten herstellen.
zaterdag 30 december 2017

Palletbrander en vloerverwarming plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een palletbrander. Te plaatsen: 140m2 vloerverwarming voor nieuwbouw start bouw = april 2018.
vrijdag 29 december 2017

Oude verwarmingsketel vervangen

Ik zou mijn huidige gasverwarmingsketel (Junkers wandmodel) willen laten verwijderen en vervangen door een ketel van het type Junkers CerapurAcu - Smart ZWSB 30-4
vrijdag 29 december 2017

Ontkalken warmwaterleiding

De gasketel, zowel verwarming als warm water, slaat niet meer aan als de warmwaterkraan van de lavabo in de badkamer wordt opengedraaid. Ik vermoed dat het debiet wegens verkalking van de warmteleiding onvoldoende is. Voor de warmwaterkraan in de keuken en voor de douche stelt het probleem zich niet.
donderdag 28 december 2017

Complete CV op aardgas plaatsen met radiatoren

Plaatsen condensatieketel en 8 radiatoren. Radiatoren beneden zijn te plaatsen met opbouw denk koper om te persen. Om boven te geraken via garage naar kamer 1 en vervolgens naar zolder om dan te zakken naar alle kamers we schakelen om van accumulatoren naar gas. Op aardgas.
woensdag 27 december 2017

Verwarmingsketel Oertli onderhouden

Ik wil graag mijn verwarmingsketel laten onderhouden. Het gaat over een Oertli GSR 130 FA.
maandag 18 december 2017

Vernieuwen van afvoerbuizen toiletten

Ik zou graag alle afvoerbuizen van de toiletten in mijn restaurant volledig vernieuwen. Hier komt waarschijnlijk ook wat breekwerk bij te pas.
maandag 18 december 2017

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp installeren. Het betreft een ruimte van in totaal 36 m², verdeeld in twee afzonderlijke ruimtes. Er zijn geen vensters. Enkel voordeur en een binnendeur om de twee plaatsen te scheiden. Plafond wordt verlaagd tot 2,80 m.
zaterdag 16 december 2017

Nieuwe combiketel aansluiten

Er liggen momenteel oude leidingen en radiatoren maar ik heb een nieuwe ketel nodig. Ik vermoed dat de leidingen mogelijks vervangen moeten worden. Er moeten ook aansluitingen voor de nieuwe ketel geïnstalleerd worden om deze aan te sluiten op de bestaande radiatoren. Het merk en dergelijke van de nieuwe keuken is met de vakman te bespreken.
vrijdag 15 december 2017

Inbouwkookplaat vervangen buizen en wasmachine installeren

De slangen van inbouwkookplaat vervangen volgens huidige norm + de wasmachine instaleren in de gang in plaats van de badkamer volgens huidige norm.
vrijdag 15 december 2017

Plaatsen terugslagklep waterleiding

Ze zijn onlangs nieuwe teller komen zetten en er werd opgemerkt dat er een terugslagklep op de waterleiding moet worden gezet. Er moet mogelijks ook nog een stuk loden buis worden vervangen.
vrijdag 15 december 2017

Lek dichten waterput

In de kelder zit een waterput die bij veel regen overloopt. We zitten vermoedelijk met een lek dat gedicht moet worden. Ook is er mogelijks een probleem aan de riolering.
vrijdag 15 december 2017

Regenwaterpomp wilo type MHE 305 herstellen

De regenwaterpomp wilo zit blijkbaar geblokkeerd. De ventilatieschoep en de as kunnen niet meer draaien.
donderdag 14 december 2017

Mazoutketel vervangen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Oude installatie 1973 Vervangen van brander en ketel. De huidige is versleten. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
woensdag 13 december 2017

Gaswandketel plaatsen

Ik heb een toestel francobelge beretta idra 3200 die plots is beginnen lekken en voortdurend in foutcode gaat het toestel is van 2003 dus gezien de gemiddelde levensduur ben ik opzoek op zsm een nieuwe ketel te plaatsen, mijn keuze is gevallen op Vaillant Eco Tec Plus VCW 346 gezien de gelijkaardige afmetingen en capaciteit. Deze zou dus ook op dezelfde plaats kunnen worden geinstalleerd, enkel nog ontbreekt er een afvoer van 32 diameter.
woensdag 13 december 2017

Condensatieketels plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : vervanging 10 gasketels door condensatieketels in appartementsgebouw. Ze zijn dringend aan vervanging toe. Condensatieketels te plaatsen. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas.
woensdag 13 december 2017

Nieuwe waterleiding plaatsen

We willen graag een nieuwe waterleiding met aansluiting vanop de leiding onder de gootsteen. Achter de kasten een tweetal meter voor een kraantje voor aansluiting wasmachine.
maandag 11 december 2017

Onderhoud van gaskachel

Gaskachel met muurdoorvoer moet worden onderhouden. Merk is niet gekend.
zondag 10 december 2017

CV installeren

Aardgasketel plaatsen in de garage en hierbij een drie tot viertal radiatoren in de living. De afstand naar de radiatoren is ongeveer 3 - 5 meter.
zaterdag 9 december 2017

Verwarmingsketel herstellen of vervangen

Wij hebben reeds een mazout tank maar de brander is al ongeveer 20 jaar oud en zou aan vervanging toe zijn. Het is mogelijk dat deze nog te herstellen valt maar anders willen we deze vervangen.
donderdag 7 december 2017

Thermostaat Nest plaatsen

Ik zoek een vakman voor het installeren van Nest thermostaat
donderdag 7 december 2017

Herstel van accumulatie kachel of vervanging

De accumulatie kachel maakt een kloppend geluid bij het blazen van warmte dmv de ventilatoren. Het toestel is ongeveer 18 jaar oud, is herstel nog de moeite.
dinsdag 5 december 2017

Junkers boiler laten onderhouden

Ik zou graag mijn junkers voor warm water laten onderhouden.

Partners

Partners van Casius