Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in West-Vlaanderen.

369 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: uitvoeren sanitair en verwarming, gehele verwarmingsinstallatie en leidingwerk vervangen, totale vernieuwing van de verwarming, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, vloer verwarming plaatsen in bestaande woning, installeren individuele watermeters, veranderen verwarmingsinstallatie, verwarming en boiler, nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen, vervangen van huidige gasketel, vloerverwarming plaatsen, condensatieketel voor centrale verwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen of recente convectoren plaatsen, vernieuwen van boilers Vaillant, condensatieketel plaatsen en aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

woensdag 1 maart 2017

Afvoer douche, wc, lavabo

Wc is regelmatig verstopt, afvoer loopt in riool. Bij doorspoelen toilet komt de inhoud van het toilet in douche. Graag gratis nazicht en offerte van hoe dit probleem opgelost kan worden. Ria Locquet
woensdag 1 maart 2017

Pomp herstellen

De Pump Control Kin 1. 5 lekt aan de manometer. Kan dit hersteld worden of moet die vervangen worden . Hij werkt nog perfect, juist lekkage aan de manometer.
woensdag 1 maart 2017

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Wij wonen in een appartementsgebouw op de tweede verdieping en de actuele CV installatie staat in een kast in het toilet.
woensdag 1 maart 2017

WC Compleet te installeren

Onze WC pot is aan vervanging toe. Ons huis is van 1994 en wij zijn de 2de eigenaar. Ik veronderstel dat de WC pot nog nooit vervangen is geweest. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte voor het vervangen van onze classic WC pot. Een nieuw systeem van WC is niet van toepassing maar wel een WC pot die iets hoger is of onze huidige.
maandag 27 februari 2017

Boiler vervangen

Vervangen van elektrische boiler van +/- 10 liter in keuken.
zondag 26 februari 2017

Onderhoud van gasboiler en gaskachels

Ik wil graag 2 gaskachels laten schoonmaken.
zaterdag 25 februari 2017

Nieuwe boiler plaatsen

Nieuwe boiler plaatsen van 100 liter.
donderdag 23 februari 2017

Sanitair en chauffage aanpassen of vervangen

Lood tube vervangen en aansluiten tot in de kelder. Waterleiding tot de badkamer via de keuken. Ketel vervangen.
woensdag 22 februari 2017

Oude verwarmingsketel vervangen

Ik wil mijn oude mazoutketel laten vervangen.
woensdag 22 februari 2017

Leidingen van keuken verleggen naar andere kamer

Wij willen van de huidige keuken een bureau/slaapkamer maken en willen in plaats een open keuken hebben in de living. Er moeten dus leidingen afgesloten of verplaatst worden. De keuken zelf wil ik laten installeren door Ikea zelf.
dinsdag 21 februari 2017

Kraan vervangen

Vervangen van kraan in de keuken wegens lekkage.
dinsdag 21 februari 2017

Nieuwe condensatieketel op gas met zonneboiler plaatsen

Momenteel staat er bij ons een gasketel van 27 jaar oud. Graag had ik een offerte voor een gasketel (condensatieketel) in combinatie met een zonneboiler.
dinsdag 21 februari 2017

W.C. loopt niet door

Nakijken van de spoelbak WC die is ingebouwd.
maandag 20 februari 2017

Nieuwe CV-kettel installeren

Vernieuwing ketel.
zondag 19 februari 2017

Vervangen douchekop en mengkraan

We willen de douchekop (regendouche) en de mengkraan in de douche vervangen. We hebben reeds een douchekop en mengkraan gezien en offerte ontvangen van de sanitairwinkel FACQ.
vrijdag 17 februari 2017

Gehele verwarmingsinstallatie en leidingwerk vervangen

Huidige ketel kent veel problemen en voldoet niet aan de wettelijke normen. Collectoren zijn aanwezig maar verbindingen naar de collectoren moeten volledig opnieuw gebeuren. Er is geen expansievat aanwezig ook niet. Ketel moet dienen voor zowel sanitair warm water als CV. Graag zo snel mogelijk een vakman ter plaatse komen voor een prijsofferte te maken.
vrijdag 17 februari 2017

Condensatieketel plaatsen

Graag had ik een condensatieketel gewild. Nu hangt er nog een open ketel dus deze moet weggehaald worden en dan de condensatieketel geinstalleerd. Het enige die moet bijgemaakt worden is de afvoer voor de condensatie via wijze van een gat te boren in het houten werkblad van de keuken en op de afvoerleiding te plaatsen die onder het blad zit. Graag tegen eind maart kunnen plaatsen, graag advies en prijs door de vakman.
donderdag 16 februari 2017

Klokthermostaat plaatsen

Graag wens ik mijn manueel verwarmingsbedieningspaneel te wijzigen naar een klokthermostaat; Kunt u mij een offerte toesturen om dit te laten uitvoeren aub?
donderdag 16 februari 2017

Rookafvoer (v AGA op gas) op plat dak verhogen wegens te weinig trek (+ kabels)

Een rookkanaal van 1,5 m moet verhoogd worden (+ 1,5 m ongeveer)zodat het uitsteekt boven een aanpalend gebouw en zo meer wind zal vangen. Nu gaat het gasvuur ( AGA-fornuis waarop we koken) regelmatig uit wegens te weinig trek. Er zullen tevens enkele kabels moeten gespannen worden zodat de rookpijp niet omwaait!
woensdag 15 februari 2017

Installeren van CV in woonkamer

In eerste instantie willen we enkel in de woonkamer en de keuken CV. Op termijn ook de slaapkamers.
dinsdag 14 februari 2017

Onderhoud gaskachel Surdiac

Graag prijs voor onderhoud en controle van Surdiac gaskachel plus eventueel controle van schoorsteen.
dinsdag 14 februari 2017

Knokke -Heist, interventie evaluatie schade

Sanitoilet met verbrijzelaar defect, waarschijnlijk iets klem in verbrijzelaar.
maandag 13 februari 2017

Verwarmingsketel vernieuwen

Vervanging oude verwarmingsketel door een nieuwe verwarmingsketel op gas. Betreft een woning.
zaterdag 11 februari 2017

Nieuwe kranen plaatsen

Nieuwe kranen in badkamer en keuken installeren.
zaterdag 11 februari 2017

Installatie van verwarming en warm water via gasbrander

Ik wil graag een gasbrander laten installeren met eraan "gekoppeld" twee radiatoren (verwarming) en warm water voor keuken en badkamer.

Partners

Partners van Casius