Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
703 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

woensdag 21 maart 2018

Gasleiding aanleggen en aansluiten gasketel en boiler

Gasleiding van buiten naar binnen plus gasketel, boiler plaatsen. Ter plaatse komen kijken. Nog niks aangekocht , alles gaat aangekocht worden via de vakman.
zondag 18 maart 2018

Waterput reinigen

Ik wil graag onze waterput van 10 000 liter laten reinigen.
donderdag 15 maart 2018

Nieuwe HR ketel plaatsen op gas

Momenteel mazout. Graag overschakelen naar gas, met een HR ketel.
woensdag 14 maart 2018

Plaatsen van pellet ketel

Graag een pellet ketel installeren. Sanitair en radiatoren worden zelf gelegd. Ook opslagplaats pellets zal zelf getimmerd worden.
maandag 12 maart 2018

Binnenbrengen gasleidingen en boiler op gas

Heb onlangs een huis gekocht, deze is op stookolie en elektriciteit. Zou graag gas willen binnen brengen en de bestaande CV op gas laten zetten. Verder zou er een gas toevoer moeten getrokken worden voor een haard op gas en het warm water zou ik tevens op doorstroomboiler met gas willen.
zondag 11 maart 2018

De Dietrich gasketel onderhouden

Tweejaarlijks onderhoud gaswandketel en ontvangst van het wettelijk attest.
donderdag 8 maart 2018

Water - Water warmtepomp installeren

We zouden voor de voorverwarming van de motoren van onze reddingsboten graag een warmtepomp gebruiken ipv de huidige elektrische verwarmingen. Een water water warmtepomp die op de ponton naast onze reddingsboten ( -reddingsboten/) geïnstalleerd zou worden. Met een koperen lus die in het zeewater hangt waardoor koelvloeistof loopt. Zodat er geen zeewater in de warmtepomp komt. De motoren moeten voorverwarmd blijven op 40°C en hiervoor hebben we ongeveer 6 kw vermogen nodig. De zeewatertemperatuur daalt nooit onder 4°C. En iedere boot zou een eigen warmtewisselaar per motor moeten hebben om alles gescheiden te houden. Er is 3 f 380 V 40 A aanwezig op de ponton.
donderdag 8 maart 2018

Herstellen septische put

Blijkbaar is er een lek in onze septische put. Dit werd door de buren gemeld omdat zij ernstige reukhinder hebben en de tegels op hun terras naar boven komen. We hebben de put laten ruimen en foto's genomen (zie bijlage). Op de foto's is inderdaad een probleem te zien langs de kant van de buren. De septische put is een dubbelgebruik door ons en de buren. Vroeger was het één grote woning maar deze werd gesplitst. De put vervangen is daarom onmogelijk geworden vermits een groot deel van de put onder een gedeelte van één ven de woningen ligt.
donderdag 8 maart 2018

Wellstraler kachel aansluiten

Ik wil mijn kachel van Wellstraler laten aansluiten.
dinsdag 6 maart 2018

Loodgieterij keuken en badkamer vernieuwen

Loodgieterij keuken en badkamer vernieuwen.
maandag 5 maart 2018

Herstellen stoomdouche Teuco

Douche krijgt geen water. Toevoer is gecontroleerd en OK. Waarschijnlijk is er een klep stuk en moet men deze vervangen.
zondag 4 maart 2018

Warmtepompboiler plaatsen

Voor warm water voor de vloerverwarming en sanitair water voor keuken en badkamer voor ongeveer 3 a 4 personen. We zijn bezig met renovatie maar nog niet volledig afgewerkt.
zondag 4 maart 2018

Nieuwe gaswandketel plaatsen

Condensatie gaswandketel is mogelijk aan vervanging toe. Voor centrale verwarming en warm water. 6 chauffages (4 beneden, 2 boven) Warm water voor badkamer.
zondag 4 maart 2018

Acv condensatieketel reinigen en onderhouden

Onderhoud van onze acv condensatieketel in ons huur-appartement. Bij nemen van een bad begint hij soms te sissen met gasreuk tot gevolg.
vrijdag 2 maart 2018

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Momenteel is er verwarming door middel van een gasketel. Indien mogelijk zouden we deze gasketel behouden en als ondersteuning van de warmtepomp gebruiken. Bestaande woning is een rijwoning met kelder tuin west gericht. Is voor een renovatieproject.
vrijdag 2 maart 2018

Vernieuwen aardgasketel

We zoeken een vakman voor de installatie van een nieuwe verwarmingsketel (zowel voor water als verwarming) . Op aardgas. Is voor een huis.
vrijdag 2 maart 2018

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Graag lucht lucht warmtepomp plaatsen. heb 2 accumulatoren in de living en wil een bij verwarming. Een accumulator is stuk en die graag vervangen door pomp. In combinatie met zonnepanelen.
donderdag 1 maart 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Graag een nieuwe verwarmingsketel plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 1 maart 2018

Bestaande gasketel vervangen door HR ketel of condensatieketel

Bestaande gasketel vervangen. Graag een HR ketel of een condensatieketel. Geplaatst in de kelder en moet twee hoger gelegen verdiepingen bedienen. Schouw aanwezig. Radiateurs aanwezig
woensdag 28 februari 2018

Vervanging afvoerbuis in de kelder

De afvoerbuis in mijn kelder is aan vervanging toe. Het gaat om een zeer oude buis die al een paar keer hersteld is maar nu dus definitief moet worden vervangen. Het is een buis van ongeveer 3 meter en 30 cm diameter.
dinsdag 27 februari 2018

Stookolieketel De Dietrich herstellen of vernieuwen

De verwarming is defect, brander Baltur Syncron zuigt geen stookolie meer aan. De ketel is van het merk de Dietrich. Ik zoek een loodgieter om dit te herstellen of eventueel de installatie te vervangen.
dinsdag 27 februari 2018

Ontstoppen van afwasbak

De leiding van de afwasbak is verstopt. Al zelf geprobeerd met desktop maar dit lukt niet.
maandag 26 februari 2018

Condensatieketel plaatsen

We verwarmen momenteel op aardgas met een klassieke ketel. Deze willen we echter vervangen door een condensatieketel om meer rendement te hebben. Het gaat om een woning met ook nog een praktijkruimte aan.
zondag 25 februari 2018

Vloerverwarming plaatsen

Graag zou ik vloerverwarming laten plaatsen + afwerken. Woning ouder dan 25 jaar. Met een oppervlakte tussen 50 en 100 m². Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 23 februari 2018

HR ketel op aardgas plaatsen

Mijn huidige verwarmingsketel is aan verwarming toe. Bij laatste onderhoud werd gezegd dat hij volgende keer (binnen 2 jaar) afgekeurd zal worden. De ketel voorziet warm water voor verwarming, keuken en badkamer. Graag vakman voor vervangen en installeren van een hogerendementsketel aangezien ik niet weet of er nu een condensatieketel hangt of niet. Momenteel Vaillant Turbo Max Pro.

Partners

Partners van Casius