Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
819 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

maandag 30 maart 2020

Storkpomp installeren

Heb regenwaterpomp maar kan zelf niet installeren zoek iemand die dat kan installeren aangezien ik een te kort aan leidingen heb.
zondag 29 maart 2020

Van aardgas naar propaan van gasboiler

ombouwen van een gasboiller merk de dedrys amc 25/28 mi van aardgas naar propaan
zaterdag 28 maart 2020

Plaatsen van centrale verwarming

Op dit ogenblik hebben wij nog elektrische verwarming in ons huis, wij willen graag overschakelen naar centrale verwarming. We willen graag 8 verwarmingselementen + een mogelijkheid om een verwarmingselement aan te sluiten op onze zolder.
zaterdag 28 maart 2020

Installatie nest thermostaat

Wij hebben een thermostaat van Nest, maar we krijgen hem niet geïnstalleerd. Er heeft al een elektricien naar gekeken en geïnstalleerd, maar het werkte niet. Nu terug de oude thermostaat erop gezet.
vrijdag 27 maart 2020

Herstellen regenwaterrecuperatie

Wij hebben geen druk meer genoeg als we water aftappen. Eventueel filter verstopt of waterpomp defect.
vrijdag 27 maart 2020

Plaatsen lavabo en toiletfontein

Ik wil een lavabo + kraan en een toiletfontein installeren. Ook moet er nog een gat voorzien worden in de badkamerplank voor de installatie van het lavabo.
donderdag 26 maart 2020

Grundfos regenwaterpomp herstellen

De pomp werkt niet meer, of zeer gebrekkig; staat nu constant op een hoge druk van ongeveer 3,6 bar en er is waterverlies, wellicht uit de pomp. Wordt dagelijks gebruikt voor ongeveer alle waters en tuin.
woensdag 18 maart 2020

Aansluiting schouw boiler herstellen

Ik heb vorig jaar in juni overgestapt naar aardgas dus een nieuwe boiler geplaatst maar op 1/10 wil ik de chauffage aansteken en ketel valt altijd uit. Ik heb naar Vaillant gebeld en die mensen zijn gekomen en hebben me bevestigd dat het de aansluiting schouw is.
dinsdag 17 maart 2020

Aansluiten van gas

Aansluiten van gas buis + aansluiting van collectoren naar CV.
zondag 15 maart 2020

Onderhoud gaswandketel

Onderhoud Deditrich gaswandketel; twee jaar oud