Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in West-Vlaanderen.

540 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie met vloerverwarming en radiatoren, complete CV installatie met nieuwe radiatoren, complete CV installatie ketel met 5 radiatoren in appartement, complete CV installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw, cV met radiatoren installeren, complete CV installatie in oude hoeve plaatsen, cV en loodgieterij te plaatsen voor nieuwbouw, vervangen klassieke ketel naar condensatieketel, cV op aardgas plaatsen, oude verwarmingsketel vervangen door HR ketel, complete CV installatie op gas plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, condensatieketel plaatsen, vernieuwen van complete CV installatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

vrijdag 22 september 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Gasketel is goedgekeurd maar er begint roestvorming te verschijnen. Vandaar dat we uitkijken naar een nieuwe ketel met hoogste rendement. Met aardgas.
donderdag 21 september 2017

Oude boiler vervangen

Ik heb een oude bulex boiler (1980) en wil hem vervangen door een nieuwe van 150 liter.
donderdag 21 september 2017

Vervangen stukje riolering

Ongeveer 1 meter vóór het rioolputje in de voortuin zit waarschijnlijk een bocht van 90° waardoor ik ieder jaar problemen heb met een goede doorstroom. Dit stuk zou moeten vervangen worden door waarschijnlijk 2 bochten van 45°. Toegang is niet moeilijk daar het in de voortuin is (aarde).
woensdag 20 september 2017

HR ketel plaatsen

Oude ketel op aardgas vervangen. Graag HR ketel of andere ketel. Graag advies en dan plaatsen.
woensdag 20 september 2017

Onderhoud en herstelling zonneboiler Regess

Heb een zonneboiler van regess maar de firma die die geplaatst heeft bestaat niet meer. Het probleem is dat de temperatuur niet meer klopt waardoor de pomp steeds aanslaat en bij koud weer dus warmte van boiler naar panelen stuurt. Kan ook zijn dat dat de sturing dit probleem veroorzaakt.
woensdag 20 september 2017

Lucht - warmtepomp installeren in een chalet

Met verlof van 23 september tot en met 28 september gelieve dan niet te storen. Bestaande woning chalet traditionele houtskeletbouw. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een chalet.
dinsdag 19 september 2017

Aansluiten van gaskachel

Ik zoek een loodgieter om een gas kachel aan te sluiten, ik heb onlangs laten gas aansluiten aan mijn huis.
dinsdag 19 september 2017

Waterpomp herstellen of vervangen en ook kraan in de badkamer

Wij hebben twee problemen: De waterpomp werkt niet meer, de toilet beneden is daarop aangesloten en kan bijgevolg niet gebruikt worden. Kraan bij de bad lekt.
zondag 17 september 2017

Aansluiten vaatwasmachine

We wensen een vaatwas machine te installeren in onze keuken - en zullen dus electriciteit en water aanvoer & afvoer aansluitingen nodig hebben (daar de vaatwasmachine afzonderlijk zal staan in de keuken).
zondag 17 september 2017

Regenwaterput waterdicht maken

De regenwaterput (ca 3 m³) is niet dicht, Reinigen en waterdicht maken tot de overloop Water komt anders in de kelder.
vrijdag 15 september 2017

Installeren van bestaande gaskachel

Ik heb een aardgas kachel gekocht voor mijn zoon en die moet geïnstalleerd worden.
woensdag 13 september 2017

CV ketel vervangen

Cv ketel vervangen. Plaatsing+aankoop nieuwe cv ketel. Een doorstromer voor elektriciteit en warm water.
woensdag 13 september 2017

Ontstoppen verstopte WC

Er is iets doorgespoeld in de wc en nu zit hij verstopt. Ook hebben we problemen bij het overschakelen naar regenwater. De pomp moet waarschijnlijk ontlucht worden.
woensdag 13 september 2017

Regenwaterpomp Grundfos herstellen of vervangen

Herstel of vervanging regenwaterpomp Grundfos JP Presscontrol. Pomp werkt nog hooguit 1 dag nadat ik de pomp opnieuw heb bijgevuld, ik veronderstel door drukverlies. Pomp geïnstalleerd in 1998, gebruikt voor tuin en wasmachine en sinds kort ook voor WC beneden.
dinsdag 12 september 2017

Chauffages en thermostaat nakijken

Wij hebben een gerenoveerd huis gekocht, maar de chauffages/thermostaat doen het precies niet goed. Lijkt niet goed afgesteld te zijn (?). Het is de eerste maal dat we de chauffages nu gaan gebruiken (deze werden vernieuwd door vorige eigenaar). Chauffages maken veel lawaai, als de thermostaat op antivries stond en de chauffage kranen stonden op, dan gaven ze continue warmte af. Nu ook staat de thermostaat op 18 graden, het is 19 graden binnen.. chauffage kranen staan open, en ze geven warmte af. Ook net opgemerkt dat er 1 van de chauffages lekt als hij aanstaat. (in totaal zijn er 6 nieuwe radiatoren aanwezig). De kranen zelf, lijken ook niet correct gemonteerd. Dit zou nagekeken moeten worden.
maandag 11 september 2017

Hoogrendementsketel plaatsen

Huidige verwarmingsketel op mazout vervangen door een hoogrendementsketel op aardgas ketel staat in de kelder.
maandag 11 september 2017

Verplaatsen boiler

De elektrische boiler zou van de keuken naar de badkamer verplaatst moeten worden.
maandag 11 september 2017

Vervangen verwarmingsketel

Vervangen cv verwarmingsketel Radson door combi condensatieketel Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
zondag 10 september 2017

Vervangen gootsteen(meubel), kraan en aansluiten

Ik wil mijn oude gootsteen met meubel (keuken, eerste 2 foto's) vervangen door een zelfgemaakt meubel (derde foto) maar kan niet overweg met de af- en aansluitingen van de gootsteen, kraan en boiler. De nieuwe kast is gemaakt met nieuwe gootsteen. De boiler en kraan moeten hergebruikt worden. Het gaat hem vooral om het verwijderen (afsluiten) van het oude meubel en het vervangen (aansluiten) van het nieuwe meubel.
vrijdag 8 september 2017

Warmtepomp plaatsen

Het betreft een warmte pomp in een nieuw bouw woning landelijk gelegen. We zouden er een vloerverwarming op aansluiten en ook het sanitaire water zou er door verwarmt moeten worden.
vrijdag 8 september 2017

Lucht warmtepomp installeren

Thans elektrische verwarming Masser sinds 1977 ( nieuwbouw) Living + keuken met accumulatieverwarming nachttarief (verbruik7200kwh per jaar). De warmtepomp moet geïnstalleerd worden.
woensdag 6 september 2017

Omschakeling naar gasverwarming en nieuwe ketel plaatsen

Er staat momenteel een ketel op mazout, maar zouden een nieuwe condensatieketel willen steken en deze op gas aansluiten (in de straat ligt gasaanvoer) Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
woensdag 6 september 2017

Mazout ketel vervangen

Wij hebben een huis gekocht en alles loopt via een mazoutketel. Wij willen deze weg omdat we geen zin hebben om met mazout te verwarmen. Nu is de vraag wat de mogelijkheden zijn.
vrijdag 1 september 2017

Warmtepomp plaatsen voor zwemvijver

In het kader van het aanleggen van een toekomstige zwemvijver zullen we willen werken met een warmtepomp. Deze warmtepomp zou dan ofwel enkel voor de zwemvijver kunnen dienst doen, ofwel de volledige woning indien dit de werkingskosten zou drukken.
vrijdag 1 september 2017

Warmtepomp installeren

Huis wordt verwarmd op accumulatoren (benedenverdieping, bovenverdieping nog geen verwarming aanwezig). Zonneboiler aanwezig. Huis is deels gerenoveerd (houtskeletbouw). Momenteel verwarmen we met elektrische verwarming.

Partners

Partners van Casius