Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
812 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

donderdag 2 juli 2020

Zonneboiler plaatsen

Voor sanitair warm water wil ik graag een zonneboiler plaatsen, de zonnepanelen liggen op het schuin dak in de zuidelijke richting. Huidig dak bestaat uit dakpannen. De huidige brandstof voor de warmwaterproductie is elektriciteit vandaar de overgang naar een zonneboiler.
dinsdag 30 juni 2020

Gesloten geiser op butaangas plaatsen

Gesloten geiser van 10-14L die werkt op butaangas plaatsen in caravan. Momenteel open geiser die werkt op aardgas. Graag gesloten geiser om kans op CO-vergiftiging te verminderen.
dinsdag 23 juni 2020

Airco met verwarming plaatsen voor één ruimte

Plaatsen van airco voor ruimte van 85m³
maandag 22 juni 2020

Tweede regenput plaatsen

We zouden een tweede regenput willen plaatsen van 10.000lt of 15.000lt. Ook aansluiten aan 1ste regenput en aan leidingen naar huis toe.
zondag 21 juni 2020

Aanpassing afvoer keukenspoelbak

De afvoer van keukenspoelbak moet van de linker afvoer naar de rechterafvoer worden geplaatst. Zichtbaar op bijgevoegde foto. Witafvoer naar zwartafvoer.
donderdag 18 juni 2020

Vervangen elektrische boiler

Ik zou graag een doorstromer willen nemen op 220 volt
dinsdag 16 juni 2020

Onderhouden en herstelling Wellstraler gaskachel

Wil graag kachel in nieuwe huur woonst laten nazien en in orde brengen voor ik hem voor de eerste keer gebruik.
maandag 15 juni 2020

Elektische boiler plaatsen

Centrale verwarming op gas moet weg en ik wil een elektrische boiler installeren om water te verwarmen. Appartement van 50 m², dus ik vermoed een boiler van 30 - 50 liter.
maandag 15 juni 2020

Gasboiler verplaatsen

Gasboiler verplaatsen naar de zolder.
zaterdag 13 juni 2020

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Centrale verwarmingsinstallatie aanpassen. Momenteel mazoutverwarming maar mazoutketel werkt niet dus graag verwarmen op gas. Geen gasaanvoer in huis maar buiten is dat wel beschikbaar. Verwarmingsketel vervangen. Extra leidingen plaatsen.