Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
800 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

donderdag 23 januari 2020

Kraan en leiding vervangen en toilet installeren

De kraan van de watertoevoer naar het toilet zit volledig vast. Ik wens een nieuwe kraan te laten installeren evenals een nieuwe leiding naar het toilet. Die leiding moet ongeveer een halve meter zijn. Als laatste moet nog een toilet dat ik al aankocht worden geïnstalleerd.
woensdag 22 januari 2020

Nazicht van de aansluiting op de riolering

Nazicht van de aansluiting op de riolering en eventueel aanpassingen uitvoeren. In principe zou er een gescheiden systeem zijn maar er zijn twijfels of dit zo is. Daarom moet gecontroleerd worden of er een aparte aansluiting is de van de overloop van de regenwaterput en waar dan de eventuele controleput zit. Die moet dan bereikbaar gemaakt worden. Ik ben eveneens de syndicus van het gebouw.
dinsdag 21 januari 2020

Plaatsen van wasmachine in badkamer

Betreft : aansluiten van wasmachine in badkamer appartement. Volgende werken moeten uitgevoerd worden voor het aansluiten van de wasmachine. 1-De koudwaterleiding in de badkamer is uitgerust met een shell-stopkraantje met enkelvoudige uitgang. Dit kraantje zou moeten vervangen door een speciale shell stopkraan met 2 uitgangen; 1 naar de lavabokraan en een tweede (met 1/2e duims schroefdraad) voor de wasmachine. 2-flexibele slangen aansluiten op universele shell kraan in badkamer meubel (bestaande lavabo en nieuw toevoer wasmachine). Lengte van de nieuwe flexibele slang moet +/- 150 cm zijn. 3-Gat boren in wand van badkamermeubel om slang voor wasmachine naar buiten te brengen. 4-muurplaat in messing plaatsen op muur badkamer en verbinden met flexibele slang.
dinsdag 21 januari 2020

Verwarmingsketel Vaillant herstellen

Ik ondervind veel problemen . Ik krijg veel een fout melding. Als ik me douch en leg de verwarming aan dan gebeurd het dat de verwarming afslaat en dat het koud wordt in huis. Of ik douch mij en leg de verwarming aan in huis dan gebeurd het dat ik geen warm water krijg. Mijn printplaat is vorig jaar vervangen geweest omdat ik niks van warm water had en geen verwarming.
maandag 20 januari 2020

Waterleiding trekken naar eerste verdieping

Wij zouden graag een badkamer hebben onze eerste verdieping. Hiervoor moeten we de leidingen van beneden naar de eerste verdieping laten doortrekken. We willen graag een bad, douche én wc boven. We vroegen ons ook af of het slim is dit onmiddellijk te combineren met het laten steken van leidingen voor centrale verwarming.
maandag 20 januari 2020

Vervangen aangelegde gasleiding

Er is een gasbrander geïnstalleerd enkele jaren geleden zonder enige problemen. De leidingen echter zijn ongelukkig geplaatst over het plafond in plaats van over de zijmuur. Deze zouden dus moeten herleid worden. Het gaat over een een koperen buiswerk met een buitendiameter van Ø28mm. De geïnstalleerde 3.5m zou moeten vervangen worden door een buiswerk van een kleine 6.5m.
donderdag 16 januari 2020

Vervangen van inbouwcasette

Onze inbouwcasette die op gas werkt is aan vernieuwing toe. Lengte buitenmaat is 84 centimeter, hoogte is 74 centimeter. We willen een nieuw model laten plaatsen.
donderdag 16 januari 2020

Aansluiten van regenwaterput met filter

Wij hebben een regenwaterput die niet aangesloten is, graag wil ik deze laten aansluiten op 2 kranen en toilet. Regenwaterput bevindt zich naast de woning.
maandag 13 januari 2020

Gasboiler Junkers ontkalken

Warm water op de kranen loopt sinds kort traag, graag junkers condensatieketel type top 42-32 wb ontkalken.
vrijdag 10 januari 2020

Regenwaterput + leidingen reinigen en watersysteem woning uitklaren

We zijn net in dit alleenstaand huis komen wonen. Er is stadswater, maar ook een regenwaterput (10.000 liter) en een steenput. Er staan in de kelder 2 pompen en 2 filters. Ik zou graag heel het systeem eens willen beschreven zien, wat waarop werkt en de putten/filters grondig laten controleren.