Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in West-Vlaanderen.

522 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen, complete CV installatie aanleggen met vloerverwarming, verwarmingsketels op aardgas vervangen, complete CV installatie plaatsen, condensatieketel plaatsen, nieuwe mazouttank ingraven en oude verwijderen, warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw, mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, complete CV op aardgas plaatsen, complete CV installatie op aardgas plaatsen, verwarming binnenzwembad plaatsen, warmtepompinstallatie aanleggen, verwarmingsketel plaatsen, warmtepomp plaatsen in NB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

maandag 21 augustus 2017

HR-ketel op aardgas plaatsen

Momenteel een gasbrander van Chappee op de zolder. Ben op zoek naar een kwalitatieve HR-Top ketel op aardgas, ter vervanging van het andere toestel.
zaterdag 19 augustus 2017

Condensatieketel plaatsen

De oude ketel is te oud en graag dringend een nieuwe condensatieketel plaatsen.
vrijdag 18 augustus 2017

lek opsporen en waterschade herstellen

Er is een lek bij de buren onder mij. Er moet eerst uitgesloten worden dat dit door toilet of andere aparaten zijn in mijn appartement. Ook heb ik weing tot geen warm water in mijn douche en zou dit moeten bekeken worden wat de oorzaak zou kunnen zijn. Waterschade wordt wel erger en erger dus daarom dringend.
vrijdag 18 augustus 2017

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

De warmtepomp aankopen en installeren. Advies en graag snel kunnen uitvoeren.
vrijdag 18 augustus 2017

Doortekken van chauffage naar bovenliggende verdieping

Wij hebben van ons plat dak een hellend dak gemaakt = extra verdieping. Hier hadden wij graag de chauffage doorgetrokken. Alles zit klaar van leidingen om dit door te trekken, zie foto TO DO= (buizen met een paar meter (7 meter ongeveer) te verlengen en een aansluitpunt voorzien voor de chauffage. Over de nieuwe leidingen komt er een chape-laag. De 2e foto is waar de nieuwe leidingen moeten komen op te liggen ( nu gewelven) De 3e foto is waar de leiding moet worden doorgetrokken.
dinsdag 15 augustus 2017

Ketel vervangen door HR ketel

Verwarmingsketel vervangen door HR ketel. Met aardgas.
dinsdag 15 augustus 2017

Nieuwe mazouttank ingraven en oude verwijderen

Ik wens een nieuwe mazouttank in te graven. De bestaande, bovengrondse tank zou moeten verwijderd worden. Met stookolie.
dinsdag 15 augustus 2017

Gasboiler vervangen

In een appartement op de achtste verdieping een nieuwe boiler laten plaatsen. De oude werkt niet meer. Qua leidingen is alles normaal nog in orde. Boiler aankopen samen met vakman.
maandag 14 augustus 2017

Pomponderdeel installeren

Ik heb een regenwaterpomp van het merk KSB waarvan de regelaar defect is. Dit onderdeel (zie foto: Presscontrol, tussen de 2 koperen moeren) heb ik aangeschaft bij Van Marcke. Ik heb ze zelf proberen te installeren, maar ik had geen engelse sleutel die groot genoeg is om de bestaande presscontrol los te draaien en met een tang kreeg ik ze ook niet los. Vandaar had ik graag gehad dat een vakman hiervoor langskomt.
zondag 13 augustus 2017

Warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw

In oktober starten de ruwbouwwerken aan onze nieuwbouwwoning. De bedoeling is om een BEN-woning te creëren waarbij we ook geen gasaansluiting(CV) wensen. Ons eerste gedachten gingen uit van een warmtepomp (lucht-water) gecombineerd met een zonneboiler.
zaterdag 12 augustus 2017

Regenwaterpomp plaatsen

Ik wil graag een regenwaterpomp plaatsen
woensdag 9 augustus 2017

Aardgasketel plaatsen

Vervanging 16 jaar oude CV ketel Biasi van 43KW voor verwarming + warm water in 1 badkamer en 1 keuken. Bewoonbare oppervlakte 150 m2 en bewoond door 2 personen.
woensdag 9 augustus 2017

Verplaatsen radiator en nieuwe vertocale radiator plaatsen

1) verplaatsen reeds aangesloten radiator (1. 5m naar links) 2) nieuwe verticale wandradiator plaatsen in gang en aansluitingen voorzien op centrale verwarming ketel
woensdag 9 augustus 2017

Plaatsen regenwaterput (bestaande woning)

Plaatsen regenwaterput en aansluiting toiletten en wasmachine.
woensdag 9 augustus 2017

Warmtepomp plaatsen in nieuwbouw

In ons toekomstig handelspand willen we werken met lucht-water pomp gezien ecologisch thema + appartementsgebouw waar het pand in gelegen is is ook een ecologisch gebouw. Het is ongeveer 11,2m diep en 6,3m breed. Afwasruimte, privéruimte, wc en opslag. Indien warmen en koelen gecombineerd kan worden, hebben we hierin interesse. Voor dampkap zouden we werken met recirculatie en kookfornuis via inductie. Of we voor vloerverwarming of niet kiezen, hebben we nog niet beslist. De werken starten begin volgend jaar.
dinsdag 8 augustus 2017

Onderhoud ketel Bulex

Onderhoud met attest van onze Bulex ketel.
maandag 7 augustus 2017

Hestellen van verstopte WC

Maandelijks is mijn WC op de bovenverdieping verstopt. Door middel van ontstoppingsmiddel wordt dit wel hersteld maar het probleem keert telkens weer terug. Ik zou dit graag opgelost zien.
donderdag 3 augustus 2017

Keukenmengkraan vervangen

De keukenmengkraan is gebroken, ze lekte ook aan de aansluiting bovenaan, en ze moet vervangen worden. Deze kraan bevindt zich op de gootsteen en is aangeloten op de waterleiding en een boiler die zich onder de gootsteen bevinden (zie foto's in bijlage). De boiler moet niet vervangen worden. We denken aan een kraan type Eurosmart Cosmopolitan Keukenmengkraanchroom, maar een nieuwe kraan hebben we nog niet.
woensdag 2 augustus 2017

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Grote woning met EPC rond 330 opwarmen. 35Kw en waterboiler liefst 100l.
woensdag 2 augustus 2017

Vervangen elektrische boiler

Huidige elektrische boiler van 100 liter lekt. Moet vervangen worden door kleinere elektrische boiler van 50 of 75 liter.
dinsdag 1 augustus 2017

Warmtepomp plaatsen

We zoeken een vakman voor de installatie van een warmtepomp (geothermisch - horizontaal) of lucht-water. Het betreft een totaalrenovatie, met vloerverwarming, en zonnepanelen.
dinsdag 1 augustus 2017

Elektrische boiler te vervangen

Boiler 200 liter defect. Vraag om die te vervangen door kleiner exemplaar.
dinsdag 1 augustus 2017

Kranen vervangen

Ik wil de kraan in de keuken en de badkraan laten vervangen door nieuwe. Er hoeven geen leidingen aangepast te worden
maandag 31 juli 2017

Warmtepomp plaatsen

We zijn van plan om in ons huis de gasketel te vervangen door een warmtepompsysteem. Dus geen gas meer, ook niet in een combinatiesysteem. Systeem lucht-water op hoge temperatuur, aan te sluiten op de bestaande radiatoren en boiler. Ketel nu = Vaillant type VK 26/4-1. 01 XEUH 26,6kW (21 jaar oud)
maandag 31 juli 2017

Herstelling regenwaterpomp

Ik heb een wilo fluidcontrol regenwaterpomp. Deze slaat aan maar na 2 sec komt er geen water meer uit. Het lampje springt op rood en geeft een storing aan . Het regenwater is helder en geurloos; de put is in de droge periode nooit helemaal leeg geweest ; nu is deze halfvol.

Partners

Partners van Casius