Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in West-Vlaanderen.

484 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen sanitair en verwarming, complete CV installatie plaatsen met 7 radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, loodgieterij en sanitair volledig renoveren, warmtepomp plaatsen, stookolie verwarming vervangen door warmtepomp, volledig nieuwe CV plaatsen, vloerverwarming met warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen in bestaande woning, warmtepomp installeren, complete CV installatie, complete CV installatie met radiatoren plaatsen, complete CV installatie plaatsen, bestaande CV ketel vervangen door condensatieketel, cV installatie met vloerverwarming en radiatoren plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

woensdag 28 juni 2017

CV op aardgas installeren

Momenteel ligt er een gasleiding en staan er oude radiatoren. We zijn er nog niet uit of we op gas of pellets willen werken. Wij twijfelen tussen een combiketel (verwarming/warm water), een zonneboiler in combinatie met CV, een palletketel of hoogrendementsketel.
dinsdag 27 juni 2017

Warmtepomp installeren

Verwarmen van bestaand huis waarbij bovenverdieping 1 grote ruimte is. In totaal 180 vierkante meter woonoppervlak. Verwarmen van keuken, woonkamer en bovenverdieping plus 3 kleinere kamers (2 slaapkamers en badkamer). In woonkamer komt ook inbouw gaskachel. Indien mogelijk (? ) graag buiteninstallatie van warmtepomp plaatsen op plat dak van de garage. Opgegeven adres is niet adres waar installatie zou gebeuren. Momenteel verwarmen we met elektrische installatie.
zondag 25 juni 2017

Douche en lavabo installeren en toilet vervangen

We kochten een nieuw huis en er moet een extra praktijkruimte gemaakt worden in de garage, waarbij er douche, lavabo en nieuw toilet moet komen. Er is nu een toilet voorzien, deze moet vervangen worden. Douche en lavabo is er niet maar moeten er wel komen. Leidingen zijn dichtbij.
woensdag 21 juni 2017

Aansluiting wasmachine verplaatsen van zolder naar berging

Wasmachine moet verplaatst worden naar de berging. Momenteel staat mijn wasmachine op zolder. Hier zijn echter geen leidingen voor water voorzien. De berging ligt vlak naast de gang waar er leidingen zijn voorzien die naar buiten gaan. Advies geven over de mogelijkheden om leiding te leggen en wasmachine te plaatsen.
maandag 19 juni 2017

Complete CV installatie plaatsen met 7 radiatoren

Plaatsing van een CV-ketel in een oude woning, die momenteel gerenoveerd wordt. De ketel moet nog geplaatst worden en in elke kamer zou er een radiator moeten komen. Er is momenteel nog niks van CV geplaatst, de vorige eigenaars verwarmden elektrisch en met een gaskachel. De buizen moeten nog gelegd worden. Er zou CV moeten komen in 5 slaapkamers, woonkamer en keuken. Er is wel aansluiting op aardgas aanwezig.
zondag 18 juni 2017

Vloerverwarming met warmtepomp plaatsen

Betreft een nieuwbouw woning. Vloerverwarming met warmtepomp plaatsen. Horizontaal of verticaal die in de zomer kan koelen.
vrijdag 16 juni 2017

Airco plaatsen

Airco plaatsen in een woonkamer en eventueel in slaapkamer.
vrijdag 16 juni 2017

Vervangen mazoutketel door aardgas

Vervangen van huidige ketel door aardgas. Welke voordelen, mogelijkheden zijn er?
vrijdag 16 juni 2017

Vervanging gasketel door ander alternatief

Vervanging van een kapotte gas ketel , combi ketel voor alsook warm water. Verwarming op gas. Graag advies rond ketels, alternatief , warmtepomp.
donderdag 15 juni 2017

Regenput nazien en opkuisen

De nieuwbouw van de woning wordt volgende vrijdag (23 juni) voorlopig opgeleverd. De regenput van 10. 000 liter zal gekuist moeten worden en ook nazien.
donderdag 15 juni 2017

Warmtepomp te installeren

Het gaat over een huis eind de jaren 80. E liggen 21 zonnepanelen op het dak. Er zijn 2 grote regenwaterputten aanwezig van elk 10000 liter. Momenteel is de verwarming volledig op elektriciteit zonder enige cv ketel. Momenteel wordt het water ook verwarmd door middel van een boiler op elektriciteit. Er is een open tuin van ongeveer 350m² aan het huis. Het huis zelf telt een gelijkvloers en 1ste verdieping en staat op een bebouwde oppervlakte van 184 m². Warmtepomp moet geïnstalleerd worden
dinsdag 13 juni 2017

Complete CV installatie

Complete renovatie: Volledig nieuwe condensatieketel bijkomende leidingen en radiators er ligt niks. Ook radiatoren te plaatsen.
maandag 12 juni 2017

Reinigen boiler Bulex

Ik moet bij het verlaten van mijn appartement mijn boiler laten reinigen. Boiler merk Bulex. Liefst zo snel mogelijk.
maandag 12 juni 2017

Onderhoud van 7 toestellen Bulex in appartementsgebouw

Onderhoud Bulex toestellen in appartementsgebouw met 7 verdiepingen, 1 appartement per verdieping. Het betreft dus onderhoud van 7 toestellen (toestel zorgt voor verwarming en warm water)
maandag 12 juni 2017

Urinoir plaatsen in een restaurant

De urinoir bij onze restaurant is gebroken en moet vervangen worden.
zaterdag 10 juni 2017

Stoomcabine vervangen door douchecabine

Er staat een vrijstaande stoomcabine, van 120 op 90 in een woning ouder dan 20 jaar. Deze moet vervangen worden door een vrijstaande simpele douchecabine(alleen douchen) van 110 op 80 of 90 op 90.
zaterdag 10 juni 2017

Vervangen van stookolieketel door condensatieketel op gas

Vervangen van stookolieketel , opspuiten van mazouttank
vrijdag 9 juni 2017

Onderhoud zonneboiler Regess

Jaarlijkse controle van zonneboiler Regess en hervullen met glycol
donderdag 8 juni 2017

CV installatie met vloerverwarming en radiatoren plaatsen

Vervangen door centrale verwarming ; CV installatie. Beneden met vloerverwarming, en boven met radiatoren.
woensdag 7 juni 2017

CV plaatsen met radiatoren

We wensen graag centrale verwarming zowel gelijkvloers als in de kamers boven. Nu enkel een gaskachel in de living. Nog geen aansluitingen aanwezig. Radiatoren plaatsen ongeveer een 6 stuks.
maandag 5 juni 2017

Nieuwe ketel plaatsen in appartement

Nieuwe ketel voor warm water en verwarming te plaatsen, oude vervangen ongeveer 20 jaar oud. De werken moeten uitgevoerd worden in een appartement.
maandag 5 juni 2017

Vervangen afvoerleiding toilet

Wegens herhaalde verstoppingen toilet boven zien we ons verplicht de leidingen te laten vervangen.
maandag 5 juni 2017

Zonnepanelen plaatsen

Ik wil zonnepanelen (van Europese makelij) laten plaatsen. Oppervlakte te plaatsen: redelijk groot dak.
zondag 4 juni 2017

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Momenteel staat er een ketel Viessman van 20 jaar oud graag had ik een nieuwe ketel willen plaatsen.
vrijdag 2 juni 2017

Plaatsen van verwarmingsketel op gas

Nieuwe verwarmingsketel voor warm water en chauffage plaatsen.

Partners

Partners van Casius