Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in West-Vlaanderen.

589 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie in NB woning, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, warmtepomp installeren, volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming, complete CV installatie met radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, water warmtepomp plaatsen in studio's, verwarmingsketels vervangen, plaatsen van vloeistoftanks -waterleiding werkplaats, bestaande ketel vervangen door HR ketel, warmtepomp voor nieuwbouw plaatsen, warmtepomp plaatsen, condensatieketel plaatsen, digitale watermeters te plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

maandag 20 november 2017

Problemen met spoelbak toilet

De spoelbak van onze toilette werkt via een waterpomp. De laatste tijd maakt die veel lawaai en het duurt lang vooraleer de spoelbak volledig vol is.
maandag 20 november 2017

Chauffage installeren en afvoer plaatsen

Renovatie van appartement, chauffage moet nog aangekocht worden en geinstalleerd worden, alsook de badkamer de afvoer en de toevoer van water moet worden doorgetrokkken tot de douche en lavabomeubel.
maandag 20 november 2017

Onderhoud zonneboiler Regess

Heb een zonneboiler van regess maar de firma die die geplaatst heeft bestaat niet meer. Het probleem is dat de temperatuur niet meer klopt waardoor de pomp steeds aanslaat en bij koud weer dus warmte van boiler naar panelen stuurt. Kan ook zijn dat dat de sturing dit probleem veroorzaakt.
zondag 19 november 2017

Ontkalken van Vaillant boiler

De boiler in mijn huurappartement is nog niet ontkalkt sinds ik hier woon. Er komt praktisch geen warm water meer uit de alle kranen, zowel keuken als badkamer.
zondag 19 november 2017

Complete CV installatie in NB woning

Plaatsen van chauffage ketel met doorstromer warm water in werkplaats van +/-75 m3. Toevoerleidingen reeds voorzien + leidingen voor 2 radiatoren. Voor een nieuwbouw. Met radiatoren Op Aardgas
zaterdag 18 november 2017

Geiser vervangen in stacaravan

De geiser op propaan moet vervangen worden in mijn stacaravan. Die er nu hangt is stuk en oud model dus ook de luchttoevoer en afvoer moet vervangen worden . Deze gaat recht omhoog naar dak .
zaterdag 18 november 2017

Aansluiten Wellstraler gaskachel en flexibel steken in schouw

Een tijd terug kochten we een huis met een Welstraler. Deze heeft altijd gewerkt tot voor kort. Momenteel werkt de kachel niet meer. In Maus gaven ze aan dat het waarschijnlijk te maken heeft met de schouw. Schouw is in erbarmelijke staat dus gingen we kijken om deze te opnieuw te metsen. Buren gaven aan dat ze de schouw niet meer zouden gebruiken dus hebben ze hun deel afgebroken. Buren gaven mee dat er geen kapje zit op de inox buis van de verwarming. Weten niet of dat dit de reden is maar zouden wel graag hebben dat de verwarming opnieuw werkt. Daarnaast gaven ze ons mee dat het misschien beter is om de schouw af te breken en met een buis te werken.
donderdag 16 november 2017

Vervangen van mazoutketel

mazoutketel moet vervangen worden ( is volgens mij nog van de jaren '80 ) ofwel door een nieuwe mazoutketel ofwel ( indien mogelijk ) door een aardgasketel . ( aardgasaansluiting ligt binnen, maar in huis zijn er nog geen leidingen getrokken ) . Door stookolie of mazout.
woensdag 15 november 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Ik heb momenteel een gas boiler voor de verwarming van ons huis. Die is oud en is 16 jaar oud. Merk Vaillant , type Turbomax plus VUW BE 282/2-5H, 16 jaar oud Alle radiatorkranen zijn manueel bedienbaar. Hieronder mijn voorstel/vragen De acht manuele kranen zou ik vernieuwen door automatische. Type Honeywell HR92. Is dit de goede keuze? De thermostaat zou ik vervangen door een honeywell evohome, laatste versie, programmeerbaar voor verschillende zones. Die thermostaat zou ik ophangen aan de muur in onze centrale woonplaats. Is het aan te raden mijn gas boiler van vaillant te vernieuwen?
woensdag 15 november 2017

Controleren gasbrander

Nazicht gasbrander cv (attest) Merk Vaillant
woensdag 15 november 2017

Onderhoud Wellstraler gaskachels

Ik zoek een vakman voor onderhoud van vijf Wellstraler kachels.
dinsdag 14 november 2017

Verlengen inox schoorsteenkanaal

Onze schoorsteen komt niet bove ons dak uit en hebben vaak last van terug slaande rook uit onze houtkachel. Is het mogelijk om vrijblijvend voorstel te krijgen die dit probleem zou kunnen oplossen?
dinsdag 14 november 2017

Doorstromer in badkamer plaatsen en gasaansluiting voorzien

Ik wil graag een doorstromer plaatsen in mijn badkamer voor warm water bad, lavabo en keuken en 2 verwarmingselementen. Alle aansluitingen komen toe in de badkamer en er is een plat dak dus mogelijkheid voor evacuatie. Ik wil graag een gaskachel of cassette installeren in mijn huis. Gasaansluiting ligt ter plaatsen en schoorsteen is aanwezig. Hoofdverwarming. Oppervlakte 45 m².
dinsdag 14 november 2017

Radiator verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik wil een radiator verwijderen en een hoge plaatsen in living.
dinsdag 14 november 2017

Installatie inbouwhaard Invicta

Ik heb zelf een inbouwhaard aangekocht maar de plaatsing zou ik graag laten uitvoeren door een installateur. Aangekochte inbouwhaard Invicta Foyer 700.
dinsdag 14 november 2017

Onderhoud en herstel expansievat CV

Ik heb een CV-ketel (gas) van het merk Wolf, hiervoor zou het onderhoud moeten gebeuren (met attest) en ook het expansievat moet vervangen worden(er zit een lek in het lucht-gedeelte)
dinsdag 14 november 2017

Afvoer herstellen

Ik zit met een lek in de afvoer van mijn lavabo op het eerste verdiep. De afvoer loopt in de schouw naar het gelijkvloers en het lek zit mogelijk tussen de verdiepen dus er is enig breekwerk nodig om het lek te kunnen herstellen.
maandag 13 november 2017

Doorstromer plaatsen voor warm water en verwarming in winkel en leidingwerken

In een winkel in Roeselare willen we een doorstromer met boiler plaaysen voor warm water en verwarming. De leidingen warm, koud en gas dienen ook gelegd te worden
maandag 13 november 2017

Pellet ketel plaatsen en aansluiten aan huidige radiatoren

Vakman voor een pellet ketel die kan worden aangesloten aan de huidig Radiatoren 24 St Daardoor heb ik een brander nodig van 70 kw Met gas.
maandag 13 november 2017

Complete CV installatie op pellets

Wij verwarmen nu op mazout en zouden graag weten wat het zou kosten om een cv op pellets te plaatsen. Advies en mogelijkheden rond pellet kachels.
maandag 13 november 2017

Warmtepomp in NB installeren

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouwwoning. Soort warmtepomp te bespreken, graag advies, mogelijkheden.
zondag 12 november 2017

Leegloopkraan vervangen

Op de aftakking ontbreekt een goedgekeurde keerklep en leegloopkraan vervangendoor beveiligde dubbele dienstkraan.
zaterdag 11 november 2017

Herstellen ACV ketel

ACV condensatieketel van 2012 in appartement. In gebruik genomen in 2013 ; Telkens als we op appartement komen is verwarming uitgevallen en wordt storingscode E31 vermeld . Na reset werkt de ketel terug maar valt elke dag weer uit.
vrijdag 10 november 2017

Water warmtepomp installeren in een NB

Wij gaan een nieuwe woning bouwen (1 verdiep) alles is dus beneden. De oppervlakte van de woning is 200 m² zonder de garage 160 m². Graag hadden we advies ontvangen voor een geothermische pomp + boringen dus water water maar ook eens voor een geothermische pomp grond water. Dus een verticaal en horizontaal. Verwarmen op pellet. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw.
donderdag 9 november 2017

Warmtepomp boiler plaatsen

Renovatie van een klein huis Graag een warmtepomp installeren. Verwarming op gas. Boiler, voor warm water en verwarming.

Partners

Partners van Casius