Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
778 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

woensdag 15 augustus 2018

Verwarmingssysteem vervangen

Bestaande woning, 65 jaar oud. Oude mazoutstoof dient vervangen te worden. Liefst dus een cv op aardgas of elektriciteit. We hebben al zonnepanelen liggen dus combinatie is mogelijk.
woensdag 15 augustus 2018

Gaswandketel Junckers onderhouden

Tweejaarlijks onderhoud van gaswandketel Junckers met nodige attesten.
maandag 13 augustus 2018

Oude boorput terug in gebruik nemen

Bij het aanleggen van mijn nieuw terras heb ik ontdekt dat ik een boorput heb (waar ik niets van wist maar na controle van de plannen van het huis zag ik dat hij er idd op staat). Ik zou er eventueel de wasmachine en toilet op willen aansluiten. Daarom had ik graag info hierover, ook over eventuele formaliteiten zoals vergunningen en zo die ik zou moeten aanvragen.
vrijdag 10 augustus 2018

Waterpomp WILO herstellen

De pomp/filter lijkt verstopt. Model Wilo-Rain System AF Basic. Bij overschakeling op stadwater komt de pomp in storing te staan
dinsdag 7 augustus 2018

Gashaard herstellen of vervangen

Nazicht en controle van de gashaard, om na te kijken of die nog bruikbaar is. Indien nog bruikbaar herstelling uitvoeren en anders uitbreken en nieuwe plaatsen.
maandag 6 augustus 2018

Waterpomp Grundfos herstellen

Mijn waterpomp doet het niet meer, ik heb al meerdere malen op de reset knop geduwd, maar geen verandering. Ik gebruik deze enkel maar voor de wasmachine en de regenput zit nog vol.
maandag 6 augustus 2018

Oude gas doorstromer vervangen door vaillant gas doorstromer

Momenteel hebben wij een iets oudere gas doorstromer van het merk Sybler, deze heeft problemen met het verwarmen van het water waardoor wij reeds enkele tijd zonder deftig warm water zitten. We zouden deze graag vervangen door een vaillant gas doorstromer.
zondag 5 augustus 2018

Onderhoud van pelletkachel Edilkamin Tiny

Graag onderhoud pelletkachel Edilkamin TINY.
zaterdag 4 augustus 2018

Regenwaterpomp Wilo herstellen

Onze regenwaterpomp van Wilo slaat voortdurend af tijdens het draaien van de wasmachine. Nochtans is er nog genoeg water in de regenput.
vrijdag 3 augustus 2018

Airco aansluiten op reeds aanwezige luchtverwarming

Ik heb luchtverwarming met twee circuits circuit 1: woonkamer, 2 slaapkamers en badkamer circuit 2: hobbyruimte Airco te plaatsen
donderdag 2 augustus 2018

Boiler plaatsen en vloerverwarming leggen

Het gaat om een renovatie waar men een gasboiler moet plaatsen. Er moet ook vloerverwarming, vloer van ongeveer 100 m², worden geïnstalleerd. Alle materialen zijn reeds aangekocht, het is voor de installatie.
woensdag 1 augustus 2018

Aansluiting van wasmachine op stadswater

Wij zouden graag voor onze wasmachine ook aansluiting willen krijgen op stadswater ipv van alleen regenwater. Gezien de droogte moeten altijd de regenput vullen met stadswater opdat we zouden verder kunnen werken met onze wasmachine en wc's. wij wonen in een bel-etage nieuwbouw.
dinsdag 24 juli 2018

Afvoerleiding herstellen

De afvoerleiding loopt zeer traag weg van wasmachine, vaatwas en keuken...en komt uit op terras. Graag nakijken voor verstopping, herstellen, vervangen.
dinsdag 24 juli 2018

Onderhoud en keuring Junckers condensatieketel

Graag vakman voor het onderhoud / keuring / nazicht (inclusief attesten) van onderstaande Junkers condensatieketel: Junkers TOP 22/28-3 ZWB
zondag 22 juli 2018

Waterpomp nakijken en herstellen

Waterpomp Dab nakijken geeft een storing.
vrijdag 20 juli 2018

Waterpomp herstellen

Ik heb een grond waterput onder een garage met een verbinding onder mijn terras naar de kelder waar de pomp staat. Er staat water in de put maar de pomp trekt geen water meer op , de pomp is 50 jaar oud. Waterpomp herstellen en pijp nakijken.
dinsdag 17 juli 2018

Zonneboiler Hewalex onderhouden

De zonneboiler hewalex verliest glycol aan het pompje. Vooral in de winter, en nu als het warm is maakt de zonneboiler meer lawaai als hij werkt, ook trilt te wijzer van de drukmeter.
zondag 15 juli 2018

Onderhoud brander en cv ketel Saint Roch Couvin en Riello

Onderhoud brander en cv ketel op stookolie Saint Roch Couvin, dit is een gietijzeren ketel. De brander is een Riello. Deze zijn 8 jaar oud , verplichte onderhoud.
vrijdag 13 juli 2018

Vloerverwarming op eerste verdieping aanleggen

Het is een woning bel-etage van 1995 die we wensen te voorzien van vloerverwarming. Het zou voor op de 1 s te verdieping de vloerverwarming aan te leggen , nu ligt er laminaat en ik denk dat er een chappe onderligt van 10 cm bovenop de gewelven. Nu gewone verwarming op radiatoren op aardgas.
vrijdag 13 juli 2018

Regenwaterpomp merk Leader herstellen

Er is voldoende regenwater maar na het aanslaan gaat de pomp in failure of fout toestand Het merk is Leader inbox plus 240.
donderdag 12 juli 2018

Afvoer en rioleringbuizen te vernieuwen

Opnieuw aanleggen van afvoer en riolering buizen. Renovatiewerken.
donderdag 12 juli 2018

Onderhoud van 2 gaskachels en boiler

Voor het verhuren van mijn appartement moeten er 2 gaskachels en 1 boiler onderhouden worden.
donderdag 12 juli 2018

Regenwaterpomp Wilo herstellen/nakijken

De regenwaterpomp slaat niet meer aan waardoor de toiletten niet meer gevuld raken. Er verschijnt een lichtje netpower on, storing faillure. Proberen resetten maar doet niks.
woensdag 11 juli 2018

Verwijderen van 2 aansluitbuizen

Daar de verwarming in de hal verwijderd werd zou ik graag ook de aansluitbuizen verwijderd zien.
dinsdag 10 juli 2018

Onderhoud van boiler

Voor het onderhoud van onze doorstroom boiler die wij om de 2 jaar laten uitvoeren.Boiler van het merk Junkers.

Partners

Partners van Casius