Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in West-Vlaanderen.

494 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie plaatsen met radiatoren, leidingen aanleggen en CV plaatsen, verwarmingsketel en vloerverwarming plaatsen, complete CV installatie plaatsen, verwijderen van stookolietank, loodgieterij en sanitair volledig renoveren, warmtepomp plaatsen, stookolie verwarming vervangen door warmtepomp, volledig nieuwe CV plaatsen, complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarmingsketel plaatsen Vaillant of Buderus, vernieuwen gasketel door een gascondensatieketel of hybride, complete CV installatie plaatsen op aardgas met radiatoren, cV op gas vervangen door pelletkachel, verwarmingsketel plaatsen in garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in West-Vlaanderen:

woensdag 19 juli 2017

Nazicht en herstelling boiler

Huidige boiler (aardgas) weigert stilaan dienst. Sanitair water is hierop aangesloten. Deze bevindt zich op gelijkvloerse verdieping in de garage. Graag nakijken , herstellen.
dinsdag 18 juli 2017

Keuring CV en boiler

Keuring centrale verwarming en boiler.
dinsdag 18 juli 2017

Gasleidingen leggen

In ons huis hebben we een gasleiding dat begint vanaf de kelder (gasmeter) en deze loopt tot de 2de verdieping. Graag zouden we deze gasleiding volledig willen vernieuwen. Vanaf de 2de verdiep tot de 3de verdiep hebben nog geen gasleiding en dit zouden we graag ook willen aanleggen. Op de 2de verdiep maken we gebruik van een gasboiler en op de 3de verdiep een elektrische boiler. Deze elektrische boiler op de 3de verdiep moet vervangen worden door een gasboiler dat we reeds al gekocht hebben.
maandag 17 juli 2017

Verwarmingsketel plaatsen op aardgas

Stookolie ketel is 17 jaar oud, wil nu ene op aardgas voor zowel ruimte verwarming als warm water.
maandag 17 juli 2017

Onderhouden cv gaswandketel

Onderhoud met attest van een gaswandketel in een appartement.
maandag 17 juli 2017

Herstellen spoelbak van toilet

Doortreksysteem van toilet dient vervangen te worden.
zaterdag 15 juli 2017

Energiezuinige verwarmingsketel op mazout plaatsen

Energiezuinige ketel is noodzakelijk. Huidige ketel verouderd. Stookolie (mazout). Ketel nog aan te kopen in samenspraak met vakman.
woensdag 12 juli 2017

Vernieuwen gasketel door een gascondensatieketel of hybride

De bestaande niet-condenserende gasketel moet vervangen worden door een gascondensatieketel of een hybride warmtepomp-aardgasketel. Daarnaast is er ook een zonneboiler aangesloten, die zichzelf stuurt om sanitair warm water en CV-water te gebruiken. De woning beschikt ook over zonnepanelen (elektriciteit) In de woning (4 pers) zijn een stortbad frequent gebruik en een ligbad (minder gebruik) aanwezig. Alles bevind zich op gelijkvloers in de garage. De schouw is nog niet aangepast (6 - 7 meter)
woensdag 12 juli 2017

Zonneboiler plaatsen

Plaatsen zonneboiler voor 4 personen.
zaterdag 8 juli 2017

Thermostatische kraan vervangen

Thermostatische kraan vervangen in douche
vrijdag 7 juli 2017

Complete CV installatie te plaatsen

Renovatie van een huis met petroleum verwarming, schakelen naar verwarming op aardgas Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas
donderdag 6 juli 2017

Gasleiding leggen

Ik ben bezig met verbouwingen en ik had graag de bestaande gasleiding willen wegnemen en vervangen door een nieuwe. De bestaande splits zich op naar boven en dient niet te worden vervangen, maar de leiding die beneden loopt, moet worden vervangen en een afsluitkraan bevatten.
zaterdag 1 juli 2017

Vervangen en herstellen kranen

In mijn garage zitten de kranen van het water, stadswater en putwater, echter is er 1 van de kranen die doordraait. Graag had ik deze vervangen of hersteld + 2 kranen die los zitten.
vrijdag 30 juni 2017

Verwarmingsketel op aardgas onderhouden

Ik wil verwarmingsketel onderhouden en alles controleren.
woensdag 28 juni 2017

CV op aardgas installeren

Momenteel ligt er een gasleiding en staan er oude radiatoren. We zijn er nog niet uit of we op gas of pellets willen werken. Wij twijfelen tussen een combiketel (verwarming/warm water), een zonneboiler in combinatie met CV, een palletketel of hoogrendementsketel.
dinsdag 27 juni 2017

Warmtepomp installeren

Verwarmen van bestaand huis waarbij bovenverdieping 1 grote ruimte is. In totaal 180 vierkante meter woonoppervlak. Verwarmen van keuken, woonkamer en bovenverdieping plus 3 kleinere kamers (2 slaapkamers en badkamer). In woonkamer komt ook inbouw gaskachel. Indien mogelijk (? ) graag buiteninstallatie van warmtepomp plaatsen op plat dak van de garage. Opgegeven adres is niet adres waar installatie zou gebeuren. Momenteel verwarmen we met elektrische installatie.
zondag 25 juni 2017

Douche en lavabo installeren en toilet vervangen

We kochten een nieuw huis en er moet een extra praktijkruimte gemaakt worden in de garage, waarbij er douche, lavabo en nieuw toilet moet komen. Er is nu een toilet voorzien, deze moet vervangen worden. Douche en lavabo is er niet maar moeten er wel komen. Leidingen zijn dichtbij.
woensdag 21 juni 2017

Aansluiting wasmachine verplaatsen van zolder naar berging

Wasmachine moet verplaatst worden naar de berging. Momenteel staat mijn wasmachine op zolder. Hier zijn echter geen leidingen voor water voorzien. De berging ligt vlak naast de gang waar er leidingen zijn voorzien die naar buiten gaan. Advies geven over de mogelijkheden om leiding te leggen en wasmachine te plaatsen.
maandag 19 juni 2017

Complete CV installatie plaatsen met 7 radiatoren

Plaatsing van een CV-ketel in een oude woning, die momenteel gerenoveerd wordt. De ketel moet nog geplaatst worden en in elke kamer zou er een radiator moeten komen. Er is momenteel nog niks van CV geplaatst, de vorige eigenaars verwarmden elektrisch en met een gaskachel. De buizen moeten nog gelegd worden. Er zou CV moeten komen in 5 slaapkamers, woonkamer en keuken. Er is wel aansluiting op aardgas aanwezig.
zondag 18 juni 2017

Vloerverwarming met warmtepomp plaatsen

Betreft een nieuwbouw woning. Vloerverwarming met warmtepomp plaatsen. Horizontaal of verticaal die in de zomer kan koelen.
vrijdag 16 juni 2017

Airco plaatsen

Airco plaatsen in een woonkamer en eventueel in slaapkamer.
vrijdag 16 juni 2017

Vervangen mazoutketel door aardgas

Vervangen van huidige ketel door aardgas. Welke voordelen, mogelijkheden zijn er?
vrijdag 16 juni 2017

Vervanging gasketel door ander alternatief

Vervanging van een kapotte gas ketel , combi ketel voor alsook warm water. Verwarming op gas. Graag advies rond ketels, alternatief , warmtepomp.
donderdag 15 juni 2017

Regenput nazien en opkuisen

De nieuwbouw van de woning wordt volgende vrijdag (23 juni) voorlopig opgeleverd. De regenput van 10. 000 liter zal gekuist moeten worden en ook nazien.
donderdag 15 juni 2017

Warmtepomp te installeren

Het gaat over een huis eind de jaren 80. E liggen 21 zonnepanelen op het dak. Er zijn 2 grote regenwaterputten aanwezig van elk 10000 liter. Momenteel is de verwarming volledig op elektriciteit zonder enige cv ketel. Momenteel wordt het water ook verwarmd door middel van een boiler op elektriciteit. Er is een open tuin van ongeveer 350m² aan het huis. Het huis zelf telt een gelijkvloers en 1ste verdieping en staat op een bebouwde oppervlakte van 184 m². Warmtepomp moet geïnstalleerd worden

Partners

Partners van Casius