Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Assebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Assebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Assebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Assebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Assebroek:

Oude regenwaterput reinigen en terug in gebruik nemen

Oude regenwaterput terug gebruiksklaar maken, eventueel reinigen en herstellen en pomp installeren.

Onderhouden van acv verwarmingsketel

Ketel maakt een ploffend geluid bij het aanslaan. Het gaat om een ACV gasketel. Ketel slaat aan, valt niet uit maar maakt dus wel vreemde geluiden.

Regenwaterpomp voorzien en aansluiten

Ik bezit een regenwaterput, maar ik wil deze graag laten aansluiten op diverse toestellen. De leidingen liggen er al wel nog pomp nodig plus de nodige aansluitingen.

Bewateringspomp Karcher installeren

Graag een bewateringspomp komen aansluiten zodat alles wat kan op regenwater kan werken.De pomp en bijhorende filters zijn reeds aangekocht, enkel installatie.

Aansluiting van regenwaterput

Installatie en aansluiting van waterpomp op regenwaterput. Aansluiting van 1 toilet. 1 kraantje buiten en klaarleggen van leiding voor vernieuwing badkamer in later stadium.

Regenwaterpomp wilo herstellen

pomp zit in put, regenwaterput laten uitkuisen, nu staat er reeds 1m water in maar pomp slat niet aan

Nieuwe aardgasketel plaatsen

Mijn verwarmingsketel is dringend aan vervanging toe. Terug een gasketel te plaatsen.

Oude gas doorstromer vervangen door vaillant gas doorstromer

Momenteel hebben wij een iets oudere gas doorstromer van het merk Sybler, deze heeft problemen met het verwarmen van het water waardoor wij reeds enkele tijd zonder deftig warm water zitten. We zouden deze graag vervangen door een vaillant gas doorstromer.

Afvoerleiding herstellen

De afvoerleiding loopt zeer traag weg van wasmachine, vaatwas en keuken...en komt uit op terras. Graag nakijken voor verstopping, herstellen, vervangen.

Regenwaterpomp Wilo herstellen/nakijken

De regenwaterpomp slaat niet meer aan waardoor de toiletten niet meer gevuld raken. Er verschijnt een lichtje netpower on, storing faillure. Proberen resetten maar doet niks.