Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterpomp voorzien en aansluiten:

Regenwaterpomp voorzien en aansluiten

Ik bezit een regenwaterput, maar ik wil deze graag laten aansluiten op diverse toestellen. De leidingen liggen er al wel nog pomp nodig plus de nodige aansluitingen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Assebroek (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterpomp voorzien en aansluiten uit heel België:

Regenwaterpomp installeren

We zijn momenteel bezig met de bouw van onze woning. Een regenwaterput van 5000 liter is voorzien bij ons. De wachtbuis voor de stroomkabel en de leiding is al voorzien. Wat moet gebeuren: regenwaterpomp installeren, elektriciteitskabel in de wachtbuis en regenwaterfilter in de berging plaatsen.

Regenwaterput aansluiten

Aansluiting regenwaterput. De aansluiting van het dak naar de put is voorzien maar er is geen overloop te vinden. De regenwaterpomp werd bovendien buiten open en bloot geïnstalleerd en deze zou in de kelder moeten geraken. Bovendien zou ik graag buiten een kraantje willen.

Loodgieterij verplaatsen van de wasruimte naar de garage

Men moet de bestaande cv ketel en lavabo vande wasruimte naar de garage verplaatsen. Hiernaast ook verschillende werken aan de leidingen, nieuwe douche plaatsen en afvoeren voorzien. Er is ook een nieuwe regenwaterpomp te voorzien die men moet aansluiten op de waterput.

Aansluiting regenwaterpomp voorzien en douchemengkraan vervangen

Recent hebben wij in onze tuin een regenwaterput laten aanleggen. Deze installatie moet echter nog verder afgewerkt worden: put, opzuigpomp en aansluiting tussen beiden zijn afgewerkt, maar de verdere installatie, van aan de pomp met leidingen naar 2 kraantjes opzij aan het huis, moet nog afgewerkt worden. Er moet ook een mengkraan, Hansgrohe - Ecostat Comfort, in de douche vervangen worden.

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Leveren en plaatsen van een regenwaterpomp. Alle leidingen en toevoer voor aansluiting reeds voorzien.

Grondwaterput installeren

Waterput laten boren om grondwater te gebruiken voor de tuin. Ook een regenwaterpomp te voorzien. Achteraan in de tuin en makkelijk toegankelijk

Waterput boren voor watergebruik in de tuin

Waterput laten boren om regenwater te gebruiken voor de tuin. Specificaties van de put bespreek ik graag met vakman ter plaatse. Ook een regenwaterpomp te voorzien.

Regenwaterpomp installeren

Wij hebben al een regenwaterpomp maar deze dient in onze berging aangesloten te worden aan de reeds klaarzittende darm van de regenwaterput. Graag optioneel mee te voorzien: doortrekken van regenwaterpomp naar een vorstvrij kraantje aan de gevel van onze woning (+- 3,5 meter te overbruggen van pomp naar buitenmuur - inclusief doorboren muur).