Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Bavikhove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Bavikhove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Bavikhove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Bavikhove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Bavikhove:

Junkers doorstromer herstellen

Er komt geen warm water meer uit mijn: "Junkers HydroPower Digit WRD 17-2 G 23 doorstromer". In 2017 werd de hydrogenerator reeds vervangen. Ik hoor deze nu opnieuw niet meer aanslaan. Was duidelijk te horen bij het openen van de kraan.

Lekkende douche herstellen

Wij zoeken een loodgieter om een lekkende douche te herstellen, we merken dat de muur daardoor nat is in één van de slaapkamers.

Vernieuwen van HR ketel

Volledig plaatsen van nieuwe HR ketel. Oude installatie van het jaar 81 gaat weg. ketel op gas.

Plaatsen gascondensatieketel

Bestaande brander op mazout vervangen door gascondensatieketel. Geen voorkeur voor een bepaald merk, te bespreken met de vakman.

Lek aan zonneboiler

Ik heb een zonneboiler maar de leiding lekt (glicoll)

Zuigleiding in citerne aanpassen, kraan plaatsen op spoeltafel keuken

-Draad trekken op socarex 1''aanzuigleiding in citerne van 10000l en plaatsen van drijvende flexibele aanzuiging . -Kraan voor stadswater (koud) op spoeltafel plaatsen naast de mengkraan.

Lek aan douche herstellen en kraan vervangen

Ik zoek iemand om dergelijk klusje uit te voeren. 1/Herstellen lek aan douche , er is een lek doorheen de muur in aanpalende slaapkamer. 2/ vervangen of herstellen lekkende kraan boven pompbak in de keuken. Adresgegevens bij afspraak.

Vervanging van gaswandketel

Vervanging huidige gaswandketel (Vaillant) door een HR condensatiegaswandketel (Vaillant). Staat in de kelder en is eenvoudig bereikbaar. Eventueel plaatsen dubbelwandige schouwbuis op buitengevel (ca. Ongeveer 7m)

Aansluiten van een gaskachel

Er werd reeds een nieuwe leiding gelegd van de kelder waar het gas toekomt tot aan een gaskachel. Leiding moet (na testen op druk) aangesloten worden in de kelder en aan de gaskachel. Best reageren via email daar ik in een ploegensysteem werk.

Sanitaire installatie

Wij verbouwen volgend jaar in mei. Wij hebben nieuwe sanitaire installatie nodig voor verwarming ,buisleidingen ,toilet, badkamer etc