Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Beernem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Beernem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Beernem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Beernem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Beernem:

Herstellen regenwaterrecuperatie

Wij hebben geen druk meer genoeg als we water aftappen. Eventueel filter verstopt of waterpomp defect.

Plaatsen van wasmachine in badkamer

Betreft : aansluiten van wasmachine in badkamer appartement. Volgende werken moeten uitgevoerd worden voor het aansluiten van de wasmachine. 1-De koudwaterleiding in de badkamer is uitgerust met een shell-stopkraantje met enkelvoudige uitgang. Dit kraantje zou moeten vervangen door een speciale shell stopkraan met 2 uitgangen; 1 naar de lavabokraan en een tweede (met 1/2e duims schroefdraad) voor de wasmachine. 2-flexibele slangen aansluiten op universele shell kraan in badkamer meubel (bestaande lavabo en nieuw toevoer wasmachine). Lengte van de nieuwe flexibele slang moet +/- 150 cm zijn. 3-Gat boren in wand van badkamermeubel om slang voor wasmachine naar buiten te brengen. 4-muurplaat in messing plaatsen op muur badkamer en verbinden met flexibele slang.

Propaan gasleiding leggen buiten

Opdrachten: - verlengen middendruk leiding tot boven op plat dak: +-8m - plaatsen ontspanner naar lage druk + afsluiters in kast buiten, op achtergevel boven plat dak - lage druk leiding plaatsen en aansluiten op bestaande ketel op zolder (+- 8m van middendruk ontspanner) - lage druk leiding plaatsen en aansluiten op bestaande gaskachel op begane grond, +- 12 m van middendruk ontspanner - keuring leidingnet propaan (middendruk & lage druk)

Herstelling en onderhoud ketel Immergas Vitrix

Ik zoek iemand die het onderhoud van een Immergas vitrix ketel doet. Ik krijg ook sinds een paar dagen de fout code E 37

CV installatie met vloerverwarming en radiatoren plaatsen

Vervangen door centrale verwarming ; CV installatie. Beneden met vloerverwarming, en boven met radiatoren.

Verwarming bij te plaatsen en leidingen aanleggen hiervoor

Wij wensen een extra verwarming te plaatsen maar er zal een extra leiding moeten gemaakt worden.

Herstelling regenwaterpomp Wilo

Regenwaterpomp pompt sinds dit weekend geen water uit de regenwaterput meer op. De regenwaterput is nog voldoende vol, maar de pomp zelf heeft geen evenwel ook geen storing aan.

Chauffageketel te plaatsen

De bestaande chaufageketel op mazout zou moeten vervangen worden door een gaswandketel. De gasleiding is reeds aangesloten alsook de leidingen naar de chaufage.

Vervangen van mazoutbrander

Het vervangen van de huidige mazoutbrander door een nieuwe (voor verwarming en warm water)

Extra radiator aansluiten op bestaand netwerk

Extra radiator aansluiten op bestaand net centrale verwarming in badkamer