Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Bredene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Bredene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Bredene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Bredene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Bredene:

Onderhoud ACV condensatieketel

Jaarlijks onderhoud kan doen op mijn ACV-ketel, mijn vorige loodgieter is op pensioen. Type: ACV Prestige Excellence 24-32.

Nieuwe bulex plaatsen

Water spuit langs alle zijden uit bulex. Graag nieuwe bulex, liefst zonder waakvlam, te plaatsen.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een vakman voor lucht /lucht of lucht / water pomp met installatiewerken. Nu elektrische verwarming in appartement.

Plaatsing van accumulatieverwarming

Wij willen onze huidige verwarmingselementen vervangen door meer zuinige accumulatoren die 's nachts opladen.

Onderhoud van pellet kachel Quadrafire Mount Vernon

Nazicht pellet kachel, reiniging pellet kachel, reiniging schouwaansluiting, eventueel vervangen deurdichting, vervanging ontstekingsweerstand. Merk Quadra fire Mount Vernon.

Hangtoilet installeren

Ik heb 2 nieuwe hangtoiletten ( Villeroy & Boch) die zouden geplaatst moeten worden ter vervanging van 2 oude hangtoiletten

Vervanging ketel aardgas en radiator ophangen

Vervanging ketel op aardgas voor verwarming en warm water. Radiator ophangen: 1 chauffage opnieuw bevestigen aan de muur (is er af gevallen), systeem ontluchten. Momenteel is het een Bulex.

Waterput reinigen

Ik wil graag onze waterput van 10 000 liter laten reinigen.

Herstellen septische put

Blijkbaar is er een lek in onze septische put. Dit werd door de buren gemeld omdat zij ernstige reukhinder hebben en de tegels op hun terras naar boven komen. We hebben de put laten ruimen en foto's genomen (zie bijlage). Op de foto's is inderdaad een probleem te zien langs de kant van de buren. De septische put is een dubbelgebruik door ons en de buren. Vroeger was het één grote woning maar deze werd gesplitst. De put vervangen is daarom onmogelijk geworden vermits een groot deel van de put onder een gedeelte van één ven de woningen ligt.

Houtkachel Saey herstellen

Na een kleine brand boven onze houtkachel willen wij graag de ganse installatie en aansluiting laten nakijken en herstellen. Het gaat om een houtkachel van het merk Saey.