Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deerlijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Deerlijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deerlijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Deerlijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deerlijk:

Plaatsen warmteboiler

Ik zou graag een warmteboiler (of iets anders) installeren in mijn huis. Warmteboiler op gas.

Doorstromer herstellen

Nazicht warm water doorstromer. Moeilijk om bad gevuld te krijgen, slaat af en hebben dan koud water ? Als we lang in de douche staan hetzelfde.

De Dietrich gasketel onderhouden

Tweejaarlijks onderhoud gaswandketel en ontvangst van het wettelijk attest.

Installeren ketel Buderus

Ketel Buderus installeren Ik heb onlangs een huis gekocht en de verwarmingsketel op stookolie is stuk. We hebben wan bij mijn broer een stookolieketel Boderus gekregen omdat hij gas en mazoutverwarming heeft . Daar waren we heel blij mee om zo een beetje onze kosten te kunnen beperken.

Zonnepanelen plaatsen

Ik wil zonnepanelen (van Europese makelij) laten plaatsen. Oppervlakte te plaatsen: redelijk groot dak.

Centrale verwarming installeren

Keuken eetkamer living, samen ca 70 m² vloer oppervlakte.

Voorbereiding gasaansluiting en aansluiten aan Bulex

Alle werk voor voorbereiding voor gasaansluiting volgens technische voorschriften van Eandis Er zijn in de straat momenteel grote werken aan de gang. Aanvang aansluiting Eandis voorzien in april 2016. Er staat een nieuwe Bulex, zonder garantie. Buizen in vloer en radiatoren bestaan. Aardgas nog niet aangesloten. Graag een offerte.

Scheiding afval en regenwater, aansluiten gas en aanleg oprit

Binnenkort wordt er gestart met het uitvoeren van rioleringswerken in onze straat. Omdat er op ons privé domein nog geen sprake is van een gescheiden riolering, zijn we dus verplicht om dit in orde te brengen. Omdat we op dit moment ook nog gebruik maken van stookolie, zouden we samen met het uitvoeren van de rioleringswerken ook reeds de wachtbuizen voor gas laten aanleggen zodat we in de toekomst vlot kunnen overschakelen naar aardgas. Tenslotte zouden we na de nodige afbraakwerken ook de oprit/terras opnieuw laten aanleggen. Op dit moment zijn we dus op zoek naar een aannemer die volgende werken kan uitvoeren: - openbreken oprit - aanleggen gescheiden riolering - uitvoeren voorbereidende werken gasaansluiting - aanleggen van nieuwe oprit/terras

Hydrofoorpomp leveren en plaatsen

Leveren en vervangen (plaatsen) van regenpomp en boorput ( eigen waterwinning)

Plaatsen van gaswandketel

Plaatsen van een gaswandketel met boiler en 4 radiotoren (+-11500W samen) Plaatsen van gasleiding van ketel naar teller. Liefst merk Vailliant