Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gistel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gistel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gistel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gistel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gistel:

Aansluiten van regenwaterput met filter

Wij hebben een regenwaterput die niet aangesloten is, graag wil ik deze laten aansluiten op 2 kranen en toilet. Regenwaterput bevindt zich naast de woning.

Onderhouden en nazicht van ketel Junkers ZW30

Nazicht van de ketel geeft een foutcode weer. Start wel op , dan slaat aan, en slaat terug af naar EA en warmt het huis niet meer op. Probleem herstellen en onderhoud uitvoeren.

Onderhoud zonneboiler Regess

Op display komen maximaal temperaturen van 25°. Graag dus nazicht en herstelling

Dompelpomp te herstellen/vervangen

In de kelder heb ik een defecte dompelpomp in een grondwaterput. Ik ben op zoek naar een vakman om deze te herstellen of te vervangen. Door het defect loopt de kelder telkens onder water. We hebben deze al verscheidene keren met een andere pomp leeggemaakt.

Onderhoud gas inzethaard well straler

Onderhoud gas inzethaard + reinigen schoorsteen (hiervoor moet eerst inzethaard uitgehaadl worden)

Verwarmingsketel plaatsen

Graag een nieuwe verwarmingsketel plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken.

Nazicht van een kachel maxitrol

Ik wil nazicht van een bestaande installatie waarvan de gashaard niet ontsteekt plus eventueel een jaarlijks onderhoudscontract.

Complete CV op aardgas plaatsen met radiatoren

Plaatsen condensatieketel en 8 radiatoren. Radiatoren beneden zijn te plaatsen met opbouw denk koper om te persen. Om boven te geraken via garage naar kamer 1 en vervolgens naar zolder om dan te zakken naar alle kamers we schakelen om van accumulatoren naar gas. Op aardgas.

Plaatsen van aardgasconvectoren

Plaatsen van twee aardgasconvectoren op eerste verdiep van een rijwoning gelegen te gistel

nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren

Nieuwe condensatie ketel plaatsen en installeren.