Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gullegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gullegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gullegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gullegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gullegem:

Plaatsen regenwaterput

Regenwaterput 5000L of 7500L plaatsen

Lekkend toilet herstellen

Het hangend toilet in de badkamer lekt. We zoeken iemand die dit kan nazien en herstellen.

Regenwaterpomp ksc herstellen

Onze regenwaterpomp gekoppeld aan onze regenput valt geregeld (min. 1x per dag) uit. Telkens moeten wij die waterpomp handmatig herstarten en na enkele pogingen schiet het terug in gang. - Er is meer dan genoeg water in onze regenput. - Er is geen filter gekoppeld aan het uiteinde van de buis, die in de regenput bevindt. - Onze waterpomp is gekoppeld aan 2 WC's, kraantjes buiten en wasmachine.

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij zijn bezig met onze bovenverdieping aan het verbouwen. Hierdoor hebben wij de schouw afgebroken die nog een asbestbuis bevatte. Deze willen wij graag zo snel mogelijk laten vervangen door een dubbelwandige inox buis voor onze kachel. Materialen zijn aan te kopen door de vakman.

Onderhoud van pelletkachel Edilkamin Tiny

Graag onderhoud pelletkachel Edilkamin TINY.

Aansluiten van gaskachel

Ik zoek een loodgieter om een gas kachel aan te sluiten, ik heb onlangs laten gas aansluiten aan mijn huis.

Pomponderdeel installeren

Ik heb een regenwaterpomp van het merk KSB waarvan de regelaar defect is. Dit onderdeel (zie foto: Presscontrol, tussen de 2 koperen moeren) heb ik aangeschaft bij Van Marcke. Ik heb ze zelf proberen te installeren, maar ik had geen engelse sleutel die groot genoeg is om de bestaande presscontrol los te draaien en met een tang kreeg ik ze ook niet los. Vandaar had ik graag gehad dat een vakman hiervoor langskomt.

Installeren van CV in woonkamer

In eerste instantie willen we enkel in de woonkamer en de keuken CV. Op termijn ook de slaapkamers.

Vervangen huidige waterleiding

Onze waterleiding heeft nog dubbel gebruik nl. regenwater en stadswater. Graag zagen wij de leidingen gescheiden met zo weinig mogelijk kapwerk.

Vervangen van verwarmingsinstallatie door cv intstallatie

De woning wordt momenteel verwarmd met een palletkachel, en elektrisch bij verwarmd. Het plan is om een aansluiting op aardgas aan te vragen en daarna een volledige cv installatie te plaatsen voor een grote living + kleine keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Adres geef mee aan de vakman.