Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Harelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Harelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Harelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Harelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Harelbeke:

Pomp regenput plaatsen

Wij hadden graag een regenwaterpomp + leidingen laten plaatsen om water regenput aan te sluiten op wasmachine.

Waterleiding trekken naar eerste verdieping

Wij zouden graag een badkamer hebben onze eerste verdieping. Hiervoor moeten we de leidingen van beneden naar de eerste verdieping laten doortrekken. We willen graag een bad, douche én wc boven. We vroegen ons ook af of het slim is dit onmiddellijk te combineren met het laten steken van leidingen voor centrale verwarming.

Vervangen van inbouwcasette

Onze inbouwcasette die op gas werkt is aan vernieuwing toe. Lengte buitenmaat is 84 centimeter, hoogte is 74 centimeter. We willen een nieuw model laten plaatsen.

Nieuwe doorstromer plaatsen

Vervanging oude gas doorstromer. Boiler te vervangen.

Herstellen of vervangen van regenput

Wij hebben gebouwd en onze tuinaannemer heeft tijdens ophogen van de grond de regenput kapot gereden. Vakman voor het herstellen of eventueel steken van nieuwe regenput (15000 l). Leidingen zijn naar binnen getrokken (wc, wasmachine,...)

Warm water installatie plaatsen

We hebben geen warm water in de badkamer . Een volledige installatie plaatsen

Gashaard aansluiten

Hebben een gashaard gekocht en deze dient geplaatst te worden.Het is niet alléén aansluiten aan de gas maar ook de buizen moeten nog aangepast worden.

Rioleringswerken uitvoeren

Binnenkort wordt in onze straat een nieuwe riolering aangelegd. Hierdoor worden wij verplicht te werken met een systeem van scheiding van afval - en regenwater. Ons huis is een bel-etage woning in gesloten bebouwing van voor 1999. Van het afkoppelingsbedrijf hebben wij volgende opties gehad: ofwel te werken met een systeem van pompen ( omdat ons huis onderkelderd is ), ofwel met een terugslagklep. Wij hebben hiervan reeds afkoppelingsplannen op mail. Graag hadden wij van beide voorstellen ( met pompen of met terugslagklep ) een bestek gehad.

Waterpomp nakijken en herstellen

Waterpomp Dab nakijken geeft een storing.

Regenwaterpomp merk Leader herstellen

Er is voldoende regenwater maar na het aanslaan gaat de pomp in failure of fout toestand Het merk is Leader inbox plus 240.