Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nieuwe doorstromer plaatsen:

Nieuwe doorstromer plaatsen

Vervanging oude gas doorstromer. Boiler te vervangen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Harelbeke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe doorstromer plaatsen uit heel België:

Doorstromer op gas plaatsen

ik zoek een doorstromer op aardgas voor gebruik van de cv alsook van de warmwatervoorziening met aansluiting op 6 radiatoren met te verwarmen benodigdheden van 284m³.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel staat er een doorstromer, gezien deze 36 jaar oud is, willen we deze volledig vervangen. Ik heb een dellend dak met rustieke dakpannen van TTR denk ik, van 45 graden.

Sanitaire installaties plaatsen

Momenteel heb ik voor bad/douche geen warm water. de warmwaterboiler van 100 liter is stuk. Hij moet enkel dienen voor water in de badkamer want de verwarming is elektrisch. ik weet absoluut niet wat voor mij het beste zou zijn. Warmwaterboiler of doorstromer.

Vervanging elektrische boiler of doorstromer plaatsen

Ik moet een elektrische boiler vervangen van 100l. Ik heb nu een chaffoteaux van 100l, maar vraag me af of ik niet beter een doorstromer neem. Ik zou graag met de vakman overeenkomen wat ik het best doe.

Doorstromer plaatsen

We huren een huis met een stookolieketel die al te vaak aanslaat om het water in de boiler (ingebouwd onder de ketel) op temperatuur te houden, we willen deze energieverslindende opwarming vermijden.

Nieuwe doorstromer plaatsen

Doorstromer open toestel Junkers WR 350 in badkamer vervangen door gesloten toestel BoschTherm 5700S 15. Bestaande afvoer is recht naar boven door plat dak, te vervangen door nieuwe voor het gesloten toestel.

Plaatsen van elektrische boiler

Ik heb een gascondensatieketel doorstromer Vaillant EcoTecPlus, recente bouw op gelijkvloers. Ik heb laag verbruik, alleenstaande momenteel. Heb in 2018 zonnepanelen laten plaatsen. Heb een overschot van opgewekte elektriciteit en aangezien slimme meter nog een tijdje optioneel is dacht ik nog een elektrische boiler bij te laten plaatsen.

Plaatsen van elektrische boiler

Plaatsen van boiler of doorstromer, warm water is nu met mazout, maar duurt te lang voor er warm water is. Elektrische boiler plaatsen