Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nieuwe doorstromer plaatsen:

Nieuwe doorstromer plaatsen

Vervanging oude gas doorstromer. Boiler te vervangen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Harelbeke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe doorstromer plaatsen uit heel België:

Nieuwe doorstromer plaatsen

Doorstromer open toestel Junkers WR 350 in badkamer vervangen door gesloten toestel BoschTherm 5700S 15. Bestaande afvoer is recht naar boven door plat dak, te vervangen door nieuwe voor het gesloten toestel.

Plaatsen van elektrische boiler

Ik heb een gascondensatieketel doorstromer Vaillant EcoTecPlus, recente bouw op gelijkvloers. Ik heb laag verbruik, alleenstaande momenteel. Heb in 2018 zonnepanelen laten plaatsen. Heb een overschot van opgewekte elektriciteit en aangezien slimme meter nog een tijdje optioneel is dacht ik nog een elektrische boiler bij te laten plaatsen.

Plaatsen van elektrische boiler

Plaatsen van boiler of doorstromer, warm water is nu met mazout, maar duurt te lang voor er warm water is. Elektrische boiler plaatsen

Diverse elektriciteitswerken

Gaat om een verouderde elektrische installatie waarbij we een aantal zaken wensen te vervangen. Dit gaat om het plaatsen van een aantal extra stopcontacten. Indien nodig bijkomende stroomkring. Als laatste wensen we de gasboiler te vervangen door een elektrische doorstromer.

Elektrische doorstromer plaatsen

Wij willen een elektrische doorstromer laten plaatsen voor douche en lavabo. Nu hangt er een toestel op gas (kapot) dat moet verwijderd worden.

Extra boiler plaatsen

Wij hebben een studio aangekocht waar ik denk een doorstromer in de badkamer is geplaatst. Dit geeft te weinig warm water voor het douchen waarbij ik een oplossing zoek. Ik had gedacht aan een doorstromer of boiler van 80 liter.

Doorstromer op gas plaatsen

Vakman voor het plaatsen van een doorstromer op gas met elektronische ontsteking Ons gezin bestaat uit 2 personen en we hebben enkel warm water nodig voor de afwas en de douche.

Woning renoveren

N.a.v. aankoop grondig te renoveren woonst zijn er diverse karweien - Installatie badkamer + wc (reeds aangekocht) (gingen normaal via vrienden doen, maar loopt stroef) - Vloeren leggen (vloeren nog niet aangekocht) - Pleisterwerken - Gas doortrekken naar boven + plaatsen doorstromer op de zolder (nog niet aangekocht) - Water doortrekken voor toiletmeubel