Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Ingelmunster te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Ingelmunster.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Ingelmunster of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Ingelmunster die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Ingelmunster:

Complete CV installatie plaatsen

Centrale verwarming plaatsen voor een oppervlakte van 45.4m², 4 ruimtes: keuken, badkamer boven en 2 slaapkamers. Hoge rendements- of condensatieketel plaatsen.

Boiler vervangen in de keuken

Hello, voor mijn gerenoveerde woning dient de elektrische boiler onder de spoelbak (keuken) vervangen te worden. Ik zou graag een zo klein mogelijke boiler laten plaatsen. Ik heb deze enkel nodig om 1x daags de afwas te doen. Ik heb voor de badkamer een apparte grote boiler die losstaat van de watertoevoer naar de keuken toe. Indien mogelijk een 5 liter, anders max. een 10liter boiler en het aansluiten onder de spoelbak. De oudere boiler mag weg, deze zit vermoedelijk met een barst onderaan. De aansluiting is dus voorzien.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Ik ben van plan mijn CV op mazout te vervangen. Ook zou ik stap voor stap mijn huis isoleren.

Onderhoud van pelletkachel Ravelli

Onderhoud van een pellet kachel van het merk Ravelli.

Dichten regenwaterput

Ik zit met een lek in de regenwaterput. Graag herstellen van de lek.

Airco met buitenunit installeren

3 slaapkamers en woonkamer voorzien van airco. Via zolder toegankelijk voor de slaapkamers Buiten unit op platdak plaatsen De totale oppervlakte van de ruimtes is 45m²

Inoxbuis in schoorsteen plaatsen

Plaatsen van een inox buis,of flexibel dubbelwandig (houtkachel) van 8 m lang,met diameter 180 mm,als ook een schouwafdekplaat,en afdekkapje,

Plaatsen van verwarming-boiler

Verwarming ook voor warm water. Geen druk genoeg, geen warm water genoeg. Boiler is van 1997 werkt wel nog maar capaciteit is aan het verminderen, graag offerte voor een nieuwe. Graag prijsofferte voor een nieuw toestel. Geen voorkeur , te bespreken met de vakman.

Vervangen van bestaande ketel

Vervanging van de bestaande ketel die nu instaat voor zowel verwarming als warm water.