Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kooigem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kooigem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kooigem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Kooigem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kooigem:

Plaatsen van inox buis in schoorsteen

Ik wil graag de bestaande schouw die structureel nog intact is laten tuberen met een inox buis en eventueel het bovenste deel, wat nu een cement schoorsteen is vervangen door een dubbelwandige inox, indien nodig. Kachel trekt nu onvoldoende- blaast soms terug. Het betreft een installatie in een burgerwoning met hoge plafonds en 3 verdiepingen.

CV uitbreiden naar eerste verdieping

Bestaand gebouw met enkel CV op het gelijkvloers. De leidingen zijn gemakkelijk te verbergen op de verdieping. Er is gastoevoer langs overkant van de straat. De living - 50 m², keuken - 25 m², slaapkamer - 14 m², badkamer - 8 m². De woning is geïsoleerd.

Plaatsen inbouw pellet kachel

Graag offerte voor vervangen van een inbouwcassette door een pellet kachel inbouw. Indien mogelijk met een extra uitblaas naar achterliggende keuken en/of gang. Dit is voorzien om op korte termijn uit te voeren.

Grondwaterpomp

Ik ben op zoek naar iemand die in mijn tuinhuis een grondwaterpomp zou willen installeren.

Douche-probleem

Wij hebben onze douche een 8-tal jaar en nog nooit is hij echt dicht geweest. De douche-bak zit in de muur (en tegels erop geplaatst) en waarschijnlijk is er nooit zo'n papier achter onze tegels gekleefd. Het resultaat is dat de muren in de gang waar onze douche tegen staat steeds opnieuw nat worden naarmate de silicone ouder wordt. Graag een blijvende 'droge' oplossing.